***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (41)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

pentru tuse am vazut ca multe mamici folosesc stodal, e un produs homeopat recomandat pt orice fel de tuse ( uscata/productiva)

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Multumim pentru urari

Am admirat frumusete mica de Maya de Mica, domnisor frumos de David Andrei de Alyna24, frumusete de Andrei de Numai_eu, Liviuta scumpa si frumoasa de Chiqui, domnisor de Elteka, poza de suflet de carliontz Antonio cu Andrada, comori mici de Irinusha, sper ca nu am uitat pe nimeni cu poze noi ca m-am uitat la multe zilele astea - dar acum intr-un nou an m-a bufnit si plansul, suntem atat de norocoase ca avem comorile astea mici langa noi, imi aduc aminte acum 1 an si ceva, cand am aflat ca sunt insarcinata...

PS: Mica, tata de Manu cred ca o sa fure ideea cu tricourile - My heart belongs to daddy, My heart belongs to Manu ca trecea pe langa mine cand ma uitam la poze si a ramas impresionat

Tamaraspt, Manu are dermatita. Nu am ajuns din pacate la nici o concluzie / solutie :( Noua nu ne-a dat antihistamic, sa vedem la controlul de pe 4 - ca a inceput sa se frece la ochisori (dar poate se freaca de somn...) In rest merg sa ii fac si testul de alergie panel 4, caut un alergolog pediatru si o sa merg si la homeopat (schimb medicul ca nu prea imi inspira incredere, desi a scapat-o de crusta de pe gusulita).
Sincer, eu am o mica banuiala ca Manu are probleme si cu acarienii (pe langa cartofi, borcanele bio de la Hipp etc) - imediat ce trec sarbatorile schimb toate pernele si plapumile din casa si iau lavabile.

Manu nu tuseste, poate sa respire fara probleme, dar tot ii curge nasul... In afara de serfiziologic nu ii mai dau nimic, o fi bine?
Cred ca am facut eu rau ca am scos-o pe 31 afara, dar imi era mila de ea saracuta inchisa in casa. Oricum, urmatoarele zile nu mai pupa ea parcul - in Bucuresti maxima sambata o sa fie de -10 grade
Maine ar trebui sa aiba controlul de 7 luni, si sa ii fac analizele de alergie. Sa o scot din casa pe vremea asta? Mi se pare mult si pana la masina si inapoi. Of, probleme existentiale

In alta ordine de idei, vreau sa slabesc!!!!! si vreau cizme! si salopeta de Manu! of of of, vreau eu multe

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata! Am vazut poze frumoase de alyna24, numai_eu si chiqui

alyna felicitari pentru ridicatul in picioruse.

poohy iti dam voie sa ne furi ideea. Tati a fost tare impresionat de tricou. Chiar mi-a zis de ce nu mi-am facut si eu unul. Si de ce nu am scris pe tricou "my heart belong to Maya and Mami".
Cat despre slabit ce sa mai zic... mi s-a parut ca eram tare dizgratioasa la rev.... spre deosebire de alte domnisoare...dar zic si eu...eu pot sa am ce au ele...dar ele nu au ce am eu....

Pentru kay si SOniuta un pupic special si LA MULTI ANI pentru 2008.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Pentru Soniuta de Kay un an nou fericit, cu multa sanatate, rasete, zambete, alaturi de parintii tai! Multa sanatate Sosonica mica si scumpa
Si pentru Kay, un an nou fericit si plin de bucurii, fara doctori si numai cu vesti bune

Of si de cand am uitat sa zic - Florina, ma bucur mult ca mai postezi din nou

Mica merci Eu mi-am facut curat in dulap si cred ca am dat 1/3 de sifonier - mai aveam si o groaza de lucruri din liceu, am zis prea de tot, nu le mai port - si nu le mai tin doar asa ca mi-au placut o data. Dar din astea care au ramas 1/3 nu ma incap, si care ma incap ma straaang Dar ai dreptate, si noi avem ceva ce ele nu au!!!
PS: lasa ca te-am vazut in poze si arati foarte bine, o mamica tanara, fericita, mandra si frumoasa!

Pana diseara sper sa pun si eu poze cu dodolina zuzulina gogolina mea :D

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Tamara - multumim pt mesaj, scuze ca am vazut cam tarzior. Toate gandurile mele bune si pt voi. Si multa sanatate Mateiului, sa-i treaca dermatita! Abia astept sa-l cunosc pe Mati si sa-i imprietenim pe pitici. Mi-a placut cum ati aranjat camera, tot vrem si noi sa ne apucam de decorat, dar nu sunt inca decisa cum sa mai mutam mobilele in camera, ce sa mai scoatem, ar trebui un dulapior dar mi-e frica de cutremure... probleme existentiale, cum zicea Poohy.

Poohy - si noi avem poze noi! sanatate multa lui Manu! Noi am iesit oeri in Herastrau si am pus o paturica peste scoica ca sa nu-l bata vantul pe Petit pana la masina. Si eu am dus la tara 2 saci mari cu haine care nu ma vor incapea pana la toamna, mi-am mai cumparat hane noi, deocamdata asta e situatia.

Mai rau e ca am CM f.f. abundent si acnee vulgara oribila asociata cu CM, deja nu stiu ce sa mai fac. Cred ca am un dezechilibru hormonal si nici nu stiu de unde sa incep. Dati-mi si mie un sfat!

Ma mai uit si eu la poze si sper sa pot reveni!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am vazut pozele lui Andrei Cristian de ancamari. M-am amuzat foarte tare la pozele cu mosu'ca i se vedeau blugii pe sub pantalonii de mos craciun .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTI ANI !!!!

Un an nou fericit va dorim si multa, multa sanatate ! Sper ca ati petrecut bine de Craciun si Revelion cu puiutii vostri ! Noi ne-am simtit foarte bine, Nicole a fost tare activa dar si un pic miriita, mai ales noaptea, dar avem un coltisor de dintisor iesit care nu prea ne-a lasat sa ne odihnim bine, dar asta e crestem !
Multumesc pentru urarile din 28 decembrie, eu nu prea am avut timp sa intru pe net, verisoara mea din Romania e la noi, cu familia si am stat mai mult cu ei, dar curind o sa-mi intru in ritmul "normal" de zi cu zi . Tuturor sarbatoritilor multa sanatate si multi , multi pupici.

Am sa revin cu poze...ca avem multe tare !!!

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Vreau sa va invit virtual la petrecerea motatului de rares.Maine ne adunam cu nasii si neamurile sa taiem motul copilului.
Cred ca suntem primii care ne taiem motul asa ca asteptam ceva indicatii si obiceiuri.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA
Gravi
Ce ti-ai pus pe arsura? M-am gasit si eu sa trag primul etaj de legume tocmai cand aveam musafiri...Mi s-a creponat pielea intr-o secunda,acum am niste besici cu apa minunate, ce sa zic...Sigur ca la mana dreapta, altfel cum? Nu toate au zahar (numai vreo 15 borcane de la mine din frigider, pe care le-am luat fara sa citesc etichete , eu aici gasesc banana, mar, mar cu banana si para fara zahar, in restul e zahar (pruna, caise, fructe exotice)

Mmm, eu nu-mi amintesc sa fi scris de vreo arsura, dar poate sunt somnambula si mai scriu si cand dorm. Tre sa-mi intreb subconstientu'. Elteka, sa nu te superi, dar chiar nu-mi amintesc sa fi scris. Legat de borcanele, eu cu caise/piersici as fi vrut sa-i dau, ca mere, pere..in panere , banane gasesc pe piata si ii fac eu. I-ai dat fructe exotice? Ca si mie mi-ar placea sa-i dau, dar stiam ca sunt alergene si de-aia m-am abtinut sa-i dau si ananas, desi pediatra imi daduse verde.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by carstea
Imi recomandati un ortoped bun la Budimex sau GRIGORESCU?

Mie mi-a spus pediatra sa ma duc la Orlando Marinescu de la Grig. Alexandrescu. E chirurg si ortoped. E foarte de treaba. Noi am fost acum vreo 3 luni sa-i scoata Marei un chist cu sebum de la san. Acum am aflat ca e si ortoped.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput