Mamici ce asteapta al doilea copil (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vela spune:

Fetelor, multumesc pentru incurajari sper sa iasa totul bine.Primul meu copil face 11 ani in martie si pentru ca l-am nascut greu, ca era si mare,am zis ca gata nu mai raman insarcinata dupa care vazand ca toti prietenii nostri au 2-3 copii m-am lasat induplecata de sotul meu dar numai daca nasc cu cezariana.Acuma ce sa zic eu stiu ca e mai bine natural dar tot mi-e frica, cred ca e ceva psihic.Doctorita mi-a recomandat sa merg la un curs Lamaze, unde te lucreaza un pic si psihic.Am asa niste emotii......

vela33+cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ultimuul mesaj pana reusim sa reparam laptopul in uk, marti dim la 6 avem avion din iasi pe la 12 jumate ora uk ar trebui sa fi in londra speram sa fie vremea ok sa nu stam mult prin aeroport.
Pupici si aveti grija de voi sa nu ne uitati.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetelor, am lipsit cateva zile..dar am revenit.
Mada sa aveti calatorie usoara, sper sa nu va chinuiti prin aeroporturi.
Oana Rusu la asta cu statul mai mult in operatie la a 2-a cezariana nu m-am gandit........acum sunt un pic nemultumita, dar bine ca ai zis sa stim si noi.
Onyx si eu zic ca nu e grav, dar de siguranta ar fi mai bine sa te odihnesti cateva zile.
Danybv, vad ca mai rezista burtica.........dar oricum nu mai e mult.

Sambata am fost la eco la medicul cu care voi naste. Totul e ok bebelusul e in limitele normale, inota de colo colo si dadea din maini si din picioare. S-a vazut asa bine.
I-am zis medicului ca am fost la noi in oras la un ginecolog deoarece m-am speriat cu sangerarile, mi-a zis ca am facut bine, dar cand i-am zis ce tratament am primit s-a luat de cap.Bineinteles am mintit si am zis ca nu am luat duphaston decat 3 zile cand l-am vazut ce furios era. Parerea lui era ca nu de la tratament s-a oprit sangerarea si sa arunc tabletele sa nu le mai iau pt ca sunt foarte periculoase. Mi-a zis sa continui tratamentul lui: 3/zi magne b6, vitamina C 3/zi(cica e un foarte bun antioxidant), 1/zi acid folic si 1 elevit. L-am intrebat de ce e asa impotriva tratamentului hormonal si mi-a explicat ca in unele cazuri pot ascunde anomalii la copii si ca nimeni nu isi doreste sa nasca un copil bolnav. Ne-a zis ca a auzit si de la alte mamici ce fac medicii de la noi din tara si ca sunt foarte mirati, cica nicaieri in europa nu se recomanda asemenea tratamente.

Eu nu mai stiu ce sa cred, am observat ca in strainatate medicii nu dau tratament hormonal.........dar pe forum am intalnit multe mamici care au nascut copii sanatosi dupa ce au facut tratament cu duphaston sau ustrogestan.
Deocamdata ne-am hotarat cu sotul ca vom asculta de medicul cu care voi naste, mai ales ca sangerarile s-au oprit de cateva saptamani.

Scuze ca am scris asa mult.
pt

Ada 10+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut si la multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi un Sf Ion!!

Oana merci mult si da si tu dulce de la noi lui Paul cel frumusel! Mda tot in tandem.. nu scapati de noi..
Aoleu ma sperii cu cezariana nr 2 care dureaza mai mult.. si eu care credeam ca o sa fie de fapt mai usor..a doua oara. oricum e mai bine sa stim.

Ada felicitari pentru bebel sanatos. Asa e aici nu se dau tratamente hormonale in sarcina( in afara de cele obtinute in vitro). Acu' o fi bine o fi rau...ramane de vazut.Eu i-am cerut medicului meu la sarcina cu Sofia ca pierdusem deja o sarcina cu un an inainte si mi-a zis uite daca vrei neaparat eu iti dau reteta dar nu te baza prea mult pe ajutorul lor.

Cami 22+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Mey fetelor, vad ca m-ati inteles gresit.
Am stat mai mult in operatie la prima - si singura - cezariana pentru ca am avut o operatie pe abdomen, am avut accident de masina (in 2002) si am fost deschisa ca un purcelus, de sus pana jos, a fost de urgenta si mi s-au format niste aderente sub buric care au trebuit scoase cand mi-a facut cezariana - adica medicul a fost de nota 10 si mi le-a scos, ca poate un altul mai superficial nu si-ar fi batut capu' cu asta
Asa ca nu va speriati - eu va spun doar ca am avut 2 anestezii lungi si nu-mi place "intrarea" in anestezie, e o senzatie groaznica - insa la cezariana simpla nu e cazul pt ca nu va adoarme, la mine a fost necesar sa ma adoarma pentru ca altfel ar fi trebuit sa stea de vorba cu mine 1 ora si jumatate sau sa-mi dea ceva de citit

Oana 16+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Deci, curaj mult ca tb musai sa iasa cumva din burtica, la termen desigur, sa ne bucure bebicii nostri asa cum numai ei o stiu face

O saptamana cat mai buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTI ANI TUTROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF IOAN !!
Noi suntem bine .Ada_s se pare ca nu vrea sa vina bebe se lasa asteptata ...
Va doresc o zi frumoasa alturi de cei dragi voua.

danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!

Mergi la inceput

Ada, oare ce are medicul tau cu duphastonul??
Eu am luat cu Paul - am sangerat vreo 4 sapt - si n-are, doamne multumesc, nici un fel de defecte........ Am luat si acuma cand am sangerat la 13 sapt, in afara de usoare greturi la inceput n-am nici o problema.....

Cat despre acid folic.... am gasit in multe locuri specificat ca e util inainte de sarcina.... si totusi multi medici in prescriu si in timpul sarcinii....

Acuma, sa fiu eu sfatoasa.... cred ca nu prea se poate dovedi clar ce face bine si ce face rau...... asa ca fiecare cu parerile lui.
Eu una nici pentru sangerari n-am gasit ceva explicatii clare, si am mers la echo si nu se vedeau nici un fel de desprinderi..... o amica insa a avut desprinsa bine placenta si n-a avut sangerari.... cine sa mai stie?? si ea a primit ceva hormoni - urogestran cred...

Eh, pana una alta, corpul nostru deja s-a descurcat cu un bb pana la capat, o sa iasa si al doilea ok, nu?

Mergi la inceput

Danybv, facem galerie??

Oana 17+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

OanaRusu saru`mana pentru galerie dar se pare ca bebelusa nu vrea sa apara , cred ca este o rasfatata si se lasa asteptata .

danybv39Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!

Mergi la inceput