***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Chiquitita ce cuminte sta Livia la baita. Noi deja ducem lupte greco-romane la baie si tot se alege aproape in fiecare seara cu cate o gura de apa din cadita. Nu maai stiu ce sa-i fac sa stea si el cuminte. Am vazut pe aici la fete un suport pentru baie dar nu stiu daca om gasi undeva pe la noi. Tu ai vazut?
Mica si mie mi-au placut tare mult cele doua tricouri. Pot sa fur si eu ideea? Pe cea cu calendarele tot de la tine am luat-o si a fost super surpriza pentru toata lumea. Multumesc tare mult .
Carstea petrecere frumoasa maine. Dar deja ii taiati motul? Eu stiam ca la 1 an se taie. Se poate si mai devreme?
Ancamari tare dulcel Petit-ul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Motannel
Angiuta, Teodora nu papa cartoful cu placere ... ba chiar mi l-a vomitat o data de m-a speriat ... atunci am dat vina pe carnita, insa acum cred ca era din cauza cartofului pe care il blenduisem prea tare (in acelasi timp cu carnea) si devenise un piure lipicios ...cah In plus .. fetele de aici spuneau ca nici mare aport in papa nu are, e mai mult de umplutura!

Fetelor, nici mie nu mi-a zis inca pediatra sa-i dau cartof (eu am pus pe seama faptului ca e prea satios si poate da gaze, dar nici nu-l vitregiti. Uite ce am citit intr-o revista "Cartoful contine provitamina A, vitamina K {antihemoragica si antianemica), sulf (combate excesul de seboree) si fier. Este una dintre principalele surse de vit C. Un cartof de dimensiuni medii cantareste in jur de 150 gr si furnnizeaza organismului doar 100-110 kilocalorii, cat un pahar de suc de portocale. Are de trei ori mai mult potasiu decat o portocala si chiar mai mult decat o banana. Sucul de cartofi din soiurile rozalii contine hidrati de carbon, protide, lipide, saruri minerale, vitamine (B1, B6, C, K). Avand reactie alcalina, cartoful este folosit ca refim de compensare in cazul unei alimentatii prea acide."

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Siiiiii.....am primit o a treia stelutaaaaa!!!!!!!!!

FELICITAAAAARI!!!!

Am vazut si poze cu capsunei.
Alyna, David e dulce foc aici http://good-times.webshots.com/photo/2387433900102353462ZXXDOc.
Numai_eu, asta http://good-times.webshots.com/photo/2961770460101709661oQNNTL mi se pare super. Parca vrea sa evadeze.
Chiquitita, nu mai spun de dulceata ta in poza asta http://flickr.com/photos/12188734@N03/2123819307/.

Poate reusesc sa pun si eu niste poze noi mai tarziu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carstea la cit timp se taie motul? nu la un an? la 8 luni? Eu nu stiu despre asta prea multe, atunci i se da lui bebe sa aleaga intre carti, oglinda, bani...?

Am pus poze de la Craciun

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

la multi ani cu multa multa sanatate in 2008

ne pare rau ca intram cu restante la citit in noul an dar parca nu-mi mai ajunge timpul nici sa respir

bebe a intat in noul an mucios si cu tuse, inca ne luptam cu o raceala adusa de la craiova de maica-mea

in rest, de craciun ne-a adus mosu un bebe patruped si de atunci tot exerseaza si acum ii iese chiar foarte bine mersul in 4 labe
il fascineaza marginea patului si trebuie sa tin in permanenta mana pe el cand e in pat ca imediat ajunge la margine si poate aterizeaza...

se ridica pe marginea patutului in genunchi si de cateva zile cred ca ar vrea si in picioare dar nu-i prea reuseste

si plus e dependent de mine....oricat de magulitor ar fi pt mine ca mama sa-l vad cum plange dupa mine , ma gandesc ce probleme pot aparea si asa ca...am trecut la program prelungit cu tati, ca sa ne mai dezobisnuim de mami...dar ma doare sufletul cand il aud cum plange

cu papa nu stam f bine pt ca am facut o alergie de la niste cereale si acum suntem pe regim fara gluten ca sa vedem daca intr-adevar de la el este alergia

si de la 6 luni am introdus si noi laptele praf, ca voinicul s-a facut mare si nu-i mai ajungea tzitzi mic al lui mami...

iar dinti....niciunul

sper sa-mi fac timp sa intru mai des pt ca tare mi se face dor de voi

pupam toti capsuneii si capsunele si pe toate mamicile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ioana, noi trebuie sa taiem motul acum ca acum sunt toti acasa(sotul,sora, cumnatul).In plus noi facem anul la londra si pierdeam nasii....si suntem pletosi

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carstea, m-ai lamurit. Credeam ca trebe sa ma pregatesc de petrecere.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI FETELOR,SA VA TRAIASCA CAPSUNEII SA FIE SANATOSI,iar anul ce a venit sa va aduca doar bucurii si impliniri!
Noi am fost putin plecati dar ne-am intors pe palntatie
Cu diversificarea suntem in aceiasi faza.A mancat bine 1 saptamana si acum gata nu mai deschide gurita.Incerc tot felul de siretlicuri doar doar si nimic pana acum.Am decis sa facem o pauza mai lunga si sa incercam iar

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

angiuta, ii voi da cartof mai tirziu, nu prea le place, ca daca=l faci la blender iese lipicios rau, daca=l faci ca pireu normal e prea gros ptr acuma....cu dominic nu am avut succes, la david il dau mai tirziu

motannel, merci de urarile pe mail

mica, am pus si eu poze noi

atentie acuma ca bebei sint mari patul trebuie mutat la pozitia cea mai de jos, ca altfel ei se ridica si cad peste cind ne asteptam cel mai putin

numai_eu, am vazut pozele, e tare dragut el cu picioarele printre gartiile de la pat

chiqui, am vazut frumusetea mica si catelul mare

irinusha, am vazut=o si pe printesa ta si pe chris

aici la noi sint azi -16, cu vint temperatura se simte ca la -28C, nu am iesit la saniat, dar pina la masina si apoi inauntru am mers

elteka, am uitat sa-ti zic cu arsura, e buna mierea de albine, untul sau crema de calendula sa pui pe basici

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

cu taty meu asa facem noi baita!Si acum suntem tare mandrii de le ca sta singurel in funulet!!!!!!!!!!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput