Mamici ce asteapta al doilea copil (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Si fata mea a venit la fix 41 de sapt daca mai dura doua zile ma induceau astia aveam programarea facuta just in case. Acuma om vedea cat vrea bebe sa stea.
Asa nu stiu daca v-am mai aratat sau nu niste poze cu noi va arat acuma sunt mai de asta vara deci nu prea noi dar cand repar laptopul dupa ce ajungem in uk promit sa pun si din vacanta in ro sa ne vedeti.
Deci www.flickr.com/gp/13659422@N05/yY4m40" target="_blank">poze cu noi, bine maj is cu fata.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna ziua la toate mamicile cu burtici,

cum va simtiti azi? eu mai binisor, de vreo 3 zile tot am contractii, sunt abia in saptamana 23, vi s-a intamplat, e normal? nu sunt dureroase, nu am sangerat, doar ca am din cand in cand contractii. Mai este cineva in situatia mea?

23+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buan seara mamici cu burtici si un an minunat cu bebei sanatosi!!
Mai e loc de o burtica (sper) printre voi!
Noi avem deja o fetita de 20 de luni si acum asteptam a doua papusica tot in mai..

Onyx si eu mai am contractii nedureroase si doctorul zice ca e ok.

Cami 21+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Buna mamici si La multi ani in noul an!
Mada ai o fetita foarte frumoasa, felicitari sa va traiasca.
Onyx contractii am avut si eu, dar atata timp cat nu sunt dureroase si nu ai hemoragie nu trbuie sa-ti faci griji, daca te deranjeaza spune-i medicului care te supravegheaza sa-ti dea ceva.
Multa sanatate tuturor.

vela33+cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Mamicilor am uitat ca vroiam sa intreb si eu ceva.Avand in vedere ca toate sunteti la a doua sarcina si ati trecut printr-o nastere fie ea naturala sau cezariana ce alegeti pentru data asta?Repetati experienta trecuta sau preferati altceva?
eu am nascut natural prima oara si acum as fi vrut cezariana sa nu mai trec prin acele chinuri, dar doctorita mea n u vrea, ea ma incurajeaza ca o sa fie mai usor, mai repede, ca la cezariana sunt riscuri si nu pot s-o contrazic.

vela33+cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vela multumim.
Eu clar aleg natural, oricat m-am chinuit si prima oara in doua sapt eram ca noua cezariana e totusi o operatie si recuperarea e mai grea si oricat de bine e facuta eu zic ca daca se poate evita o operatie mai bine.
Cami bine ai venit!
Fetelor sorry ca nu mai scriu asa des sau asa mult da nu prea apuc marti zburam spre uk back si deja ma agit cu impachetatul si cand ajungem tre sa repar laptopul deci va mai dura dupa 8 pana ma vedeti pe net sper sa nu ne uitati.
Fug la nani cai trecut de 12 si eu bantui pe net.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mada merci de primire.. si drum bun!!

Vela eu prima oara tare as fi vrut sa nasc natural dar nu s-a putut fiindca bebelina mea statea cu capul in sus si aici nu te lasa sa nasti natural in cazul asta, asa ca am ajuns la cezariana.. , a doua tura o sa fie tot cezariana pentru ca prima a fost.. cezariana si le e frica multor medici sa incerce nastere naturala dupa cezariana asa ca.. defilam iar cu operatia.
desi am avut un medic super si mult noroc si totul a mers extraordinar de bine si in timpul si dupa operatie eu te sfatuiesc sincer daca ai de ales sa ramai la nasterea naturala. E drept ca in timpul operatiei nu simti nimic dar dupa... recuperarea este..

Cami 22+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele.Noi tot la promotie suntem 2 in 1 se pare ca bebelusa nu vrea sa apara ii place la caldurica.
vela eu te sfatuiesc sa nasti normal daca nu ai nici o problema medicala.Nasterea naturala este cea mai buna , te chinui putin atunci cand nasti dar pe urma o viata intreaga nu ai probleme , pe cand la cezariana nu te doare aproape deloc atunci cand nasti dar te chinui toata viata : dureri de operatie la schimbare de vreme , nu poti sa ridici anumite lucruri etc sunt mai multe dezavantaje .Acum cand esti tanar nu simti aceste lucruri dar cand inaintezi in varsta le simti cu siguranta.Eu la prima sarcina am nascut natural si sa stii ca am sta in dureri foarte multe ore dar a trecut se uita aceste dureri foarte repede.Dumnezeu a lasat ca femeia sa nasca pe cale naturala: tot corpul participa la acest eveniment inclusiv copilul pe cand la cezariana nu este asa .Daca sunt probleme medicale atunci automat se va alege cezariana.
Sarcina usoara iti doresc si curaj
Si voua fetelor va doresc sa aveti sarcini usoare si aveti grija de voi .

danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

He-he!! plina activitate pe aici

Hello Cami , ce ma bucur ca ai venit aici!!
Noi ne stim de la ciresele de mai-iunie 2006 - si acuma cu bb2 tot in tandem

Onyx, eu sper ca n-o sa ai probleme, asa cum zicea Vela, pana ce nu sunt dureroase sunt doar pregatitoare - "exerseaza" uterul

ici, revin mai tarziu

Oana 16+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Apropo de nastere, am avut aceeasi situatie ca si CamiM, Paul nu s-a intors si am avut cezariana.
Eu am mai avut o operatie, asa ca am stat in cezariana mai bine de o ora - cred ca vreo ora si jumatate - pentru ca au avut de scos ceva aderente de la taietura anterioara. Deci, a mea e verticala - unii zic ca asta se reface mai repede, eu zic ca daca se poate naste natural, e cel mai bine.
Acum nu stiu cum va fi - medicul meu a spus ca dc bebe e ok pozitionat si nu foarte mare, pot merge si natural - insa mai e pana atunci - ideea e ca mi-e teama in continuare de anestezie, e nenaturala 100% si fiecare om in parte o suporta in felul sau, am vazut multe mamici cu cezariana si unele cu peridurala (ca mine) altele cu rahi - la unele fara efecte prea mari, altele ravasite destul de rau de anestezie....

Cred ca cel mai bine e sa ai un medic de incredere sa te sfatuiasca pentru cazul tau particular - dar ideea ca cezariana e lipsita de dureri e foarte gresita, nasterea naturala poate fi simpla si cu dureri suportabile, la fel cezariana, deosebirea e persoana si asta conteaza cel mai mult

Cand eram in contractii - aici cezariana se face cu dilatatie de 3-4 cm, altfel nu decat dc pacienta/bebe e in pericol - mi-a pierit orice frica de anestezia - ma gandeam doar ca scap de contractii insa dupa nastere, cele cu naturala zburdau pe coridoare, eu nu prea...... macar ca am fost cea mai sprintena intre operate

Bafta mare

Oana 16+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput