Gravidute si mamici de Constanta (12)
Raspunsuri - Pagina 14
eris spune:
Doc,Cristurean este la spital dar de pe la ora 9 si nu stiu cat mai sta.
Angi cei din poarta 6 dar eu din Eforie
?Mi-a venit rau cand am auzit ca de la Agigea nu se circula.Sper sa fie bine,stau in pat si vad ca nu mai simt intepaturile alea.
Mada 37+
Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR:maxim 3 saptamani!!
ina78 spune:
Mav multa sanatate lui Sebi. Sper sa se faca bine cit mai repede sa profite de zapada, la bulgarit.
Docdecap cred ca important e sa nu intrii in panica. Ca si Eris... nu fiti speriate. Incerc sa va ridic moralul... nu ma prea pricep, dar cred ca un moral ridicat rezolva multe.
In plus daca chiar e sa vina mom. mai repede... nu ai de ce sa te sperii, un dr. sigur este in spital... si cu bani, cred ca se va rezolva asistenta. Ca doar nu naste el; in locul nostru...
Va pup si priviti parte frumoasa... cum spunea Sebi poate mai vine Mosul o data ca doar luneca sania mai bine.
eu - Ina
- puiutul meu
andicu spune:
Hello din nameti! ![]()
Angi, am citit povestea nasterii si iti zic si aici: tot respectul pt proaspata mamica curajoasa si te felicit pt nastere si un bebe asa reusit!
Fetelor care stati sa nasteti, nu va panicati ca se mai circula cat de cat, cel putin pe arterele principale! sigur sunt si dr la spital! sper sa rezistati macar pana maine, poate se mai potoleste vremea! va pup pe toate si va tin pumnii sa nasteti cu bine si fara emotii!

Mav, sanatate multa lui Sebi! of, ce mai trageti si voi, mereu ai batai de cap cu el! sanatate multa anul asta, sa nu mai aveti probleme!
Ma bucur ca v-am distrat cu filmuletzul! nici mie nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat acel episod!
noroc cu sotul ca a fost pe faza! eu muream de ras..!
el de fel adoarme cu chiuieli, e anti-somn
, nu stiu ce a avut atunci, ca a fost cuminte toata ziua, s-a jucat, a dormit...macar de s-ar repeta, nu neaparat episodul cu scaunul! ![]()
Moamaa, ce vreme! nou suntem sub nameti! in curte nu se mai vad masinile, si ce a curatat al meu sot acum o ora s-a facut la loc si mai rau! pe strada e zapada pana peste glezne, asa ca nici-o sansa sa scoatem masina! aiic in coiciu e ca la tara, frate! bine ca n-avem nevoie sa iesim din casa!
Frate-miu sta pe Unirii la casa, si de azi-noapte de la 2 nu are curent, asa ca pe la 4 dimineata a plecat la apartament la ai mei, ca murea de frig ; asa ca ne-am gandit ca n-ar strica sa dam si noi o fuga la Metro sa ne luam un generator de curent, ca daca se rupe vreun cablu electric , ne-am aranjat, cu tot cu centrala cu gaze! 
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun

Cum crestem noi

isidora spune:
Mama ce zapada!!!La noi in curte e ca-n povesti,Isi e in extaz ,abia asteapta sa facem un om de zapada....
MAV,imi pare rau de SEBI...sper din suflet sa puteti ajunge pt. tratament daca nu curaj tie poate reusesti!Si eu i-am facut ultima dexa+ser prin branula singura...ca asistenta n-a putut sa ajunga...
Noi stim o asistenta cu experienta multa in spital ,care si-a facut o firma de asistenta la domiciliu...dar mai lucreaza inca si in spital...Vine acasa-nu stiu cum insa in cdt.astea-are matiz,si sta pe langa spitalul jud.-,costa doar 15 ron.si chiar e priceputa si f. draguta.Mai lucreaza cu inca o colega din cate am inteles...poate ar putea cealalta...Eu iti dau nr. de telef. ,sun-o si spune-i situatia...poate te ajuta cumva...Are si ea 2 baieti si e sufletista!Sau poate te sfatuieste intr-un fel...Postez nr. de telef. aici pt. toate fetele nu stii niciodata cand ai nevoie...O cheama Marieta Toader-0744387038,0723457313.Poti sa-i spui ca ai nr. de la mine adina harlea,casa alba,mare de langa Brick...cred ca-si stie mai bine pacientii in functie de locatie...
bolnaviorul si multa sanatate!
DOC,daca suni la spital, sa intrebi si cine e de garda sus pe sectie si cine e jos la urgenta...mi-a zis cineva ca sunt doi dr. de garda de fapt....sper sa fie si adevarat....Daca macar sus e cineva de incredere...tot e bine .IEI legatura cu el ,ii spui ce si cum si te rezolva!Dar eu sper din suflet sa mai stea Serbanel macar 3 zile sa se reia circulatia spre Medgidia!Doamne ajuta!
ERIS,stai cumintica in pat ca tu mai ai sigur pana nasti....n-o sa se intample nimic drept acum!Dar nu ti-a spus Cristurean cand are garda,in ce zi a saptamanii?
ROXX,tu stii ceva de asta?Intreb si pt. mine si pt. Doc...
INA,multumim de complimente!Tu esti bine,nu?
ANGI,FELICITARI PT. PRIMA BAITA!Are o poza PUPI in care seamana leit cu sotul tau...Tb. sa fie super mandru tati,ce baiat i-ai facut...Ma bucur ca te ajuta atunci cand poate.Incearca sa dormi totusi!
Pupi pe gropite!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
docdecap spune:
Mada, sa stii ca la tine ma gandeam, am auzit la stiri ca au inchis drumul spre managalia, nu zicea daca din cta sau mai din sud.
lasa, ca n-o sa fie nimica rau, bine ca te-a lasat burtica si nu mai doare, la patut cu amandoua, sa fim si noi si bb cuminti! baietii cica sunt mai lenesi, si vin dupa DPN.
Ina, eu de panicat f.greu reusesc, dar am asa, un ghimpe inca de aseara cand am vazut ca se ingroasa gluma, ma pregatesc pentru orice eventualitate. evident, cat timp pot ajunge la spitalul mare nu e nimic atat de grav, ca doar nu tin cu dintii sa imi inmatriculez copilul la Medgidia, dar e de vazut daca poate veni medicul meu, dar la conditiile de afara nu cred ca se pot ridica obiectii. am inteles ca in pricipiu nu exista reguli medicale care sa spuna ca nu, dar stim si noi ca doctorii sunt oameni, si lucrurile nu sunt niciodata sigure.
o sa o sun pe dr. pe la 4, are program azi la pro-vita, sa o intreb daca e oportun un consult si daca e sa fie, care sunt variantele din pct. ei de vedere.
sunt increzatoare oricum, ma si vad cum nasc pe 10 si ma gandesc ce ganduri mi-am facut zille astea. cand privesc in perspectiva asta, parca mi-e si jena sa ma sperii, zau asa!!
multumesc mult fetele pt. sustinere 
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
isidora spune:
YANNIA,si astept sa ne cunoastem!Las'ca faci tu fata creata din prima si scapi sotul de munca grea
!
Am incurcat-o pe Eris cu INA,na!Multumesc ERIS!Am vazut si eu pozele cu voi, sa vedeti ce baiat frumos o sa iasa!Iti sta f. bine in bluza verde
!
Yannia,dar poze cu voi pe cand?
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
ANDICU,sa -mi spui si mie,te rog daca gasiti generator...Suntem direct interesati...daca moare curentul,moare si centrala si ne-am ars...
.iar noi n-avem nici o mama la bloc....doar la Suceava-la 2 aruncaturi de bat
Avantaje si dezavantaje la casa!Dar in 2 ani jumate de cand stam aici n-am patit niciodata ceva de genul asta?Voi????
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
ina78 spune:
Adina cit timp imi spui ca-s dragutza ... sau imi faci complimente ma poti incurca cu cine vrei tu... si nu zic nici pisss 
Angi in nesimtirea mea
acum abia iti multumesc ptr caruciorul din listutza. Cu intirziere. 
Cred ca situatia cu viscolul nu va dura mai departe de we, cel putin asa anunta pe la tv... Deci nu trebuie sa ne speriem. Mai hibernam putin. Desi asa as iesi la o joaca cu zapada si cu bulgari.
eu - Ina
- puiutul meu
andicu spune:
Isi, noua ne mai sarea siguranta de la Principal, cand era f frig si mergeau toate in casa, cateodata noaptea, dar asta asa, de vreo 2-3 ori pe iarna(avem 380 v la tablou). Iarna asta s-a oprit curentul de 2 ori , nu de la siguranta, ci de la Electrica, o data noaptea pe la 4, a durat 20 min si a2a oara pe la 6 dupa-amiaza, a durat cam 1/2 ora maxim.
A plecat sotul meu mai devreme, iti scriu daca si ce a gasit.
Andicu mami de
Primul Craciun

Cum crestem noi

andicu spune:
Isidora, tocmai m-a sunat sotul si a zis ca la Metro1 s-au terminat si la Carrefour nu pot merge ca nu te lasa politia sa iesi din oras, cica e la fel si spre Selgros ( ca e la iesire). A zis ca mai incearca la Brick...
Andicu mami de
Primul Craciun

Cum crestem noi