Mamici ce asteapta al doilea copil (2)
Raspunsuri - Pagina 13
mariaanna spune:
Buna dimineata!
Mamaaaaa,ce de fete cu burtici!Ma bucur mult ca va adunati cu toate aici.
Ioana,suplimentele de vitamine (si nu numai) sunt necesare in sarcina, pe toata durata ei, datorita faramei de viata pe care o ai si care cere pentru a se dezvolta .Daca doctorul tau nu ti-a prescris, ar trebui sa consulti un alt medic, sau pe cel de familie.
Madina,, bravo, mamico! Harnicuta.Felicitari!
Mess, daca e o problema in organism, e mai bine antibiotic.Daca renunti la tratament , s-ar putea sa nu fie ok.
Fa ce zice doctorul.
Irina, nastere usoara!
Nu mai stiu ce sa zic , mai era ceva, dar ...am uitat.Puuuuup toate fetele!
mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Ada_S spune:
Buna fetelor, am lipsit in weekend si se pare ca a fost activitate.
Danybv
, felicitari
.........ai scapat de burtica si poti sa iti ti printesa in brate. Ma bucur mult pt tine, abia astept sa ne povestesti cum a fost.
Oana se pare ca urmatoarea e Irinal........galeria e pregatita 

.......sa speram ca se va intoarce bebicul sa nu te chinuie.
ana_a asteptam vestile bune de la eco.
mess4u2000,asa fac unii medici, nu cred ca e normal.......tot la acest medic ai fost la control si la prima sarcina? In legatura cu antibioticele am inteles ca e mai bine sa le iei daca exista infectie deoarece infectia e mult mai periculoasa pt fat.
Ioana2004, acidul folic e foarte important nu ar trebui sa intrerupi. In leg cu elevitul, medicul mi-a dat sa iau din momentul in care ne-am hotarat ca vrem bbasa ca am luat cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata. Am fost si la alt medic la noi in tara care mi-a zis ca e prea devreme si sa nu iau.......sincer cred ca e prostie. Cu fiul meu am luat toata sarcina, chiar si dupa in perioada cand am alaptat. Ce pot sa va spun sigur este ca face minuni la par.
madina71, te stiu inca de la subiectul deschis de tine...de cand erai inca speriata si nu stiai cum sa faci.Am vazut ca ai intrat si la mamici de iulie august. Bine ai venit si la noi, sper sa te simti bine cu noi.
mariaanna
Sper ca nu am uitat pe nimeni.........am de recuperat mult.
Ada
11+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
acina spune:
Buna ,
mai ce vorbarete ati fost .
Oana
sunt niste draguti cum vin ei noaptea cu tot arsenalul la mami...
Mada lasa ca iti vin tie idei despre camera...intr-o prima faza eu o sa-i culc pe amnadoi in aceeasi camera.Sunt mai asor de supraveghiat.Dupa ce mai cresc pe la 7-8 ani ma gandesc la camere separate.Asa zic eu ... daca tu ai alte idei spune-le sa ne inspiram si noi.
Cristina
bine ai revenit.
Danybv felicitari pt printesa mica , refacere cat mai rapida.
Irina hai ca poate nu va fi asa de rau, nastere usoara.Sa ne tii la curent.
Madina bine ai venit printre noi.Sarcina usoara in continuare.
Mariaanna
Apropo de vitamine ce sa zic eu in sarcina cu Andrei nu am putut sa iau nici un fel de vitamine, am incercat Materna, elevit , prenatal supradine.Le vomitam pe toate.I-am zis dr mereu .Pana la urma am renuntat la ele.BAietelul a fost perfect sanatos i a avut 4 kg la nastere.Dupa cate stiu eu vitaminele se iau pt ca org mamei sa nu fie slabit caci copilul isi ia tot ce are nevoie pt dezvoltare din rezervele mamei.
Ieri am fost la petrecere de pici , s-a distrat fimiu , a chitait si tipat si el cu ceilalti copii.
Va pupicesc pe toate
Anca
20 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
ioana2004 spune:
Fetelor,
La prima sarcina sincer va spun nu am luat NICI O PASTILA de genul asta insa doar la luna a 8 a am luat ceva de sarcina ca sa pot tine sarcina pina la luna a 9 a
Ada_s cum adica "face minuni la par "???
Saptamina asta ajung la doctor si va spun ce si cum...
Pupiiiici
IrinaL spune:
Am reusit sa citesc si eu din urma si voiam sa-i transmit lui Crisu ca imi pare tare rau pt. ce i s-a intamplat si ca sper sa-si realizeze pana la urma visul...
Mariaanna, ma bucur de fiecare data cand vad cate o postare de-a ta, ma bucur ca esti mai bine si te admir ca ai o atitudine asa de optimista 
Fetelor, va multumesc de incurajari, cam aveam nevoie, am o inima mica-mica de soricel
Irina 39+
Ileana
Tudor
Craciun 2007
vela spune:
Buna mamici.
Oana mi-ai dat emotii, ce bine ca mai este Irina, oricum o sa vina si ziua aia dar prefer sa nu ma gandesc ca ma ia cu frig.
Mess4u2000 ce fel de ecografie face dr tau? Doctorita mea de cand sunt insarcinata nu m-a vazut niciodata, in schimb mi-a facut eco endovaginala pana in sapt 18 si de la 22 eco pelvina parca asa ii spune.Maine merg pt ultimile analize si probabil o sa vada daca are loc bb sa iasa, desi fiind la adoua sarcina are loc sigur.
Madina71, bine ai venit.
vela
35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
mariaanna spune:
Irina, sper ca ti-e inima mica de emotie, nu de frica,nu?Suntem alaturi de tine!
Anca, sunt de acord cu tine!Nici eu nu am luat niciun supliment la prima sarcina, dar s-a observat.Copilul a luat tot ce a putut de la mine si a crescut de 4, 150kg, in schimb, m-a daramat pe mine! Dintii, in primul rand si apoi anemia care m-a facut sa lesin de vreo doua ori.
La a doua sarcina m-am indopat bine cu elevit, dar ce folos...?Nu mai e...
Va pup pe toate....
mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Ada_S spune:
Ioana mie mi-a cazut foarte tare parul si de la prima sarcina de cand iau elevit nu imi mai cade nici macar un fir. Am oprit in vara elevitul deoarece nu mai alaptam si parca iar a inceput sa imi cada, nu foarte tare dar cand ma periam in perie se adunau cateva fire de par. Acum iau din septembrie si iar e la fel nu imi mai cade nici un fir.
Irina nu te stresa ca totul v-a fi bine.

vela facem galerie si pt tine, dar ma gandeam sa nu facem prea devreme.........poate convingem bbelusul si vrea sa iasa mai repede
.
mada si la noi problema asemanatoare. Acum asteptam sa vedem ce v-a fi apoi v-a trebui sa gasim o solutie.Deocamdata imi surade idea acinei.
ana-a, sa ne scri cum a fost la eco.
Ada
11+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
OanaRusu spune:
Am citit pe fuga - azi am avut o zi foarte incarcata, promit sa actualizez maine listutza!!!
toate fetele, mai ales pe cele noi ![]()
Oana
17+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
CristinaGoji spune:
Referitor la vitamine, eu inca nu iau, ma bazez pe alimentatia sanatoasa deocamdata. Ca mananc exact ce-i dau si la Vladut, iar pentru el gatesc zilnic legume, diferite feluri de mancare cu branza, etc., adica incerc sa-i fac o structura echilibrata in alimentatie, si chiar vad ca ma simt bine, sunt foarte energica, asa ca banuiesc ca deocamdata e bine si fara.
Mami
26+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza