* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (103) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by andradda

SUNT ALESIA-STEFANIA, M-AM NASCUT PE 20.12.2007 LA 15:20, AM 3050 G SI 50 CM, APGAR 9.
Va doresc nasteri usoare si copilasi sanatosi!

+38 Alesia Stefania

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=41ef95865ffaaa37f72a70" target="_blank">Hainute bblina

http://bd.lilypie.com/IlEMp2.png

Felicitari andraddda si bine ai venit pe lume Alesia Stefania!!!
Uite-asa toata listuta noastra cu gravidutzele cu DPN in decembrie s-a transformat in listutza de prospete mamici!

Tina 33+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Andradda, multa sanatate si refacere rapida, si bine ai venit pe lume Alessia Stefania.

Lala, ce vesti bune, ma bucur pt. voi. O sa fie bine in final. Multa sanatate.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 5 zile ?!?!

Mergi la inceput

Creata, e tare frumoasa camera Mariucai! Sa fie fericita in ea!
Am si eu o prietena care si-a facut casa la Magurele anul trecut, si e f incantata!
Si noi avem planuri mari sa ne facem o casutza a noastra, dar pana atunci o sa stam ca si pana acum intr-un apt nu f mare de bloc...

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Hellou zuzele !
Si eu un pic la apel , pana se trezeste Sara pt baita ...

Am reusit , in sfarsit , sa scriu si eu povestea nasterii ...fara prea mult stil narativ , cam la foc automat , dar , ce-am avut de spus , am spus ...scuze pentru lipsa de talent . Aveti linkul la semnatura .

Inca astept vesti de la Miky Mamica ...i-am dat un SMS sa vad daca a nascut , insa nu mi-a raspuns pana acum. Sper ca totul merge bine ...va anunt imediat cum am noutati.Miky

Acum ma intorc sa mai citesc si eu din urma ...
Pupici

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Gatta, tocmai am terminat de citit povestea nasterii Sarei si tin sa-ti spun ca rad si plang in acelasi timp! M-a emotionat la MAXIM!!!Sa fiti sanatoase si iubite!!

te

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Irlandeza , imi pare tare rau sa aud ca tot rau iti e! Trebuie sa fii optimista, mai ai putin si iti tii fetita in brate!
Si pe mine ma dor rau tare picioarele uneori, imi iradiaza durerea asa de la mijloc in jos, de nici sa merg nu mai pot... Ma gandesc la tine cat suferi...

Bb2 e tot baietel!

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

ANDRADDA, SA-TI TRAIASCA PRINTESA!!! SA FITI SANATOASE SI NOROCOASE!!

MONICA-DOC, EU SUNT PREGATITA...DAR DUPA ANUL NOU

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 7 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Andradda ...sa-ti traiasca clopotzica ,iar tie iti doresc refacere rapida...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca

http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

http://good-times.webshots.com/slideshow/561918468OLkoNL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am terminat si noi de facut patutul motanicii, de fapt sotul cu mama, eu doar am supervizat. Acum am scapat de griji. Mai avem de luat cadita , dar asta nu-i urgent, se poate lua si cat stau eu in spital.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 5 zile ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Gatta...ce pot sa spun?....povestea nasterii m-a emotionat foarte mult....si de abia astept sa devin si eu mamica...
se pare ca impartasim aceleasi simtaminte....e minunat ca avem ocazia sa intalnim atatea persoane ,de peste tot ,din tara si nu numai...pe care sa le simtim aproape si care sa ne si inteleaga...
...te pup....si va doresc tot binele din lume...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca

http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

http://good-times.webshots.com/slideshow/561918468OLkoNL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Creata , felicitari pt camera Mariucai , e o splendoare ...odihnitoare si aerisita , si f. misto combinatia de culori ! O sa fie foarte fericita in camaruta ei !

Anca. Diana esti o gravidutza foarte frumoasa si , in sfarsit se vede si la tine burtica ...dragute pozele cu tine si bradutul!

quote:
Originally posted by ginnette

Neata fetelor,

Am citit din capitolul trecut, ca ati dezbatut "ce fel de nastere s-alegeti".

Pot sa spun ca sunt pentru 'naturala' - chiar dak ultima ora de contractii a fost criminala, si am nascut "pe viu" (fara peridurala), am preferat natural decat sa-mi taie muschiul (uterul); Plus ca am putut sa merg si s-o iau in brate; langa mine era o fata cu ceazariana care, saracuta, plangea de durere. ii facea asistenta Ketonal (calmant) din ora in ora, dar nu mai avea efect.
Acum, este adevarat ca depinde de fiecare femeie in parte, cum ii reactioneaza organismul, dar tot cred ca, dak totul este ok (adik nu se impune cezariana din motive medicale), dupa nasterea naturala te refaci mult mai repede, chiar si cu "broderie la subsol".

Nu mi-o luati in nume de rau, pledoaria pt nastere naturala; am vrut doar sa va spun si parerea mea.

Va si aveti grija de voi.

Roxana si Adela !
[URL=http://community.webshots.com/album/561904273lwElMi][IMG]

Subscriu si eu...din ce-am vazut la spital , ma felicit ca n-am facut cezariana ...erau fete taiate pe burta care nu se puteau da jos din pat dupa doua zile ,cereau in continuu calmante , nu-si puteau tine bebeii in brate , faceau pe ele din cauza iritatiei de la sonda urinara ...uahhh , cumplit ! Eu m-am chinuit 2 ore , insa a doua zi faceam instructie cu infirmierele din spital

Ginette , voiam sa te intreb daca ti-a prescris vreun doctor Vigantolul...eu nu ii dau nimic deocamdata Sarei , ca inca n-a vazut-o pediatra ei ...iar tutele alea din spital nu mi-au recomandat nimic.

Mary Mary , sa-ti traiasca bebe Radu Stefan , sa creasca mare , sanatos si papacios , iar tu sa te refaci repede !

quote:
Originally posted by andradda

SUNT ALESIA-STEFANIA, M-AM NASCUT PE 20.12.2007 LA 15:20, AM 3050 G SI 50 CM, APGAR 9.
Va doresc nasteri usoare si copilasi sanatosi!

Andradda , sa-ti traiasca bebelusha Alesia Stefania , sa fie sanatoasa si frumoasa si s-o bucure pe mamica ei !

Greta si Raluca Sandor , in leg cu temerile voastre ca bebeii nu vor avea parte de camaruta lor ...se spune ca fiecare copil vine de la Dumnezeu cu o paine sub brat , tot ce are nevoie este dragoste netarmurita si grija , nu neaparat o camera proprie il face fericit ci mai ales niste parinti iubitori , care sa-i acorde toata atentia

Lala 20 , ce bine ca Bibi a ta respira singura si ca va fi transferata la pediatrie si vei putea sta cu ea...conteaza enorm s-o simta pe mamica ei langa ea. Va urez sa iesiti cat mai repede din spital si sa fiti sanatoase amandoua !

Miky Baby , Greta , va multumim pentru aprecieri , abia astept sa citesc povestile emotionante ale nasterilor voastre !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput