Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
myral spune:
Tocmai vroiam sa va spun noapte buna dar s-a trezit sper s-o adorm totusi repede. Vad ca majoritatea v-ati culcat numai a mea nu doarme????Noapte buna si somnic usor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
aniast72 spune:
Scriu si eu acum, profit ca dormiti si pot sa va ajung din urma.
Tomasa, multumesc de instructiuni.
danuta36, eu am vazut in ultima vreme "Notebook" - impresionant si "If only" pe care ti-l recomand cu caldura, te lasa fara cuvinte.
prisi, ce prajitura ai facut? Era sa trezesc copilul la ce hohote de ras am avut cand am vazut "somnorosul"
Sim, exact la tine ma gandeam ca ai comis-o cu cumparaturile in Baneasa. Ai gasit pana la urma al patrulea detectiv?
Maria, daca ma intrebai pe mine iti spuneam ca a fost f mare aglomeratie. Sotul meu a stat 30 min sa gaseasca un carucior.
kriss79, si lui Vladi ii placea sa mearga cu masina pana acum vreo 3 sapt. Acum nu m-as incumeta sa plec cu el la drum...
betty, daca mai ai putina rabdare pana pe 3 ian cand ne vedem, iti aduc eu jocurile (Mystery Case Files) pe CD.
Lavinia si eu la 4 luni o sa-i fac lui Vladi tot Infarix Penta, la recomandarea medicului.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
laviniaN spune:
multumesc pt informatia cu vaccinul,o sa comand si eu acest vaccin.
abia am reusit sa culc fata a tot urlat de foame si cand sa pape doar 60 ml a vrut.
ma duc si eu la somn ca ma terminat azi domnisoara.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
Dantje spune:
Buna seara,
Danielle, Isabela, Danuta, Rox, , multumim si pentru urari.Ne-am facut si noi maricele, avem 2 lunite si 5280g.Si eu am vazut pozici de papanasi dragalasi si scumpici, sa ne traiasca puii.Noi am cam umblat prin spitale, cand cu unul cand cu celalalt, dar acum e stabila situatia ca sa zic asa, si mai ne tragem sufletul.Hannah a racolat un virus transportat de fratica de la gradi , care s-a transformat incet incet intr-unul uracios, cu multa tuse.Martijn a facut o reactie alergica de nu mai putea sa-si deschida ochii, si s-a transformat in dalmatian, deci cama astea au fost preocuparile din ultimul timp.Sunteti harnicute tare, si nu prididesc sa va prind din urma, deci am mult de recuperat.
Piciulica am vazut ca si Michael are pl de dermatita, si noi am avut si chiar naspa dar am scapat cu crema pt bebei de la Balneum, poate va ajuta si pe voi.
Eu ca sa nu las copii singuri sa tuseasca m-am aliat si am o tuse urata si voce ioc dimineata.Am citit de papanasii aceia de 1 kg...hm ..nu sunt fun papanasi dar mi-ati facut o pofta...Am pus pozici noi.
http://good-times.webshots.com/photo/2538045470102362195MAeFmS
sanatate papanaseilor si mamicilor odihna,
Dantje & Martijn & Hannah
Roxana_G spune:
Buna seara, sau mai bine direct noapte buna. La noi au plecat musafirii de vreo 20 min si am culcat fata care nu a vrut cu nici un chip sa se culce pana au plecat ei. Acum imi era dor de voi si surpriza, ati scris chiar multisor.
Danuta, nu am vazut nici un film prea bun, tot adorm la film. De fapt nici nu stiu ce gen preferi, eu sunt cu filmele de actiune si e posibil sa nu fie tocmai ce voiai tu. In fine, azi ma chinuiam cu Transformers, acum sper sa ii vad si finalul.
Luy, nu stiu cand se va juca singurica Maria, Alex nici acum nu se joaca prea mult singura. Pe la 6 luni parca a fost o perioada mai buna in care mai statea si in tarc.
Maria, ma simt mai bine, vizita mi-a prins bine, insa am avut o mica repriza de certuri inainte si nu am fost in forma maxima.
Sim, eu mai am putin si termin volumul 3.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Alehiam, si eu suspectez apa dura pentru dermatita (nu a mai ramas nimic altceva), la noi e infernala apa, chiar si eu ma iritam la inceput. Frumoase poze, l-ati plimbat ceva pe bebe.
Ali, sunt dulci ambii ingerasi ai tai. Si aveti ditamai presepele, eu credeam ca e ceva mai micut.
Dantje, multa sanatate!
Va las sa apuc sa vad si eu finalul de film. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Andries spune:
Ma doare inima si acum. O moneda de 5 bani ...si s-a invinetit in 10 secunde, noroc, da' noroc chior ca eram la el in camera scriam pe forum, ca daca eram in bucatarie sau la Mircea nu-l auzeam ca nu mai putea sa tipe.
Heimlich la copii se face altfel decat la adulti, eu am invatat la firma, am facut cursuri de prim ajutor in caz de urgenta, din fericire nu le-am aplicat prea des, asta-i a doua oara la Victor, prima data a fost pana intr-un an cu un nasture parca...nici nu mai tin minte exact, acum sperasem ca nu mai baga nimic in gura, ca e mare, dar uite ce minte au...
Oricum ce vroiam sa va spun era ca manevra se face mai usor la copii daca ii intorci cu capul in jos, pana intr-un an poti chiar sa ii iei de picioruse si ii intorci si dupa varsta de 1 an cand sunt mai grei poti sa ii tii intre picioare cu capul in jos sau mai bine zis mai jos decat toracele si abia dupa ce ii pozitionezi asa incerci sa ii apesi diafragma. In nici un caz nu se loveste copilul pe spate cat timp este in pozitie verticala normala pentru ca in aceasta situatie corpul strain poate sa alunece si mai jos si sa blocheze complet caile aeriene.
Si uite-asa ...azi am program de adunat TOATE MARUNTISURILE din casa..
Andries
gabitz78 spune:
andries - brrr...urata faza...si fi-miu se mai prosteste si mai baga tot felul de chestii in gura. ia sa iau si eu masuri!bine ca totul s-a terminat cu bine.
myral - eliza nu papa formula, si la doua zile prestam supozitor, ca altfel nu face!
intrebare pentru mamicile din bucuresti: voi pe unde stati? adica vroiam sa intreb daca se plimba careva prin parcul regina maria sau kiselef...
pupici si somn linistit in continuare.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
a_alinta spune:
buna dimineata fetelor!
multumesc cui ne-a trecut in lista, acum suntem si noi in rand cu toata lumea!
incerc sa tin pasul cu voi dar nu pot, e destul de greu sa incepi munca asa de devreme, andrei avea 9 luni si a fost mult mai usor...
ce vreau sa va intreb; eu nu i-am taiat niciodata unghiile de la picioare, numiti-o cum vreti, prostie, inconstienta sau ce stie eu cum , dar cand ii vad unchiutele asa de mici chiar ca nu pot sa ma ating de ele, se rup singurele, numai ca azi la baie am observat ca la degetul mare e rosu si umflat ca si cum ar avea o infectie... ce ar putea sa fie? se vede un rest de unghie, ca si cum ar fi incarnata, inca odata spun ca in afara de spalat nu m-am atins de degetele... am gresit ca nu i-am taiat unghiile?... ce as putea sa fac?
si cum problemele nu vin niciodata singure ,.. mai am una: nu mai am suficient lapte si trebuie sa suplimentez cu lapte praf... cum trebuie sa fac? ii dau o masa in totalitate lapte praf sau ii dau cate putin la fiecare masa dupa ce mananca laptele meu?... si la ce trebuie sa ma astept, ma refer la cum va elimina....
intru rar si atunci va umplu de intrebari... as mai vrea sa stau de vorba cu voi dar e 11. 30 noaptea si sunt rupta....
vmkriss spune:
neata' mamici si bebici !!!
Dati-mi voie, astazi, sa ma bucur impreuna cu voi la aniversarea unei frumoase varste de catre persoana care mi-a adus in acest an cea mai mare realizare si cea mai mare bucurie.
LA MULTI ANI FLORI, iti multumesc ca esti langa mine si ca mi-ai daruit un copil sanatos, cuminte si dragalas !!! TE IUBESC !!!
FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB
9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**
Flori graviduta si BB la echo