* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (103) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

LaLa, ma bucur mult pentru voi, sa fiti sanatoase si voioase si asteptam ca la postarea urmatoare sa ne anunti ca v-au dat drumul acasa.

Fetele, cine naste la Universitar, as avea si eu o intrebare. Am o prietena care urmeaza sa nasca acolo, tocmai s-a mutat in Bucuresti si nu stie nimic de ce "tarife" se practica. Aveti vreo informatie, ceva? Si ma mai intreba cum e cu epidurala, trebuie vorbit dinainte cu anestezistul sau nu? Pliiiz!

Si, a propos de epidurala, la Filantropia cum e, Irinouka, Gratiela...? Voua ce v-au spus doctorii, ca al meu se cam face ca ploua, nu prea e adeptul anesteziei. Dar eu, dupa una experienta nascut fara anestezie, cred ca sunt fan.

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Multumim, multumim!

quote:
Originally posted by alinaatudor

Creata, foarte frumoasa camera Mariucai...o asteptam cu infrigurare..sa ii bucure pe parintii ei care o iubesc asa de mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hellou zuzele !
Si eu un pic la apel , pana se trezeste Sara pt baita ...

Am reusit , in sfarsit , sa scriu si eu povestea nasterii ...fara prea mult stil narativ , cam la foc automat , dar , ce-am avut de spus , am spus ...scuze pentru lipsa de talent . Aveti linkul la semnatura .

Inca astept vesti de la Miky Mamica ...i-am dat un SMS sa vad daca a nascut , insa nu mi-a raspuns pana acum. Sper ca totul merge bine ...va anunt imediat cum am noutati.Miky

Acum ma intorc sa mai citesc si eu din urma ...
Pupici

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Adevarul e ca, in contextul de azi, nu ma suprinde sa ne vedem intr-o buna zi la mine, la un gratar, la Miri, la Monica Matz sau Gina sau Honey. Iar Helsinki e chiar aproape fata de fetele din State, de exemplu.

Ansamblul arata si mai frumos pe lumina, dar eu am pus poze cu luminitele. Iar vara este bestial. Am o gramada de flori si in curte, de toate neamurile si este foarte frumos. Te relaxeaza dupa o zi de munca si de agitatie in Bucuresti, ca tot vorbeam de el. Si peste 2 ani, o sa facem si un loc de joaca pentru Mariuca, ca, slava domnului, spatiu e destul.

DHL sa stii ca functioneaza si de sarbatori. Bagi o pulpa in avans la gratarul ala pe care o sa-l dau eu??

quote:
Originally posted by miki_baby

Buna, zuzici!
Acum am terminat curatenia si ultimele "retusuri" pentru venirea Saarei: aranjat hainute pe marimi, aranjat scoica+ fas de iarna, terminat bagajul de spital, al meu si al sotului. Totul e pregatit si asteptam printesa!AAA..si am mai pus si niste pulpe de curcan la cuptor cu vin rosu.

Creata, mie mi-a placut camera Mariucai, dar cel mai mult mi-a placut tot ansamblul: casa+ gradina+ interior. DEMENTIAL!! Ati facut o alegere excelenta ca nu ati construit casa in Bucuresti. Poate intr-o zi o vedem live, la un gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by irinouka

irlandeza, tot pe-aici? ce-ai facut ieri, ai ajuns la spital?

Am renuntat aseara sa mergem la spital, ma simteam oarecum mai bine. Dar azinoapte n-am inchis un ochi si au reinceput crampele mai mari, asa ca pe la 1.00 am chemat salvarea , am plecat la spital. Au monitorizat-o pe motana, era cam adormita, apoi am baut apa cu gheata s-o trezim. Ea era bine mersi, eu cu crampe. Colul e tot inchis, cica crampele astea nu sunt contractii, doar ca bebe incepe sa coboare incet-incet, a venit si dr. a vrut sa ma tina in spital si n-am vrut. Sa-mi petrec Revul' in spital, nici vorba !!!!! Au vrut sa-mi dea si niste injectii pt. picioare, ca sa pot dormi macar in acea noapte, dar trebuia sa stau acolo. Si iar n-am vrut, pt. ca durerea nu dispare, e doar pt. moment. Asa ca mi-au dat drumul acasa, si a zis dr. ca atunci cand mi se rupe apa sa ma prezint urgent la spital din cauza streptococului B pe care-l am, iar daca nu se rupe apa, atunci cand am contractii la 6 min. Dar sa sun spitalul mai intai , sa vorbim, sa nu fie iar alarma falsa. Si mi-a mai facut o programare pe luni, pt. ca ultima data nu m-am putut prezenta la spital din cauza picioarelor, ca sotul n-a putut sa-si ia liber si n-are cine sa ma coboare scarile. Cam asta a fost.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 5 zile ?!?!

Mergi la inceput

Heeeeei, sa fie intr-un ceas bun!! Era cazul sa mai vina si o printesa la odiseea noastra, ca prea ne-o luasera baietii inainte.

Pupam mamica si fetita si asteptam mai multe detalii despre nastere si despre voi!

quote:
Originally posted by andradda

SUNT ALESIA-STEFANIA, M-AM NASCUT PE 20.12.2007 LA 15:20, AM 3050 G SI 50 CM, APGAR 9.
Va doresc nasteri usoare si copilasi sanatosi!

+38 Alesia Stefania

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=41ef95865ffaaa37f72a70" target="_blank">Hainute bblina

http://bd.lilypie.com/IlEMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor! Azi n-am fost prea activa pe-aici... ca ma simt cam rau... iar am starea aia tampita de voma... Plus ca si pe Andrei al meu l-a apucat tocmai acum raceala... Vad ca n-are febra, dar tuseste rau si vad are si un fel de laringita, vorbeste ragusit... Sper ca eu sa scap si sa nu iau de la el, desi slabe sanse...

Si acum vestea buna: azi am intrat in sapt 34!!!

Am apucat sa citesc un pic din urma...
LaLa ce ma bucur pentru tine si Bibi! Sa dea D-zeu sa ajungeti cat mai curand cu bine acasa!

mary_mary felicitari pentru bebelushul tau! Sa fii fericita langa el si refacere rapida la mamicutza curajoasa!

miki
Sa ai o nastere usoara si sa ne dai vesti bune cat mai curand!

Va pupicesc,

Tina 33+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by andradda

SUNT ALESIA-STEFANIA, M-AM NASCUT PE 20.12.2007 LA 15:20, AM 3050 G SI 50 CM, APGAR 9.
Va doresc nasteri usoare si copilasi sanatosi!

+38 Alesia Stefania

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=41ef95865ffaaa37f72a70" target="_blank">Hainute bblina

http://bd.lilypie.com/IlEMp2.png

Bine ai venit pe lume si printre clopotei, Alesia Stefania!!
andradda, te mai asteptam!!
yuuupiiii! am aflat si despre ultima mamica din lista de decembrie!! fetele de ianuarie, suntem pregatite??

miky-mamica,

Lala, si numai bine pentru Bibi! da-i laptic, ca-i buuun tare pentru ea!!

irlandeza???

fetele, eu de cand sunt gravida il alint si dragalesc si il iubesc pe baiatu' de numa! oricum el e 'bebe mare' de demult, asa ii spun, cand doarme isi strange pumnii cu degetul mare inauntru, si arata a pumnisor de bebe! oricum, au aparut cuvinte noi la noi in vocabular, cum ar fi 'pupaceala', 'dragaleala', 'cocoleala'. adica ritualul de dimineata, cand il trezesc numai in alintaturi. si eventual de seara, cand nu reusesc eu sa adorm -acuma trebuie sa ma rasfat si eu, nu??

cu Angi am mai vorbit azi pe la 2, era mai bine ca ieri -ieri ii venea sa tuseasca si ii era greu de la taietura, vorbea incet si cuminte.
Viktor e un frumusel, are o gropita intr-un obraz , inc anu i-a venit laptele, dar de azi sunt impreuna in rezerva. o sa mergem cateva fete maine pe la ea, ca dupa ce ajunge acasa o lasam in pace, sa se obisnuiasca cu ritmul si unul cu celalalt mai bine. Luni cel mai probabil o exterenaza, o sa faca relevionul ca o proaspata mamica!!

mai vroiam sa scriu, da' nu mai stiu cui si ce. am si niste dureri de mijloc, nici pe canapea cu laptopul in brate nu mai e ca pe vremuri!!
EDIT: uite ca mi-am adus aminte una:
mary_mary, felicitari pentru voinic!!
va

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Adevarul e ca, in contextul de azi, nu ma suprinde sa ne vedem intr-o buna zi la mine, la un gratar, la Miri, la Monica Matz sau Gina sau Honey. Iar Helsinki e chiar aproape fata de fetele din State, de exemplu.

Ansamblul arata si mai frumos pe lumina, dar eu am pus poze cu luminitele. Iar vara este bestial. Am o gramada de flori si in curte, de toate neamurile si este foarte frumos. Te relaxeaza dupa o zi de munca si de agitatie in Bucuresti, ca tot vorbeam de el. Si peste 2 ani, o sa facem si un loc de joaca pentru Mariuca, ca, slava domnului, spatiu e destul.

DHL sa stii ca functioneaza si de sarbatori. Bagi o pulpa in avans la gratarul ala pe care o sa-l dau eu??

quote:
Originally posted by miki_baby

Buna, zuzici!
Acum am terminat curatenia si ultimele "retusuri" pentru venirea Saarei: aranjat hainute pe marimi, aranjat scoica+ fas de iarna, terminat bagajul de spital, al meu si al sotului. Totul e pregatit si asteptam printesa!AAA..si am mai pus si niste pulpe de curcan la cuptor cu vin rosu.

Creata, mie mi-a placut camera Mariucai, dar cel mai mult mi-a placut tot ansamblul: casa+ gradina+ interior. DEMENTIAL!! Ati facut o alegere excelenta ca nu ati construit casa in Bucuresti. Poate intr-o zi o vedem live, la un gratar.

TRIMITEM, CUM SA NU...DAR UNA DE..REN

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Lala, Bibi a ta e puternica de mica si vrea sa le demonstreze tuturor acest lucru. Este extraordinar ca respira singurica si o sa vezi ca nu mai e mult pana cand o sa plecati impreuna din spital.

Pupam fetele si tinem pumnii in continuare ca totul sa fie bine!

Ai grija de voi!

quote:
Originally posted by LaLa_20

buna zuzici!
in primul rand felicitari celor care au mai nascut...si sanatate multa bebelusilor...
si acum sa va dau vesti bune...de...3 zile BIBI respira singura...maine de diminata tre sa ma prezint la muls...o sa-i bage laptic de la mami pe sonda...si desi nu o sa facem revelionul impreuna...in 2-3 zile o sa o mute pe pediatrie si o sa ma interneze si pe mine cu ea....nu-mi vine sa cred...o sa fiu langa bebelina mea plangaciosa...
poop toate zuzicile...si va doresc un an nou plin de impliniri si fericire...ca sigur nu mai apuc sa intru curand...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput