Mamici ce asteapta al doilea copil (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Ada_S spune:
Danybv, o sa iasa ea intr-un final iar daca nu vrea tot o scoate medicul
Cred ca abia astepti sa o vezi in brate si sa scapi de burtica.
Crisu sa ne spui cum a fost la eco.
ioana2004, eu am rinita alergica din copilarie. La prima sarcina nu numai ca am avut nasul infundat dar a si crescut adica s-a umflat cumva(dupa nastere si-a revenit)....stiu ca e nasol.Eu nu am luat nimic, am rezistat eroic toata sarcina...citisem atunci undeva ca nu fac bine la bb si ca pot provoca contractii si m-am speriat. In schimb am avut o colega insarcinata deodata cu mine si ea zilnic era cu bixtonimul.
Acum am avut nasul infundat vre-o 2 saptamani dupa care s-a desfundat, sper sa ramana asa.
Aaaaaaaaa........mi-am amintit ca fierbeam apa cu sare si stateam pe aburi.......dar nu era de durata.
CamiM, noi inca nu avem numai nume de fetita ne mai trebuie de baiat. De data asta am zis ca nu spunem la nimeni pana la final, cu fiul nostru am facut prostia asta si toata lumea ne batea la cap, daca alegeam un nume se trezea cineva sa ne zica ca nu e frumos sau stiu eu ce povesti.........asa ca ne-am hotarat greu, deoarece familia ne tot descuraja, fiecare avea pareri proprii.Acum vor afla cum il cheama si gata.
Ada 10+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2
ioana2004 spune:
Mersi din suflet...
Da auzisem si eu de baie de aburi,dar poate mai trece ca ziua mai e cum mai e dar noaptea e dezastru.....
poze fff recente cu Ioana
vela spune:
Danybv am auzit la o prietena si cred ca s-a discutat si pe forum despre ceaiul de zmeura, nu stiu cat este de bun dar prietena mea a luat vre-o 3 cani si a doua zi a nascut.poate sa fie si coincidenta dar poate fi si adevarat ca a ajutat-o.Oricum iti doresc nastere usoara.
Apropo de ceaiuri voi beti pentru digestie sau raceala? Eu beau f mult ceai de menta si-mi place si nu cred sa aiba contra indicatii, atata doar ca merg des la baie.
vela35 cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
mess4u2000 spune:
Buna,
Ma alaturi si eu clubului vostru, bb din burtica are acum 12+, iar bb de acasa are 3.8 ani . Eu vreau sa va intreb, pana ajung vineri la medic, daca ati avut ca si mine usoare tensiuni, dureri, nu stiu cum sa le numesc, in zona uterului. Practic pot face comparatie cu sarcina precedenta si nu imi amintesc sa fi avut aceasta presiune in zona uterului. Am luat chiar acum Nospa. Nu am facut efort, ma confrunt cu problema asta doar de cateva zile, fara sa stiu ca am facut efort mare. E drept, eu am "doar" 38 anisori si cine stie, poate ca are importanta si asta. Si apropos, sunt printre noi fete de varsta mea cu burtici?
Va pup
OanaRusu spune:
mess4u2000, bun venit
Probabil ligamentele se intind, fiecare dintre noi simtim diferit
Ehei, ca zici de varsta, pai aici toate suntem de-o varsta adica cu bebei in burtica
Eu am 29 - dupa certificat as avea 37 da' nu-s de acord , asa ca acum am 29, si anul trecut tot 29 aveam, si anul viitor tot 29 voi avea
Ada, tare fain link-ul acela cu dezvoltarea bebelushului in burtica
Danybv
Ceva noutati, Crisu?
Oana 17+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Ada_S spune:
mess4u2000 bine ai venit la noi, iti doresc sedere placuta si sarcina usoara.
OanaRusu, normal ca suntem toate de aceasi varsta........asa te vreau. Am ras una buna, esti totala.
Danyb
Ada 10+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2
danybv spune:
am revenit si noi , la amiaza ne-am facut si noi somnul de frumusete pe urma ne-am trezit si am spalat la masina rufe si acum le-am intins pe sfoara sa se usuce .
Ada_s , Vela .Acum imi doresc cel mai mult sa mai astepte bebelusa macar 2 zile , as vrea maine dimineata sa plec acasa la Brasov sa nasc acolo ca aici imi este tare frica desi eu sunt o fire puternica de data asta chiar simt ca nu pot sa fac acest lucru : IMI ESTE TEAMA !!! de doctorii din TL si conditiile mizere care sunt pe sectie la spital.Oricum astept sa vad cum se manifesta corpul meu in seara asta si maine dimineata voi lua decizia finala.Daca totul este bine maine in 6 ore ajung acasa si pe urma pot sa nasc linistita .
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine .
danybv40+Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : Cand o vrea Dumnezeu !!!
vela spune:
mess4u2000, bine ai venit si eu sunt venita de curand in club, vreau sa-ti spun ca am 32 ani dar primul meu copil 11 asa ca aici te-am luat, nu mai tin minte nimic despre sarcina anterioara doar durerile de la nastere imi sunt bine intiparite pe creier si nu-mi dau pace sa dorm.
vela35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
crengu75 spune:
Mess4u2000, bine ai venit !Si eu am senzatii ciudate, tensiuni, dar totusi fara dureri, uneori parca am intepaturi, poate ma tem sa nu se intample ceva si urmaresc toate semnele.
As intrerupe utro , dar imi este frica.Nu stiu ce sa fac.Mai am un pic si ma duc la eco , apoi la doctor si voi vedea.
Nu am greturi si ma simt bine, dar am mereu frica asta. Poate sunt eu nebuna. Prima data nu ma-m stresat deloc, nici nu ma gandeam la piredut sarcini si alte chestii. Acum , de cand citesc pe forum si vad atatea.....ma ia cu nabadai....si m-au speriat petele alea rozalii de la inceput.
danybv, suntem alturi de tine. Va veni ea, fetita pana la urma.
va pup.
Visul meu
Crengu 9+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
crengu75 spune:
Era sa uit, cine se pricepe, nu ar fi bine sa ne facem si noi lista pe prima pagina?
Visul meu
Crengu 10+, mami lui Cristian(30.05.2003)