Gravidute si mamici de Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Multumim frumos pentru aprecieri, isidora si yannia, si cine mai zice de mine ca inca arat bine..
Daca va zic ca am pus pana acum 20 kg ma credeti?
Nici mie nu prea imi vine sa cred, dar asta e realitatea...
Angi, inca odata felicitari pentru pupi, e un dulce si jumatate...
Ina, nu ma speria si tu, ca si-asa am deja morcovele, vanatorul si cred ca toata padurea adunata....offf...trebuie sa treaca cu bine, nu-i asa?
Mi-am facut si eu bagajul de spital, mai am de adaugat cate ceva...si e gata, asteptam momentul....
Fetelor, sa va intreb ceva(daca sufar de lapsus si v-am mai intrebat, scuzati)...ultima data la control, i-am spus d-lui dr. (Lutescu) ca vreau sa nasc cu el, mi-a dat o carte de vizita cu 4 numere de telefon si mi-a spus ca macar pe unul, tot trebuie sa-l gasesc...chiar daca o fi noapte...eu am iesit tare multumita de la el, dar apoi am aflat ca a mai facut asa si altor fete, si cand a fost de nastere nu a venit..ce parere aveti? Oare vine sau nu?
Pupicei

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetele mele dragi, acum am citit din urma, mi-au dat lacrimile cand am vazut ce galerie mi-ati facut! Sunteti minunate si va iubesc pe toate mult, mult de tot! Va multumesc ca ati venit la mine la maternitate. A insemnat foarte mult pentru mine sa va stiu alaturi,stiu ca toate ati fost cu sufletul alaturi de mine!

In legatura cu incidentul de la maternitate cu nebuna care a vrut sa fure copilul, eram acolo cand s-a intamplat si copilul furat era chiar in acelasi salon cu Pupi. Si cand am vazut ca trece o ora fara sa mi-l aduca m-am speriat groaznic ca nu cumva sa fi incercat sa fure tocmai bebele meu. Noroc ca asistentele au fost pe faza si nu s-a intamplat nimic rau.

Vreau sa va spun ca am numai cuvinte de lauda pt personalul spitalului, cat mi-a fost de frica nu mi s-a adeverit nici o temere. S-au purtat super dragut si amabil, profesionist, si daca am dat ceva am dat numai ca recunostinta, nu ca sa platesc servicii! Chestia e insa ca am observat ca depinde fff mult al carui pacient esti si ce esti in viata reala, pt ca am auzit si vorbe urate spuse femeilor aflate in travaliu, turcoaice sau femei de la tara....

Ingerash, bine ai venit printre noi! Te-am trecut si pe listuta si asteptam marele moment in care ne vei spune daca puiul din burtica e baietzel sau fetiza! Ma bucur ca Doamne Doamne nu v-a lasat sa asteptati prea mult ingerashul din burtica!

Eu sunt bine, maine merg la spital sa imi scoata dna dr atzele de la marginile operatiei, restul e facutacu ate care se absorb. Ma asteapta maine la 8.

Adryana, despre doamna dr Lutescu numai cuvinte de lauda, citeste povestea nasterii pe care am pus-o la semnatura si ai sa intelegi de ce spun asta.

Roxana Lucia, sa stii ca trebuie sa te apuci de cumparaturi, eu la 27 de sapt m-am apucat de bagajul de spital ca sa fie gata. Eu am avut mai multe dar m-am folosit efectiv de urmatoarele:

-2 pachete mari de vata pe care le-am dat gata, daca as fi nascut natural mi-ar fi trebuit si mai multa chiar
-tampoane extra long night pe care le-am pus pe chilot sub tamponul cu vata si asa nu m-am patat deloc
-o paturica absorbanta pe care am pus-o pe patul de travaliu dupa ce mi-au rupt apele (in povestea nasterii am uitat sa spun ca pe langa ca imi ceream iertare de la cealalta graviduta din salon ca gem. imi ceream iertare si de moasa ca murdaresc tot cu sange, aveam o problema cu cerutul scuzelor
-pudra cu baneocin pt buricul lui bebe
-scutece din finet - fff folositoare mi-au fost pt ca le-am folosit pt mai multe probleme inclusiv la infasatul lui bebe, desi eu initial fusesem impotriva infasatuluil, mi se parea ca bebe are atatea maini si atatea picioare ca l-am facut pana la urma sarmaluta cat am stat in spital
- sapun lichid pt maini
- samponel pt bebe pt corp si cap
- deodorant fara alcool de tip dove sau nivea pt ca au un miros neutru si nu il deranjeaza pe bebe
- trei camasi de noapte - sa fie ff subtiri pt ca e ingrozitor de cald
- halatel din satin pt starea mea de bine
- agrafe si elastice de par
- trusa de machiaj
- servetele umede Pampers )le-au folosit asistentele sa ma stearga si pe mine la terapie intensiva)
- Pampersi - cam 7 pe zi, mai bine sa ramana
- eu am avut si o carte si reviste dar eu sunt mai nebuna, asa Cartea am terminat-o in spital...
- supozitoare cu glicerina (multumesc Doculet!!!)
- haine pt bebe pe care nu le-am folosit
- trei paturici pt bebe, cu una l-am acoperit si celelalte le-am pus pe salteluta din patut

Cam astea au fost. Sper sa nu fi uitat nimic.

Am pus poze noi cu Pupi, inclusiv de la prima baita pe care i-am facut-o in seara asta, a venit o tanti draga inimii mele sa ma ajute sa imi arate cum se face. SI aici o poza care imi e tare draga cu falcutele si manutele lui Pupi care au niste gropite de mor dupa ele - http://good-times.webshots.com/photo/2858183800065968642fSqjEZ

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

povestea nuntii, nasterea lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Florina, multam frumos ca te interesezi pt. mine. Ma intereseaza mai mult zona cum e, daca e linistita. Ca si C-ta, depinde de cartier. Despre utilitati stiu ca are tot ce trebuie: gaze, apa, curent...
Isidora, sper sa ai gura aurita si sa iasa o scumpa ca a ta. Chiar i-am zis sotului ca ma pun pe facut copii pana o iesi unul cu parul cret. Si daca nu vrea sa creasca o echipa de baschet, sa faca bine sa se roage la Doamne-Doamne, sa-mi indeplineasca dorinta.
Eu raman sa nasc aici si dupa ce avem acordul dr. venim si in Rom sa va vedem, s-o punem de-o intalneala.
Ina, nici nu stiu cand a trecut timpul. Maine, poimaine ne pregatim bagajul de spital.
Angi, m-a impresionat tot ce ai povestit, prin cate ai trecut... Dar s-a meritat! Sa va traiasca Pupi, sa va aduca numai bucurii!
Adriana, gandeste pozitiv! Trebuie doar sa crezi ca dl dr va veni la nasterea ta si gata.

22+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, va rog tineti-mi pumnii sa mai stea bebe macar 2 zile, ca ma uit afara si e nasooooool

mi-e tare teama, am contractii, cate una mai doare, iau no-spa...

stau in pat cumintica, sa nu provoc nimica, daca o fi ceva merg la noi la spital, adi scoate masina din zapada, bine ca avem 4*4!!

va pupic si multumesc!

Monica 39s cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Fetelor ce zapada! Recunosc eu mi-am dorit zapada dar nici chiar asa .Azi nu am putut ajunge la dr pt ca nici macar masina nu am putut sa o scoatem din garaj da sa mai ajungem din Eforie pana in Cta.DE ieri de la pranz ma cam inteapa burtica iar sotul meu s-a incapatanat sa dea zapada din fata garajului,numai ca trebuia sa dezapezeasca toata strada ca sa putem iesi.Asa ca i-am zis ca nu ma mai doare burtica numai ca sa intre in casa ca arata deja ca un om de zapada.Si pana la urma l-am convins sa intre in casa.Am vb cu dr si mi-a zis sa iau Nospa la 8 ore.Offfff sper sa fie bine.
Isidora am vazut pozele fetitei tale si este o dulcica iar ca balerina e mortala.De ceva timp sunt mai optimista stiu ca o sa fie bine,cum am mai zis probabil ca nu am socotit eu cum trebuie.
fetele
Mada 37+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR:maxim 3 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

fetelor, ce zapada..... eu de fel sunt din oltenia, si acolo cand eram eu mica numai asa ningea in fiecare iarna, era un basm! aici, am inteles ca mai rar ninge asa. am iesit si eu doi pasi prin zapada... am alunecat putin, mi-a intrat o pala de viscol in ochi si m-am intors...

angi, merci mult pentru lista pentru maternitate, mi-am mai completat cu cate ceva.. sunt convinsa ca in stilul meu caracteristic, voi lua la mine o gramada de chestii pe care nu le voi folosi... sau, cine stie... Acum ma intereseaza si ce sa cumpar pentru bebe cand voi ajunge cu el acasa. ce sa am eu acasa? Asta chiar nu stiu. stiu carucior, scaun de masina, cadita... dar mai departe?

docdecap, tine-te bine, ca in maxim 2 zile se termina cu zapada, cel putin se elibereaza drumurile. incepem galeria, oricum

salutari mamici si gravidute!

roxana, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vai, fetelor, ce vreme cumplita!

De dimineata ne-am chinuit o ora sa scoatem masina din nameti, ca sa merg la spitalul jud sa imi scoata dna dr. Lutescu atele. Ma gandeam daca stai in Poarta 6 si te apuca nascarea, sigur nasti inainte sa scoti masina...

Noi nu avem noutati, pupi a fost ff cuminte azi noapte, a papat si a dormit.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

povestea nuntii, nasterea lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Angi felicitari pt mica ta comoara, este frumos foc.Eu stiam ca nu se face baita la bebelusi pana la cade buricul, eu una nu i-am facut,o spalam si feream buricul.
Yannia eu cunosc zona aia,ca avem niste veri care au o casa acolo,chiar pe Muzicii si mi se pare linistita,zilele trecute ziceam ca am fost sa vad un teren ,in zona aia era.
Of nu stiu ce sa fac cu Teo ,isi suge degetele,da ce degete ca baga pumnul cu tot in gura,efectiv scuipa suzeta si-si baga pumnii in gurita si asa ce urla cand ii scoatem ,ca va dati seama ca nu o lasam.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!

Angi, felicitari inca o data! Sunteti atat de frumosi!!! Ai grija, nu-l lasa pe bb prea mult la un singur san, ca o sa ai pb... Sa il pui 5 min. la un san, 5 min la celalat si tot asa (nu mai intru in detalii, dar stiu eu bine ce-ti spun, caci si eu am avut mari pb cu sanii... desi am avut mult laptic, imi curgeau sanii si pe la 7-8 luni dupa nastere, mereu mi se infundau canalele si mi se faceau bolovani in sani... vai de mine pana reuseam sa scot laptele acela... nici nu vreau sa-mi amintesc!).
Deci voi ati reusit sa ajungeti la spital si sa reveniti acasa? Ce bine!

Adina, este minunata Isidora! Sunt sigura ca si fratiorul ei va fi un ochios frumos!

Andicu, foarte amuzant filmuletul! Ni s-a intamplat si noua odata asa... doar i-am facut poze... Sebi pana la urma isi asezase capul pe manute, pe masuta si dormea de-a binelea...

Moni, vorbeste cu bb Serban sa mai stea cuminte in casuta lui din burtica, e drumul blocat catre Medgidia...

Bisous, voi ce-ati mai facut cu cei mici? Si-au revenit?

Ina, am uitat sa te laud, au fost grozave negresele tale, esti priceputa!

Eris, ia vezi ce faci si tu, nu ne speria! Stai cumuntica in pat!

...Si noi suntem cu necazuri... Sebi a tinut-o tot in febra de pe 31 incoace, iar de ieri are branula la manuta, suntem "internati", dar stam acasa (avem antibioticul la 24 de ore)... Nu stiu cum vom ajunge la spital pt tratament... Mi-e teama si sa aduc o asistenta de la dispensar acasa, pt ca antibioticul se face initial ca sampania cand se dizolva... si nu i-l poate administra oricine... (stiu de cand am mai facut acelasi tratament acum juma de an, cand eram insa cu adevarat in spital)...
Sper sa reusim sa ajungem totusi pe sectie pt tratament, caci altfel sunt nevoita sa rezolv chiar eu (n-ar fi prima data, dar acum chiar mi-e teama!)...

Aveti grija de voi! ...Vorba lui Sebi: zapada asta ne aduce atata bucurie!!!... Poate mai vine inca o data mosu'... ca doar el are sanie ce merge bine pe zapada!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

mada (eris) stii cumva daca Cristurean e de garda la spital? ca tu mergeai la el la consult. sa stiu daca e sa se ajunga la spital cu cine as avea de-a face. sau e doar la program?

contractii tot am, dar nu mai sunt dureroase. am si crampe, si e nasol ca le mai confund, stau sa vad daca se intareste si burtica.
cred ca imi pun un film, o comedie ceva si stau linistita.

eu oricum ziceam ca vine pe 10 ian, mai e pana atunci

va

Monica 39s cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput