***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***
Raspunsuri - Pagina 17
Alyna24 spune:
Neata!
Vroiam eu sa ninga dar nici chiar asa!Nu ma asteptam sa vad chiar asa nameti!Pai....mai iesim din casa la primavara!
Noi aseara iar am facut febra, 38 si i-am bagat un supoz cu Paracetamol.Ink avem mucisori si cam tusim, deja s-a rupt tusea, e altfel.Cred ca e bine , nu?Ne-a cam chinuit aseara, s-a trezit de vreo 6 ori, noroc cu mamica mea ca a stat ea cu mine si cu pitik(pe tati l-am expediat in sufragerie ca azi se ducea la munci).L-a adormit mama de cateva ori iar eu de 2 ori chiar n-am auzit cand s-a trezit David.Este pt prima data cand nu-l aud in 8 luni de zile!Eram rupta!Pana la urma i-am dat un pic de tzitzi ca si-asa era fonfanit si nu vroiam sa mai planga sa faca alti muci sau febra!Dar s-a trezit de la 7.30.Nici pe tati nu l-am auzit cand a plecat!Sunt franta!Macar am dormit un pic !De la 12 la 1 si ceva David a avut chef de vorba, de chirait si altele!Ziceai ca dormise 10 ore!
Multumim fetelor care ne-au admirat! toti capsuneii/capsunelele ca sunt toti/toate niste scumpi frumosi si pretiosi!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by poohy
Graviduta, si mie mi-a zis la fel pediatra cu dovleacul tot o intrebam ca citeam pe forum
Pai om avea aceeasi pediatra . Pe-a mea o cheama Adriana Roman.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
poohy spune:
Alyna, multa sanatate pentru pitic!
Ralucami, am uitat si iar uitat si iar uitat sa iti zic - nici Manu nu se impaca bine cu "noii" pampersi active - de cand le-au pus urechi si danteluta (ii fac rani, cu cei vechi nu avea nici o problema). Asa ca i-am luat urmatorul fel - let's go (care sunt ca niste chilotei) si astia ii sunt buni ;) Manu nu se impaca nici cu Huggies nici cu Happy ca e mai grasuta cu carnaciori la picioruse si ii fac rani. Dar ai patit-o rau cand ai ajuns acasa, sa nu cumva sa iti placa prea mult. Imi pare rau :(
Mihamora, , ieri a fost prima oara cand a reusit sa inainteze piticloanta cat de cat (bine, nici nu am pus-o pana alaltaieri pe podea). Manu are 9.545 si 73 cm (astia 73 acum 10 zile, dar nu cred sa fi prea crescut de atunci). Sper sa nu mai ia asa de mult in greutate :D
Graviduta, pediatra lui Manu e Cora Tigau, deci nu e aceeasi :)
Pepsi, Dar acu cu ninsoarea asta nu stiu daca ajung, dar incerc :D Nu am mai vazut de mult in Bucuresti asa ninsoare. Imi aduce aminte de cand eram mica, ningea si se inchideau scolile :D iar noi faceam cazemate, "excaladam" muntii de zapada de pe marginea trotuarului si aveam batalii cu bulgari. Ajungeam in casa uda pana la piele, dar tare frumos mai era ;)
O sa incerc sa mai pun niste filmulete si poze azi cu domsoara' Tzu
In alta ordine de idei, am vazut cizmulite cum vreau eu :D (m-a scos sotulache aseara la film, si culmea erau magazine deschise). Acum am alte probleme, sa imi iau sau nu inainte de reduceri...
Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
lavini spune:
Fetelor, ce va invidiez ca puteti sta acasa!Io am inotat de dimineata prin nameti sa ajung la serviciu, bineinteles ca nici urma de utilaje care sa curete!Asta dupa ce ieri, tot in drum spre serviciu, mai sa ma ia vantul pe sus-la 7 dimineata eram eu si cu mine prin cartier, si cam atat.Nu am apucat sa vad poze, abia reusesc sa citesc cate putin, da recuperz eu.Sper sa se mai domoleasca ninsoarea si viscolul, sa scot si eu capsunelul afara(asta daca reusesc sa mai ajung acasa).Va pup!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
DidiAlex spune:
Salutare si de la noi...
azi sarbatorita e cumva Don'sa Tzu? La multe lunitze pui mik si dragalas.
Doamnelor iata ca am sosit si in 2008. Nu am mai fost pe la urgentza in ziua de An nou, dupa datina ultimilor 4 sarbatori de iarna, dar tot am gatu prastie.
Nu avansam cu diversificarea, mancam lapte la greu, noroc ca a scris Pepsi ca asta e baza, ca altfel o luam pe ulei dupa ce am citit, parca la Florina, ca nu e sanatos sa manace lapte, lapte lapte, lapte si undeva niscai linguritze de legume/fructe.
Vroiam sa ma vait ieri ca nu imi mananca nik si in 15 minute si, in tamvai a papat un borcanel de pere. 125g. Sa ii dau numai pere? Am renuntat sa ii mai dau combinatii, m-am aprovizionat doar cu mar, para si mari+ mango. Doar astea le-am gasit in stare 100% fruct. Restul contin o faine de orez (Naturreismehl), pe care fii.miu nu o place.
a trecut raceala, ieri in revista Baby post scria ca medicii recomanda chiar si 39 NU se intervina cu un calmant. Insa tre urmarita febra cu mare atentie. Noroc cu batista bebelusului am scos-o si noi la capat, 2 saptamani am tras si acum e binisor. Dar cu somnu tot prost stam . daca doarme 1 ora legata e bine, altfel la 45 minute ma maraie.
Hai ca m-am vaiatat cu nr 2 destul. Sa trec la numaru 1 . Ieri, cand sa il salt de la gradi, dupa 2 saptamni de stat acasa il vad alergand din gradina, descheiat la geaca, fara caciula sau fular. Sa moooor nu alta. Si a adormi pe canapea pe la 18, si cine era treaz la 23. si io .de fapt toata lumea era treaza.pan' la 1 era treaz cand s-a culcat, dar fara pijamale, in kiloti. Si am zis bineeee. Am inchis si caloriferele in speranta ca va dormi invelit. Ete na! era sloi. ca il vizitam din ora'n'ora.
Nu stiu care-i mai nebun, copilul sau parintzii lui. Uite Elteka pe unde sunt .
Am niste raspunsuri de dat, mereu uit.
Ella, pe roaba aia cum o numesti tu, nu-i roaba ca exista fix si roaba, am dat 34E la chicco de la Toy'R 'us
Angiuta, nu mi-a venit (inca) nici un cupon de la pampers.
Diferentza intre baby dry si activ fit mai demult as fi zis aripioarele elastice acu doar plasa aia care retine kk precum pampers-ul new born
Carrie, io am pus pe seama nerabdarii lor faptu ca a stat in picioare bine si nu statea in fundulet. Adika, nu a urmat cursul firesc pe care noi il stim.
am vazut poze cu iarna din bucuresti. Vreu si iooo. Dar aici nu am vara, nu am iarna. Totul e cenusiu!
Doamnelor, atentie azi naste Laura-ioana. Fata a fost cu noi in odisee dar a pierdut sarcina. Asta, dupa ce ii murise in aprilie 2006 copila la nastere, plus alte sarcini pierdute anterior. Haideti sa mergem si noi la Odisee si sa ne gandim la ea si bb ei cand ne strangem copii in bratze.
La multi ani!!!! 2008
kid spune:
Sper ca nu ne-ati uitat. Noi am fost 2 saptamani in Italia, am pus cateva poze in semnatura, in albumul de Craciun.
Are si Vladut 2 dintisori
Cu diversificarea merge bine, mananca orice ii dau.
Am ramas cu cateva capitole restante, nu cred ca mai am cum sa recuperez, sper ca macar de acum sa tin pasul cu voi.
Multa sanatate la capsunelele bolnavioare!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
angiuta spune:
Didi nici mie nu mi-au venit alte cupoane (celelalte erau valabile pana in decembrie) dar am cumparat un jumbo pack si am gasit in el un cupon de 3 euro si un pampers active fit asa ca l-am testat. Mi se pare ca active se muleaza mai bine pe picioruse.
Cu cartoful mai astept un pic, am luat un borcanel hipp cu cartof si dovlecel dar il mai las in dulap. Vladut prefera sa manance pireu facut de mine si la cat de nebuna sunt am pus-o pe mamaia sa-mi trimita morcov si radacina de patrunjel din Ro, de la ea din gradina. Numai ca rezervele sunt cam pe sfarsite asa ca o sa ne aprovizionam la la supermarket-ul bio (oricum pastarnac de acolo iau).
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
lavini spune:
Printre gramada de hartoage, am vazut si eu poze:
- Maya-are niste ochisori superbi, e o dulceata
- Elias, e atat de scump in costumul de mos;plus ca e unul din capsunelele tare zambitoare
-David de Pepsi in costumasul sau roz, plus prajiturelele facute de mamica lui-si eu te invidiez pt cata putere ai, bravo, tine-o tot asa!
- David de Alyna pe care il felicit pt reusita de a se ridica singurel
- Tavi de Michigan, e tare dragalas in timp ce-si admira freza "nu prea deasa"
- Vladut de Kid in excursia lui prin Italia
Aveti niste copilasi superbi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Si urez si eu "la multe lunisoare " tuturor celor care s-au serbat zilele acestea, ca daca intru rar...Sa fiti cuminti, sanatosi si mancaciosi!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Alyna24 spune:
M-au chinuit talentele vreo 1 ora si cam asta a iesit:www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU CRACIUN IMPREUNA
Vizionare placuta!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
tamaraspt spune:
Ce zapada!!!! Mie imi place, sotul meu care si acum da la lopata nu e prea incintat :)
Poohy si noi trebuia sa mergem astazi la dermatolog, dar abia acum a dezapezit sotul masina. Poate nu e prea tirziu cind se va trezi Mati, noroc ca este foarte aproape. As vrea sa ajungem totusi, nu are decit pe fata bubite si roseata, dar parca mai rau. Am fost asa de suparata incit nu i-am facut aproape deloc poze de sarbatori. Si acum imi pare asa rau, ca doar a fost primul lui Craciun.
Voi astazi trebuia sa faceati testul de alergie panel 4?
mica multumim de aprecieri pentru camera lui Mati. covorul este de la HD mall si e mic - 1,2x1,8 - dar si camera e minuscula, are 3x3m. Covorul e din lina si au iesit la scame din el si inca mai ies. Si cu dermatita lui Mati nu prea se potriveste. Oricum l-am luat pe ultimul, nu mai aveau nici un model pt camere de copii. dar am vazut foarte dragute la biokarpet .ro si sunt si de dimensiuni mai mari.
Si am uitat sa ne laudam, cioara de: avem deja 2 dintisori, cred ca vin si urmatorii pt ca saliveaza inclusiv cind suge .
Si stam bine in fundulet de vreo luna. Cind l-am pus prima data cadea si stg - dr si in fata, dar la 6 luni dr a zis sa-l pun pe canapea in colt mai exact sa nu mai poata cadea stg-dr si in fata sa-i pun o pernita. Asa am facut, ii puneam pe perna citeva jucarele si statea fara sa cada. In citeva zile statea f bine in funduletz, e adavarat ca si a cum la 7 luni mai cade citeodata pe spate, dar nu vrea sa se ridice. Si sigur poate, pt ca atunci cind ma supar pe el ca se joaca in loc sa suga, ma ridic sa-mi inchid sutienul si el se ridica singur in fund si vine la titi. A facut-o de mai multe ori, deci nu a fost o intimplare, dar cind se joaca si cade pe spate sta si mirie sa vin sa-l ridic eu.
Si l-am pus si in premergator de vreo citeva ori. Stiu ca nu e bine, d e 3 ori l-am pus de nevoie ca eram in criza de timp si de citeva ori sa vedem ce face. Oricum il tin mai mult fix, adica se ridica rotile si sta pe niste ventuze si chiar si asa reusete sa se plimbe putin. El este f incintat, eu nu pt ca am un grasun si mi-e teama de coloana lui.
Iar m-am intins prea mult. Voi iesiti afara? Ca eu l-as scoate la zapada putin, aici nu avem sanie dar vom vedea.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)