Mamici ce asteapta al doilea copil (2)
Raspunsuri - Pagina 12
vela spune:
ClaudiaH pe link-ul http://terapia-prin-vitamine.acest topic este si pe site-ul Desprecopii/2_160_Terapia_prin_vitamine.html gasesti inf privind necesarul de vitamine si minerale zilnic, asa ca vezi cat contine o tableta de elevit din fiecare si iti dai singura seama.
vela
35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
vela spune:

Danybv, felicitari sa-ti traiasca printesa si refacere grabnica.
vela
35+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
OanaRusu spune:
Felicitari Danybv!!!!

Sa-ti creasca mare printesa, refacere rapida si laptic mult 
Deci, pregatim pompoane pt galerie la Vela... cred ca nu e altcineva inainte, nu?
Oana
17+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ioana2004 spune:
Fetelor,mii de scuze ca n-am mai intrat .Mi-a fost cam rau adica iarasi greturi de vreo 2-3 zile si n-am putut minca si n-am avut chef de nimic
De aceea am si uitat sa-mi fac programarea la doctor ...
Promi ca o voi face miine...
Am vazut pe aici ca v-a prescris dr sa luati vitamine dar mie nu mi-a dat la 9 sapt cind am fost prima data la el decit Acifol pe care nu am luat decit o singura pastila ..Si la prima sarcina mi-a prescris acifol dar alceva nimic.
Voi ce ziceti sa ii spun doctorului sa imi dea vitamine gen vitamax sau elevit..?
sa nu se supere...
Despre noi...
Mariana mama de copil Ioana 3 ani si 3 luni si viitor bebe de 12 sapt DPN14 iul 2008
IrinaL spune:
Buna seara si de la mine! N-am mai intrat de mult pe net, n-am fost in cea mai buna dispozitie. Va rog sa ma adaugati si pe mine pe listuta, cu Ileana, DPN 18 ianuarie (!) si cu Tudor, nascut pe 4 ianuarie 2006.
Dragele mele, mai am putin pana la termen si tocmai am aflat ca bb e in pre4zentatie posterioara, adik cu capul in jos, dar cu fata spre burtik, nu spre coloana mea, cum e normal. Am aflat ca asta poate duce la un travaliu lung si dureros si ca se poate ajunge si la cezariana
. Asa ca nu sunt foarte entuziasmata de perspectivele mele si mi s-a cam facut frica.
Pentru ca nu am apucat pana acum, va doresc un an bun, cu nasteri usoare si bebelusi sanatosi 
Irina 39+
Ileana
Tudor
Craciun 2007
CamiM spune:
Salut, salut!!
IrinaL curaj!! noi suntem alaturi si facem galerie sa ai nastere usoara si fara probleme!! 

la multi ani pentru baietel.. ca vad ca a fost ziua lui de curand!!![]()
Fetelor week-end-ul asta mi-am facut de cap si am cheltuit muulti bani.spre disperarea sotzului..
...in general pentru chestii pentru bebe mica: i-am mai luat niste hainute ( are tone de la sora-sa dar parca vreau si unele noi..
), cadita de bebei, si am comandat un carucior din cele pentru bebelus + copil mai mare. Abia astept sa vina ca nu aveau modelul asta in magazin si sunt tare curioasa daca imi place si mai ales daca intra in portbagaj, daca nu.. sunt in pom!!!![]()
Cami
23+
&
Sofia - 8 mai 2006
ana_a spune:
Salut fetelor!
Oana multumesc ca m-ai trecut pe listuta 
Danybv 

felicitari pentru bebita!!! Abia astept sa vi cu vesti si cu poze!Sa creasca mare si sanatoasa si tu sa te refaci repede!!!
Am intrat sa va spun ca eu azi am programare la ecograf de la ora 18, abia astept sa vad bebelul, am 12 saptamani si un pic si nu l-am mai vazut de 5 aptamani
.
O zi buna va doresc si revin in curand!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
mess4u2000 spune:
Buna,
Vineri am fost la consult si echografie, acum fiind in sapt.13. Medicul meu nu m-a consultat intern(tuseu) nici de data asta! E asta normal? Caci la prima sarcina eram consultata de fiecare data! Oricum, am facut si echo si medicul echografist mi-a zis ca bb e bine, masuratorile sunt bune, la fel si translucenta nucala, dar eu am niste formatiuni transsonice in placenta. Ce dumnezeu or fi? A, si la analize mi-a iesit ureaplasma pt. care dr.Radoi mi-a dat 3 zile antibiotic Azitrox, una la 12 ore. Eu sunt cam ofticata ca iau iarasi antibiotic, mai ales ca am luat si la inceput de sarcina pt. ca urinam sange de la cistita:(. Sper ca bebita sa ramana sanatos. Asa, asta ca sa va informez. Ma intreba cineva aici cum il cheama pe baietelul meu? Sau pe bb din burta? Despre cel din urma, nestiind ce este nu am stabilit inca, si oricum, vreau sa astept sa treaca perioada critica si de-abia apooi sa stabilim. Pe baiatul meu il cheama Mihai, 3.8 ani.
Va pup
madina71 spune:
Buna fetelor, sunt si eu mamica de baietel Adrian nascut pe 20.01.2007 si sunt insarcinata in 13 saptamani: DPN 17.07.2008... vreau si eu in listuta...
Am mai citit ce ati scris voi si m-am hotarat sa ma inscriu si eu la discutii...
Astept cu nerabdare sa ma duc la dr pe 21 ianuarie ca nu am mai fost decat o data, pe 10 decembrie...am lasat cam mult timp intre controale insa sper sa fie bine...La sarcina cealalta abia asteptam sa treaca timpul sa merg iarasi la dr...eram mai nerebdatoare...
Am casa cu fundul in sus ca facem ceva modificari ca sa incapa un patut mai mare in care-l vom muta pe Adrian cand se va naste bebe2...
Mai intru...
Va pup!
13+ si Adrian
(20.01.2007)
IrinaL spune:
Cami, multumesc! Si pt. galerie, si pt. urarile de ziua lui Tudor 
Ai dreptate cu cumparaturile pt. bb2, parca n-am avut stare pana nu i-am luat cate ceva, desi barbatu-meu ma bodoganeste ca umplu casa de lucruri inutile, ca are de la frate-su etc. Dar parca voiam si ceva nou...
quote:
Originally posted by CamiM
Salut, salut!!
IrinaL curaj!! noi suntem alaturi si facem galerie sa ai nastere usoara si fara probleme!!la multi ani pentru baietel.. ca vad ca a fost ziua lui de curand!!
Fetelor week-end-ul asta mi-am facut de cap si am cheltuit muulti bani.spre disperarea sotzului.....in general pentru chestii pentru bebe mica: i-am mai luat niste hainute ( are tone de la sora-sa dar parca vreau si unele noi..
), cadita de bebei, si am comandat un carucior din cele pentru bebelus + copil mai mare. Abia astept sa vina ca nu aveau modelul asta in magazin si sunt tare curioasa daca imi place si mai ales daca intra in portbagaj, daca nu.. sunt in pom!!!
Cami23+
&
Sofia - 8 mai 2006
Irina 39+
IleanaTudor
Craciun 2007