***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***
Raspunsuri - Pagina 16
ancamari spune:
Mica - mercic, asa e cu Mosu' ala, numai Mos nu era, dar avea haz si asa, copiii erau micuti acolo, ca toti sunt tineri si f. tineri la sot la "viciu".
Numai_eu - mercic si tie pt vizionare!
Eu urez multa sanatate tuturor bebicilor bolnaviori, vad ca sunt destui zilele astea.
Carstea - petrecre frumoasa maine, eu nu ma pricep, dar sunt curioasa sa ne povestesti ce si cum.
Pana la urma cand se ia motul asta?
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
michigan spune:
ancamari
pe la noi umbla vorba ca motul se ia intre 1 an si 3
noi il luam la 1 an fix, sarbatorim o data si bine
nu avem cine ce stie par si cred ca nu ne va face probleme pana atunci , dar nici in vara nu intru cu copilul cu plete la 30 si de grade
asa ca in iunie frezam baiatul!
mica0307 spune:
Am vazut si pozele de pepsi si ma intreb: cand ai tu timp sa le faci pe toate??? Biscuiti, cozonaci, colaci, nuci.... si sa mai ai grija si de bebei. Ca sa nu mai vorbesc de sfaturile pentru noi.... Am vrut si noi sa facem o poza asa trenulet, dar nu ne-a iesit. Vreau si eu sa iau pentru Maya un urs asa mare ca e tare frumos.
doxinu am vazut poza cu tati la baie si un bebe frumos.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ELTEKA spune:
Motannel
Fetitele sunt ale unor fosti colegi de scoala ai sotului, s-au adunat de peste mari si tari de Craciun. Insa cum Elias era singurul baiat si cel mai mic, toate erau gramada pe el, l-au mangaiat intr-una. Una din fetite il tot freca pe cap, nu stiu de ce am zis c-o iau razna, daca il apasa prea tare in fontanela??? dar n-am vrut nici sa fiu mama exagerata si sa ma apuc sa mustruluiesc copii, asa ca am strans doar din dinti ... Lui i-a placut, ca era in centrul atentiei si a fost o experienta deosebita pentru el, pana acum nu s-a jucat chiar asa cu alti copii, mai s-o ia in patru labe sa-i prinda, dar pana la urma s-a gandit ca tot la mine in brate e mai bine Zilele astea nu se mai da jos, am vrut sa mergem la un film si - desi am mers la ultima reprezentatie, de la ora 23, dupa ce l-a adormit - parca a stiut, s-a trezit si a urlat asa de rau ca a panicat pana si soacra-mea (care a crescut 3 copii si pe care Elias o place)...Asa ca am primit telefon si am venit acasa la 20 de minute dupa ce incepuse filmul...
Graviduta
Stai tu linistita , ca precis am incurcat eu borcanele. Inseamna ca a fost Carmen. Sau iar gresesc? Nu stiu de ce asociasem ca una din fetele care s-a ars recent cu chestia de facut legume la abur e "una din fetele Ellei". Poate am visat
Nu i-am dat inca fructe exotice, ca noi am tot luptat cu morcovi, dovleac si dovlecel, pastranac, abia recent i-am dat mar si banana. Facute de mine nu le-a vrut nicicum, doar din borcan Hipp, desi mie mi se par tare aiurea. Aici din pacate nu cresc fructe, asa ca prefer deocamdata chestiile din borcan celor aduse luni in sir pe vapor (pe care le-as putea face eu). In schimb sunt foarte recomandate fructele de padure, care cresc din belsug si sub forme necunoscute mie pana acum. Ori americani zic ca sunt alergene...asa ca dupa cine sa ma iau ; eu mai stau sa-i dau para si piersica fiindca le am la borcan deja cumparate, dar apoi ii dau o combinatie de mar, piersica si ceva exotic (fiindca nu mai e altceva, toata ziua caut la rafturile de bebei pe unde merg dar cred ca our si simplu nu se importa). Am vazut ceva combinatie de fructe exotice la magazin pentru 4+ (eu momentan numai de astea de 4+ ii dau, n-am trecut la 6+). Iti spun eu ce ai scris tu mi-a zis si mie doctorita de aici despre cartof.
Pepsica
Cum de am uitat eu de miere??? Ma feresc de ea ca de tamaie din cauza bebelului, desi uneori asa as lua o lingurita... dar acu' daca o pun pe piele n-o trece in lapte, buna ideea, ca m-am mai ars eu si tare bien m-am vindecat cu miere. Sar'mana
Ancamari
Ne era dor de tine! Vazut poze, grozave, si io tot nu te cred ca Petitul asta din poze, dulce, poa' sa urle dupa cum zici tu...
Angi
Asteptam pozici!! Ce mai mancati voi dupa cereale si fasolica?
Didi
Pe unde esti???
Miniuta
A venit Mosul la David? Cum e soacra?
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Graviduta spune:
Da, de miere stiam si eu, dar am uitat sa-ti spun cand ai intrebat.
Io daca am vazut ca dati la bebei dovleac, cum am unul pe balcon (si tind sa cred ca, dupa sarcina, am ramas si cu unul infiletat pe gat ), am tot intrebat-o pe pediatra "da' dovleac pot sa-i dau?". Asta de vreo luna jumate. De am facut-o pe pediatra sa ma intrebe acu' cateva zile, cand i-a facut vaccinul Marei "da' ce-aveti cu dovleacul?". "Pai, zic, imi place mie". Si a zis sa mai asteptam, pana pe la 7 luni. Dar nu stiu de ce. O fi greu pt stomac?
Oricum, pediatra, nepediatra, eu am de gand sa-i bag si cartof.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
mihamora spune:
LA MULTI ANI!!! ANUL 2008 SA VA ADUCA MULTA SANATATE SI FERICIRE, SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE. Pup bebelusii cei frumosi si mamicile lor
Am vazut poze multe si ff frumoase, cu Elias in costumasele de craciun , cu David al Alinei , felicitari pentru ridicatul in picioare,cu Andrei cel mai frumos bebel, cu Livia cea scumpa, cu Maya si ochii ei superbi, cu Stefanel, felicitari pentru statul in fundulet si sigur mai sunt..
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ELTEKA spune:
Eu i-am dat cartof intr-o combinatie de la borcan, cu morcovi. I-a placut in sensul ca a luat cateva guri. Singur n-am incercat ca n-am gasit, apoi a fost bolnav.
Dovleacul e foarte "la moda" la americani, canadieni. La mine e trecut pe grila la inceputul diversificarii. Mie imi place foarte tare, dar Elias l-a scuipat. Apoi l-a pocnit diareea, nu stiu daca e vreo legatura, ca atunci ma apucasem si eu de mancat madarine...si mai e si epidemia asta de virusi gastro...
Pana una alta, am luat un borcanel azi, sa fie
Noapte buna!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
poohy spune:
Ancamari, am vazut frumusete de Petit Se trage de urechi ca si Manu ;)
Doxinu, ti-am admirat si tie minunea creata! Felicitari pentru statul in fundulet!
Ioana, in sfarsit un capsunel care o concureaza pe Manu la greutate! Numai ca e mai inalt ;)
Pepsi, am admirat minunea in roz
Carstea, am admirat minunea cu blog Petrecere frumoasa, abia astept si eu petrecerea lui Manu ;) M-ai cam speriat cu fontanela si piciorusele, pai si Manu are fontanela destul de maricica (1 deget si 1/2) si nu pune talpa toata jos. O sa intreb maine la doctor
Michigan, felicitari pentru miscacios !!!
Graviduta, si mie mi-a zis la fel pediatra cu dovleacul tot o intrebam ca citeam pe forum
Of, sunt tare suparata, am zis ca va pun poze, ziceam sa pun niste filmulete - dar am uitat ca am reinstalat windows-ul si nu am toate setarile - trebuie sa incep de la zero si mi-e somn acum. Am facut totusi ceva, scuzati calitatea si nu inteleg unde e sonorul - dar nu am timp sa vad ce tipuri de encodere accepta webshots-ul
Un pic plictisitoare, dar sunt de azi dimineata cu dodolina
alunec
si inapoi
Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mihamora spune:
Am vazut si pozele cu David si Dominic, tare frumos David si costumul de mos , ce dragut doarme Dominic imi place si poza cu el cand zice ca nu a suflat in tort. Faina poza cu tine si baietii.Cate bunatati ai facut ...
Carstea - venim si noi virtual la petrecere Distractie placuta!
Patrick al Ioanei era f fericit sub bradut,ce frumos era omul de zapada.
Ancamari - tare frumos Andrei.
Poohy - ce fain merge Manu in 4, e tare draguta.Dominic are 9500g,dar nu stiu cati cm.
Am pus si eu poze noi in albumul luna a-8-a
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Pepsi spune:
mihamora, 8 luni....parca ieri se dadea startul la nasteri!ce frumoase sint pozele, ce om de zapada original, si ce frumoasa zapada aveti si voi!iar dominic e un scump ce mai!
mica,am facut anul asta bunatati cite nu am facut in alti ani de Craciun din cauza alergiei lui dominic, toate au lapte, asa ca anul asta.....am exagerat!dar sa stii ca s-a mincat totul, pina la ultima firmitura, si dominic era tare incintat ca i=am dat lui mos cind a venit la noi un pahar de suc, si din biscuitii facuti de el!ii tot zicea sotului sa nu mai manince biscuiti ca el nu mai are ptr mos cind vine la el sa-i dea cadou! sa stii ca daca pe vremea mea era la moda hiperactivitatea asta sigur as fi fost tratata, , trebuie sa fac tot felu, ca altfel nu pot!e drept ca sotul meu a fost liber si s-a ocupat de copilasi, saracu david intr=o zi l=am vazut doar la supt si culcat!azi noapte pe la 11 de ex faceam sarmale, am mai primit comanda de o oala!ei, o data sint sarbatorile, hai ca ti-am facut un mare roman pe tema astaursul l=a primit dominic, vroiam sa=l arunc cind avea el probleme de alergie, ptr ca e prea mare sa intre in masina de haine, aduna praf, eu una sint cam contra la mutunache dinastia de cirpa(desi avem citiva de care nu m-am putut debarasa)in plus l=a mai si scris un prieten de-al lui dominic, asa ca solutia e sa=l duc la curatatorie!lui dominic ii place tare mult si nu=l putem arunca.....
poohy, multumim, sotul meu ride ca zice ma da ce ai ca in toate pozele e in haina aia roz, una are si el si tot cu aia il vad in poze, pai mie imi place costumasul ala sa i=l dau numa prin casa ca e f gros, si atunci ii si fac pozeastept poze cu Manu, ma bucur tare mult ca mergi cu ea la alergolog si faci testele si tot ce ai scris.cu virsta va fi mult mai bine, uite ca si lui dominic i-au trecut, trebuie sa se faca sistemul imunitar, va fi ok
graviduta, cum zicea si elteka, aici dovleacul este printre primele alimente, dar ala care se scobeste de haloween, ca zuchini se da mai tirziu
elteka,fructele exotice sint interzise doar celor care au probleme in familie, dar daca nu sint probleme nu vad de ce ar fi interzise, si nici nu sint toate fructele exotice(kiwi in special).sa stii ca ai voie sa maninci tu miere, ca doar la micuti nu se da inainte de 1 an, din risc de botulism(sporii sint prezenti chiar si in mierea pasteurizata) dar NU trece prin laptele matern, deci poti minca linistita, cel putin eu cind am intrebat asa mi-au spus, si eu maninc, si am mincat si la dominic.
doxinu, am vazut si eu poza cu bebe in fundulet, un scump
am mai vazut pozele lui david de alyna24, tare dragalas micutul, ce de progrese....cresc copilasii astia!multa sanatate la micut, sa se faca bine!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David