Mamici ce asteapta al doilea copil (2)
Raspunsuri - Pagina 6
vela spune:
Buna fetelor si La multi ani! celor sarbatorite/sarbatoriti ieri. In legatura cu sexul copilului doctorita mea n-a vrut sa-mi spuna decat pe la 22-23 saptamani, cand a fost sigura si are la cabinet eco destul de performant, altora le-a spus si mai inainte dar la mine nu s-a vazut.Fetita mea mai tot timpul a stat cu spatele si nici poze cu chipul ei nu prea am, nici acum la 34 cand am fost n-am vazut-o decat un pic din profil, e timida......
vela35 cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
danybv spune:
fetele .Tot la promotie suntem 2 in 1,nu se da venita Maria mea deloc . fetele pentru galerie .
danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
crengu75 spune:
Salutare fetelor!!!!!!
Mama ....da' ce mult ati scris.!!!!!!!!!!!!
Eu nu am mai avut timp sa scriu, abia acum am intrat. M-am mirat sa vad si eu faza cu utrogestanul. Si eu mai iau inca. Vreo doua zile am luat doar una seara si parca mi-a curs ceva galbui-spre razaliu, dar nu era chiar roz, si parca era mai gelatinos. Nici nu stiu ce sa zic. Am inceput sa iau iar cate 2 pe zi, adica sa le pun ca ovule, si am zis ca sa vad la eco de 12 saptamani ce va fi. Nici eu nu stiu ce sa fac..., ma gandesc si eu la faza cu sarcina cu probleme, dar....pe de alta parte ,,,daca am facut eu putin efort ...am vazut si eu sarcini perfecte cu sustinere. Parca n-as lasa asa sa se piarda.....AdaS, nu mai iei utro sau duphaston deloc?
Cu nasterea, la noi in oras nu se face VBAC, adica nastere naturala dupa cezariana, asa ca obligat voi face tot cezariana. Si am intrebat fete care au nascut natural si parerile sunt si aici impartite. Cine a nascut greu prima oara, nu mai vrea sa auda de nastere naturala, am vazut si eu cand am nascut , o femeie care era rupta dupa nastere naturala, pe mine ma durea burta dar pe ea o durea tot tot pe jos, era rupta pana la fund si cic a fost supr super nasol. Deci, eu ma consolez cu asta, la mine a fost urgenta si mi-a facut cezariana, as fi vrut sa nasc natural, dar.....asta este......ma gandesc ca asa a fost sa fie, bine ca e bine baiatul si asta e cel mai important.
camiM, bine ai venit.
Cu testele de sarcina, eu cred in ele, ,mai ales cu o intarziere de o saptamana......poate fi o dereglare. dar, am auzit si cate un caz izolat, cand nu se pozitivau testele.
mai revin ca ma fugareste fiu-miu de la calculator.
Visul meu
Crengu 9+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Crisu spune:
Hei, si eu vin la galerie.
despre duphaston, tocmai am terminat o cutie, nu am avut sangerari, insa ceva dureri au fost si am colul scurtat si oe intredeschis, asa ca sa nu existe nici un risc dr mi le-a dat,+ Nospa care parca m-a drogat.
Maine mergem la echo sa vedem cum am mai crescut.
Pupici tuturor!
mami Cris si bb Alex(05.11.2003)
danybv spune:
Multumesc fetele de galerie poate asa bebelusa se va lasa convinsa sa vina pe lume .Va si va doresc o seara placuta in continuare.
danybv39Maria
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
CamiM spune:
Crengu multumesc frumos si sarcina usoara si tie.
Oana si noi la Sofia tot la 17+ saptamani am aflat si tot cum zici tu era clar si nu am avut nici un dubiu. Dar asta a fost intamplare ca am ajuns mai devreme la ecografie. Nici de data asta nu e loc de intors asa ca am inceput sa cumpar hainute( nu prea multe ca am deja gramezi de la Sofia) dar parca tot vreau si ceva lucrusoare noi..
Fetelor voi v-ati hotarat la nume pentru bebe? Noi suntem in mare dilema ca am ales si asa cu greu pentru Sofia iar acum chiar nu ne putem hotara. E drept ca suntem si pretentiosi, vrem sa sune bine si romaneste si nici prea greu de pronuntat pentru aici sa nu fie sa ne si placa.. si tot asa.
Cami 22+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
ioana2004 spune:
Neata fetele,
In sfirsit am mai intrat si eu pe la voi fiindca am multe de dereticat prin casasi nu mai apuc sa deschid.
Am uitat ,vreau sa va intreb :voi ati avut vreuna rinita ca sa stati cu nasul infundat totata sarcina?
Eu uite am asa ceva si inca n-am luat nimic ,am auzit de nazomer d-ar n-am intrebat medicul....
Va pup si sper sa intru mai des pe la voi
poze fff recente cu Ioana
danybv spune:
Buna dimineata fetele.Noi suntem bine , nici un semn ca vrea sa apara .
Va doresc sa aveti sarcini usoare .Va si aveti grija de voi .Am schimbat si noi semnatura si avem si morcovi pentru
danybv40+Maria
AMR : Cand o vrea Dumnezeu !!!
Ada_S spune:
Crengu, nu mai iau duphaston si nospa dinainte de Craciun, dar nici nu mai am probleme. Cu o saptamana inainte de sarbatori cand era foarte mult de lucru ma simteam oribil, imi era atat de rau ca nu ma puteam ridica din pat..........si mai era si juniorul de care trebuia sa am grija. Nu stiu de ce dar am simtit ca imi este rau de la duphaston si am inceput sa iau doar o pastila la zi apoi am oprit. Am zis ca daca mai apar pete incep sa il iau din nou, dar nu au aparut. Iau tratamentul medicului cu care voi naste, acele vitamine.......dar nu pe toate adica doar 1 mgB6, 1 elevit, 1 acid folic. De greturi am cam scapat....oricum nu se compara cu greturile de dinainte. Medicul meu zicea ca e mai bun ustrogestanul deoarece e hormon natural, duphastonul e sintetic, dar numai daca ai analizele facute.
Acum cine are dreptate nu stiu........oarecum au dreptate ambii. Cert e ca eu mi-am dorit sa iau duphaston ca sa nu pierd sarcina.
Ada 10+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2