Mamici ce asteapta al doilea copil (2)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana2004 spune:
Mersi din suflet Ada_
Eu acum as vrea sa mi le dea si compensate fiindca am auzit ca numai dr ginecolog din policlinica poate sa dea ...
Acum sa vedem ce zice si cel de familie si va mai spun
Vorbim curind..
AZI MA DUC LA DOCTOR!!!
ana_a spune:
Buna fetellor!!
Eu ieri am avut mult de lucru la munca....mult de tot
am fost sfarsita pe la 17...nu stiu...obosesc mia repede!
M-am dus dupa Stefan la camin ca sotul na putut sa-l scoata, si am mers impreuna la ecograf
Era si el incantat ca o sa vada pe bebele care creste la mine in burtica la TV dar in final nu la mai vazut ca a venit tati dupa el peste vreo juma de ora, eu am stat mult si la cabinet...asa se lungesc programarile uneori de stai cu orele....Aveam programare la 18 si am intrat abia pe la 19.
In fine, bebele este bine, l-am vazut, miscaretz, este mai mare decat stiam noi dupa calculul UM deci mi-a mutat DPN cu 6 zile, pe 18 iulie in loc de 24, mi-a zis ca este de 13+ saptamani si nu de 12+ cum stiam la prima ecografie, deci totul este in ordine.
Vitamine eu o sa iau de la medicul de familie, inca nu am luat, cam din luna a 5-a am luat la prima sarcina.
gata pauza
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
Ada_S spune:
ana ma bucur ca bb e bine.Trebuia sa intri cu Stefan sa se bucure si el.Nu s-a suparat pt ca nu si-a vazut fratiorul sau surioara?
ioana2004 asteptam vesti si de la tine.
OanaRusu
si de la noi. Las` ca ai timp cu listuta.
Ada
11+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ana_a spune:
Ada, nu sa suparat
ca doar l-am intrebat daca ramane cu mine sau pleaca cu tati.Adevarul este ca mai avea de asteptat cam o ora buna...si era deja plictist de o jumatate de ora, cred ca este prea mic sa realizeze chestii de genul asta
. I-am zis la tati ca daca cumva se razgandeste acasa si cere la mine sa revina la cabinet, dar nu a mai fost cazul ca sa prins cu joaca.
Dar acasa i-am aratat poza de la dr si se mieuna prin casa ca el vrea o surioaraaaaa!!! Tati vrea la fel...cica sa vada cum e cu fata ca baiat are deja
acu...sa vedem ce ne-a dat DD
Am glumit ieri cu d-nul dr ca i-am zis de DC, ii zic "Dati-mi si mie mai multe informatii ca ma intreaba fetele de pe DC si nu stiu ce sa le zic" la care el foarte curios ce DC? ce e asta? Si sa-i dau musai adresa sa ceteasca si el despre mamici
, mai ales ca i-am povestit ca are o mamica care a nascut cu el si a povestit la "Nasterea unei stele " si la laudat
. Apoi mi-a scos o hartie cu tot felul de parametri in cm cu CRL si inca ceva, da am uitat-o acasa, oricum, cica bebelul cum am zis este mare si e totul in regula si pe mine cam asta ma intereseaza, io nu vreau sa imi fac stresuri inutile cu altfel de teste, dat fiind ca ma ajutat DD sa nu am probleme pana acum.
inapoi la munca....
va doresc o zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff nu mai apuc sa intru peste tot si sa vb cu toata lumea.
Eu ieri am fost la spital pt analize de sange si am stat vreo trei ore pe acolo, fata deja se plictisise saracutza. Erau la prima ora la nr 7 si cand m-am dus sa imi iau si eu nr aveam 54.
Bine ca am reolzvat si asta asa ca pe 12 februarie merg acuma la eco morfo abia astept sa il vad pe bebe sper sa fie totul ok.
Ana vrei sa modific in lista la iul-aug'08 dpn-ul? Ma bucur ca e bebe bine.
Sa ne zici cand stii ce e sa trecem pe listutza caruciorul.
Mariana ma bucur ca mai scrii. Multi pupici de la noi.
Irina 

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ioana2004 spune:
Fetele mele....
Am fost la doctor siii.............a zis ca e bine
L-am vazut pe bebita cum misca de mama focului nu putea doctorul sa ii faca perioada ...
Are 13 saptamini si e bine
I-am spus sa imi spuna tot despre copil sa nu existe probleme....Si mi-a aratat coloana,capul piciorushele...
Ce am mai ris la el si cu asistentele acolo ...In final l-am intrebat daca e cazul sa iau vitamine si a zis categoric NU
Nu e cazul la mine.
Doar in caz de anemie sau greturi e bun Glubifer care mi l-a prescris
Iar pentru durerile care le am acum sa iau 2 No-spa de 40 gr pe zi.Durerile a zis ca sunt de la urina,probabil incep sa se mareasca uterul si restul si apasa pe vezica si imi da dureriIn rest nimic...Sanatate!!!
Deci e bine ..
MissJJ spune:
Ioana ma bucur ca ai vesti bune.
Si eu abia astept scanul sa vad ce mai face bebe.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
CamiM spune:
Seara buna gravidute!!![]()
Mess4u2000 am vazut ca ziceai de control intern in sarcina. aici de pilda se face un examen intern la prima vizita dupa care nu se mai fac controale interne( in mod normal) pana dupa 34 de saptamani.
Madina71 bine ai venit. Sarcina usoara in continuare. Si spor la renovat!!
Mariaanna
si de la noi si sa nu cumva sa ne uiti!!
Ana, Ioana felicitari pentru bebe miscaretz!

Mada tinem pumnii la eco sa vii cu vesti bune!!![]()
Irinal suntem cu pampoanele in maini, la primul semn gata !! incepem galeria!!
Noi suntem bine, putin obosita ca de cateva zile i-am inlocuit Sofiei biberonul cu canita( pentru lapte ca apa bea de mult din cana) si e cam maraita. Azi vad ca si-a intrat in ritm si nu a mai facut nazuri.
Numai bine tuturor!!
Cami
23+
&
Sofia - 8 mai 2006
MissJJ spune:
Vai Cami ce fain a mea nu vrea deloc sa bea din cana.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
CamiM spune:
Mada noi am inceput mai demultisor cu cana de apa si tot asa nu voia dar i-o lasam in preajma mai toata ziua si uneori o lua si usor, usor s-a obisnuit (mai mult in joaca sa traga apa), si acum tot asa are cate o cana cu apa toata ziua pe langa ea si cand ii e sete o ia si bea singurica. Vine la noi si cere numai daca e canuta goala. Nu stiu cum e papusica ta dar la noi well... avem o tauroaica incapatanata si uneori e destul de greu ca nu vrea si pace unele lucruri dar am invatat ca nu trebuie sa cedez in chestiile importante.
O sa ziceti ca sunt nebuna dar vreau sa fac lucrurile cat mai simple dupa ce vine si bebe 2 asa ca mai am in plan in urmatoarele luni sa trecem definitiv la olita( acum spune cand face nr 2 si rar pentru nr 1) si sa inceapa sa pape singurica - deocamdata papa singura snack dar mancare la masa nuuuuuu
. Stiu ca e off topic dar daca aveti povesti cum i-ati obisnuit pe copilasi sa pape singuri tare as aprecia sfaturile.
Cami
23+
&
Sofia - 8 mai 2006