Mamici ce asteapta al doilea copil (2)
Raspunsuri - Pagina 15
ClaudiaH spune:
Buna dimineata tuturor mamicilor!
Eu nu am multe noutati, n-am fost la medic si nici nu ma duc pana pe 06 februarie. Greturile au mai slabit, iar cu somnul incep sa trec in partea cealalta: ziua mor de somn si chiar daca nu dorm noaptea incepand cu ora 2-3 incep sa ma foiesc sa ma uit la ceas... dorm secvential pana dimineata cand ma apuca un somn.... La primul copil n-am avut probleme cu somnul decat ca dormeam mult si ziua si noaptea. Sper sa-mi revin.
Va pup pe toate!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+
ana_a spune:
Cami, eu zic ca nu esti de loc off topic
suntem mamici care asteapta al doilea copil si putem vorbi despre orice
.Cat despre cum mancam singurei...off daca tu gasesti miracolul sa mi-l spui si mie...Stefan are 3 ani si 4 luni si e un lenes si jumatate la masa!!Stie sa manance singur, ca doar a invatat si la camin si mananca chiar foarte frumos...dar nu vrea!Daca ar fi dupa el ar rabda foame. Din lene...asa ca eu inca ii mai dau sa manance, adica mananca el la inceput cam un sfert dupa care numai vrea...si continui eu...si interesant ca mai mananca
.
Foarte bine ca ai inceput cu canita cu cioc, si eu am procedat la fel cu Stefan.Eu am scapat repede de biberon si cana cu cioc!De la biberon la cana am trecut relativ usor...de cana am scapat mai greu...dar eu am fost hotarata si satula de spalat plasticuri! Plus ca minunea asta de cana cu cioc se spala mai greu decat biberonul ca supapa aia de pe capac nu se curata la fel de usor ca si cum ai intoarce pe dos o tetina...
Eu sunt la final de program, am fugit dupa copil la camin! Va doresc o zi placuta in continuare si sa auzim numai de bine!!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
mariaanna spune:
Buna!
Vad ca va faceti probleme in ceea ce priveste mancatul.Baiatul meu mananca si la varsta asta, uneori, cu ajutorul meu(la aproape 6 ani....!)Nu ca n-ar fi deprins , dar ii place sa se simta mic si alintat.In schimb, la restaurant , ii place sa se descurce singur.Acasa, mai foloseste uneori mana pe post de furculita.Biberon nu a avut, asa ca bea din cana de cand era bebelus.Ce-i drept, suzeta a folosit, dar l-am dezvatat foarte simplu:I-am dat doar una, iar cand s-a rupt, nu a mai avut....si gata!
Amintiri avem si cu olita...Dar , copii au toti perioade de progres si regres...Asa ca fiecare cu ritmul lui.
Cami, cum sa va uit?Doar imi doresc inca al doilea copil.Chiar daca va dura ceva pana sa va anunt ca va veni...
Va pup pe toate, chiar daca nu am scris pentru fiecare in parte.
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
vela spune:
Buna seara mamici.
Ieri n-am postat pentru ca am avut internare de o zi pentru ultimile analize inainte de a naste.La sange au iesit bine, secretia e in lucru, dar la urina a iesit ca as avea infectie si ca nu ma hidratez cum trebuie desi eu beau f multa apa si ceaiuri mai ales.O sa merg sa fac si urocultura sa vedem exact ce si cum.Nici de data asta doctorita nu mi-a facut examen local, acuma nu stiu ce sa cred o fi bine, o fi rau?
vela
36+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
onyxg1998 spune:
Buna seara, mamici,
Ce mai faceti? Noi mai binisor, ne miscam nevoie mare, dam din picioruse si din manute sa ne facem auzita si simtita prezenta!
Asteptam sa mergem la urmatorul control, care este pe 24 sa vedem cum stam cu contractiile si in rest bine. Din cand in cand cam cu greturi, dar trec repede.
Ultima eco, in martie, mai este o gramada. Sper sa-mi spuna moasa ca pot incepe cursurile prenatale sa vedem ce si cum, despre ce este vorba. Voi mergeti la cursurile astea ? Despre ce vorbesc? Eu cand am fost insarcinata cu Vlad vorbeau doar despre dezvoltarea copilului si de schimbarile corpului in timpul sarcinii.
25+
Alexandra Maria
Pupik de la Onyx si Vlad
CristinaGoji spune:
Seara buna!
Marianaa - sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos atunci cand vei fi pregatita. Oricum trebuie sa te recuperezi dupa sarcina asta, chiar si fizic.
Cat despre biberon, Vladut apa o bea din cana normala, de adulti, dar laptele nu vrea, daca-i dau din cana, bea foarte putin laptic, asa ca prefer deocamdata sa-i mai dau lapticul in biberon, ca sa bea mai mult. Si plus ca el mai bea laptic si noaptea, si ar fi foarte greu sa-i dau noaptea lapte din cana normala. Aia cu cioc nu prea am folosit-o, ca nu i-a placut, era un flux prea mare, in conditiile in care el si acum bea laptic din tetina 3-6 luni, ca se ineaca daca folosesc cele adecvate varstei lui.
De suzeta nu stiu cand o sa-l dezvat, ca asa adoarme si mi-ar trebui nervi prea buni sa i-o scot. Inca nu sunt eu pregatita sa-l refuz cu suzeta, mai ales noaptea. Cu olita, noi inca nu facem, si nici nu l-am pus. Avem olita, dar nu sta deloc pe ea, asa ca o sa-i fac putin mai tarziu, dupa 1 an si jumatate, trecerea direct la WC. Cu mancatul singur, are Vladut tentative sa manance singur, dar inca nu-i reuseste, il las sa se mai antreneze dupa ce termin de dat de mancare.
Bebita din burtica e tare miscareata, nu are odihna deloc, cel putin asa impresie am, si noaptea, cand ma trezesc pt lapticul lui VLadut, misca intruna.
Mami
27+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Ada_S spune:
Buna mamici, ma bucur ca sunteti bine,
pt toate mamicile.
Eu am lipsit un pic deoarece au revenit greturile, de data asta cu imbratisat wc-ul si cu stari de lesin de abia reusesc sa stau in picioare. Credeam ca s-a cam terminat perioada de greturi si cand colo surpriza e mai rau decat a fost inainte. Oare cat o sa mai tina caci simt ca cedez psihic

.
Cand merg la baie sa vomit fiul meu sta langa mine si rade in hohote, crede ca e un joc nou. Nu stiu ce e asa de ras caci am o fata....... Ma cheama aseara sotul sa vad ce face Alvin in baie, adica a ridicat capacul de la WC si scuipa inauntru.
Ada
11+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
vela spune:
Adas imi pare rau s-o spun dar s-ar putea sa mai dureze un pic, pana pe la 15 sapt, la mine asa a durat, dar nu e la toate la fel.Iti doresc sa scapi repede.Cred ca fetita e un pic mai mofturoasa.
La inceput sunt greturile ....la sfarsit sunt kilogramele....
vela
36+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
ClaudiaH spune:
Buna!!!
Ada_S, imi pare rau ca te chinui cu asa greturi! Lasa ca o sa treaca si astea, bucura-te ca bebe e bine si atat.
CristinaGoji, eu zic sa-l mai lasi pe puiutul tau cu olita. Este timp si cu deprinderea asta. Eu am inceput cu al meu dupa 2 ani, in prima vara ca sa pot sa-l las in fundul gol prin casa. Intr-o saptamana a invatat sa faca la olita si pipi si caca. Iar dupa 2-3 saptamani nici noaptea nu uda pampersul. Inca ii pun noaptea pampers pentru siguranta ca doarme singur in camera dar... Daca e mai bine pregatit fizic si psihic va invata foarte repede fara nervi zdruncinati nici la tine si nici la el.
Onyx, ce fain ca se misca si simti si tu asta, abia astept sa miste si la mine!!!
Vela, iti tin pumnii ca totul sa fie bine. Eu la 36 de sapt. l-am nascut pe Stefan. Ma ia cu fiori cand imi amintesc. Sper ca tu sa poti astepta pana la 40 de sapt.
Pupici tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
8+
iata minunea 2
danybv spune:
Buna fetele .Noi suntem bine , am ajuns aseara la Tl.Nu am reusit sa va scriu inca fiindca Maria are colici si este tare greu deoarece plange tare mult si trebuie sa stau in permanenta cu ea .I-am administrat tratament si asteptam sa vedem cat va dura toata chestia asta .Iar eu sunt un pic racita partea proasta este ca fac febra seara de seara.Am nascut vineri la ora 12:35 , a avut 3,500 g , 51 cm , scor apgar 9 .
MULTUMESC MULT TUTUROR FETELOR CARE M-ATI SUSTINUT SI M-ATI FELICITAT .Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de tot binele din lume alaturi de bebei.Cand am sa am timp voi pune poze si voi scrie si povestea nasterii.
danybv
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
MARIA