Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
prisi spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Avem si www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank">pozici noi!
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
foarte frumoase si multa zapada, super , poate ninge si la noi un pic, sa simtim ca sunt sarbatori macar pe ultima suta de metri
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
myral spune:
Simmmm Probabil fetele nu au mai putut cere sa fie sterse de pe alte liste, li s-a parut aiurea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cecilia L spune:
Simona parca Annisia a mai spus ceva la un moment dat ca sunt fete pe mai multe listute(eram inca la odisee), daca lor le place la noi hai sa le lasam aici.
Maine ma asteapta multa treaba, asa ca ....noapte buna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV
prisi spune:
am plecat si eu la somnic, maine am ceva treaba ..., asa ca treb sa fiu odihnita....
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
HaveF8 spune:
Sim , myral, Ana nu se ridica SINGURA in picioare. Eu ii dau degetele de care se agata si se ridica in fundulet, pe urama se propteste in picioruse (care-s aproape sub ea) si dintr-o pozitie asemanatoare cu cea pe vine se impinge in ele pana se ridica sus fara s-o fortez eu sau s-o ridic cumva. si asta ma intreb, daca s-o mai las sa se ridice sau sa-i opresec orice tentativa de a se mai impinge in picioare. Iar cu suculetul am inceput la aproape 4 luni. Azi am implinit 4 luni. Intr-adevar cu citricele e rau. dar mar cu morcov e ok. si asta am inceput la sfatul medicului si cu doar cateva lingurite.
Acum nu stiu ce sa mai zic despre diversificare... sora-mea care a alaptat exclusiv pana la 6 luni, e nepoata-mea f sclifosita la mancare si f greu a obisnuit-o cu sucurile si puree-urile. Asa mi-a zis si medicul meu ca ar trebui la copiii pe formula inceputa divers cam pe la 4 luni, invatati mai intai cu gustul sucurilor si supelor ca mai apoi sa primeasca bine si puree-urile de fructe si legume. Eu ii dau niste cereale de la Gerber iar pe cutie scrie ca perioada optima ptr a incepe cu cerealele respective e atunci cand bebelu' sta sustinut in fund (nu precizeaza o varsta anume), cred ca-s in fct de nivelul de dezvoltare a copilului.
HaveF8 si Ana Martina
Aici cateva poze cu noi
http://community.webshots.com/user/HaveF8
gabitz78 spune:
myral - mersic de raspuns. nu ma mai stresez cu cantaritul, cat mananca si cum...oare si asta sa fie un motiv pentru care sa nu faca kk?sa asimileze bine???intreb si io ca proasta...
si cu listele, parerea mea e ca nu e important, e un forum, fiecare poate sa scrie unde vrea si ce vrea...parerea mea, nu dati cu rosii!important e sa ne simtim bine, nu?
sper ca n-am suparat pe nimeni, nu e intentia mea!
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bikmaria spune:
ma bag si eu la nani ,mai am multe de facut ,dar e si maine o zi ,tot este bine ca m-am prajiturit in seara asta .
va urez tuturor ,bebici ,mamici si tatici
NOAPTE BUNA!
sim_stoian spune:
Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa plece de aici fetele, doar ca mi se pare ciudata faza.
Fug la somn, noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
myral spune:
Abia acum a adormit micuta mea si eu nu mai pot.Gabi cum sa nu faca kk, trebuie la 2 zile mai ales ca e pe formula.HaveF8 nu cred ca are legatura alaptatul exclusiv cu faptul ca e sclifosita la mancare, unii si la biberon sunt cam sclifositi si sug mai putin de mici.Mad, vad ca a fost f frumos la munte am vazut pozele. Sper sa treaca repede mucisorii.Ali, eu nu am vazut pozele poate nu am cautat unde trebuie.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)