Gravidute si mamici de Constanta (12)
Raspunsuri - Pagina 12
florin-a spune:
Angi, nu vreau sa cobesc dar sa iti spun cum a fost la mine:de cand am nascut in veci nu am avut camasa uda..sau sa imi curga lapte din piept,,,nici pomeneala!!Erau alte mamici saracele venea laptele valuri-valuri!
Insa m-am incapatanat sa ii dau piept:m-am muls cu pompa, faceam masaj la sani apoi stergeam cu prosop mai aspru si degeaba!Am baut la ceai ca sa imi vina lactatia de imi venea sa vomit cand il vedeam.Am incercat toate cele,,dar........
O tineam si eu la piept de ma lua somnu,,nu mai puteam,,,se culca si dupa o ora se trezea urland.
Am dus-o asa 2 luni pana cand probabil ca si din cauza stresului si a oboselii mi-a secat!Da pur si simplu mi-a secat!Atunci am fost nevoita sa ii bag lapte praf.Am inceput cu Milumil insa ulterior am trecut la Nan cu care mergem si acum pt ca de la Milumil lua ff repede in greutate.
Sper ca nu o sa patatesti si tu asa!Am povestit asta pentru ca oarecum m-am regasit in ceea ce povestesti tu acum
Pup Victoras!
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
AngeliquedeS spune:
Fetelor, v-am promis povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113616
Merg sa citesc din urma si revin!
Pupici, 
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , Mare, Munte, Flori
isidora spune:
DOCULET,multumesc mult pt.sfaturi,le-am respectat,am rearanjat niste poze sa se vada direct si cele cu mine gravi,si a iesit bine.
cuscra!De ce nu ?Nu stiai ca cele mai fericite casatorii sunt cele in care ea e mai mare cu 5 ani decat el?Cica s-au facut niste studii,na!So, totul e posibil...Si apoi sa ia fiimea un baiat cu capul pe umeri la propriu,educat de o mama terapeut.....as cam vrea...
Da, cam asta e ordinea la nasteri cred...Eu fac 33 vineri dar am schimbat deja semnatura....Sunt aproape de TINA,cred....
TINA,LA MULTI ANI PT. ANDREI!SA va traiasca,sa fie sanatos si sa va umple de bucurii asa cum a facut-o pana acum!
Te citesc si la zuze,dar n-am intrat pana acum....
ERIS,ce putin mai ai.....Ma trec fiorii....Tu esti la Cristurean?Stii cumva ceva de schimbarea cabinetului la alta adresa?Ar tb. sa ajung si eu sapt. viitoare ca in asta nu cred ca are program...
ANGI,IUBITA,FELICITARI INCA O DATA PT.PUPI!
Ma bucur ca ati depasit in mare problemele cu alaptatul-sfaturile pe care ti le da MIRI-de la zuze -sunt chiar mai bune decat ar putea fi ale mele,asa ca daca le urmezi va fi bine...Ai retinut,somnul si adaug eu alimentatia+vitamine sunt esentiale de cele mai multe ori.E drept ca sunt si unele mamici care au lapte no matter what,dormite,nedormite,nemancate...dar mai mult cele de la tara,obisnuite de mici cu greul....Noi, flori de apartament tb. sa ne odihnim...,sa ne menajam....Ai grija si cu operatia,please!
Am citit povestea nasterii si am plans......mult de tot...saracuta de tine cat ai suferit....Iar Victor e un frumos si jumatate,se pare ca va avea genele lui tati cum sperai tu...ca eu asa vad din poze,si gurita ta frumoasa....ce mai ...si daca tii cont ca se mai face inca...nu stiu zau pe unde vei scoate maneca cu fetili....mai ales daca nu-s curve proaste![]()
![]()
![]()

mamica curajoasa !
YANNIA,DOC.,multumesc de complimente!
YANNIA,o sa fie nu frumoasa fetita voastra ci cea mai frumoasa!Sunt f. sigura de asta....ati pus voi ce-i mai bun acolo la material
Pai nu vezi,in general copii iau ce-i mai frumos de la amandoi....Si am vazut pozele.....se vede deja ca va fi o frumoasa!![]()
fata .
Pana la urma nasti acolo?Va mai intoarceti dupa?Daca nu-s prea indicreta...
Va pup pe toate!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
eris spune:
Isidora nu stiam ca si tu esti la Cristurean.Maine eu ma duc la control la spital ca asa mi-a zis ultima data,sa vada cum creste bebe ca stii ca printisorul meu e mai micut.Eu auzisem ca din ianuare se muta la sediul nou.Oricum maine intreb si iti zic.
Mada 37+
Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR:maxim 3 saptamani!!
roxx spune:
quote:
Originally posted by isidora
ERIS,ce putin mai ai.....Ma trec fiorii....Tu esti la Cristurean?Stii cumva ceva de schimbarea cabinetului la alta adresa?Ar tb. sa ajung si eu sapt. viitoare ca in asta nu cred ca are program...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
ma bag sa raspund ...eu sunt la zaher si mi-a zis ca din ian se muta undeva pe langa spital, pe str. ion ratiu 113. cand am fost la control in dec era un afis pe usa ca in perioada 21 dec - 5 ian sunt in vacanta.
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
isidora spune:
Multumesc,Eris si Roxx!
ERIS,eu merg in paralel si la Chazly pt. ca mi-as dori mult sa pot naste cu el...dar mi-e teama ca nu pot ajunge in timp util la Cernavoda sau Medgidia....La Isidora am nascut f. repede si abia am ajuns la Medgidia...In plus sotul meu ar tb. sa fie acasa pe 15 februarie iar eu tot atunci fac 39 de saptamani...si cum la Isi am nascut la 38 si 3 zile ma gandesc ca poate n-apuc venirea lui acasa ....si mi-ar fi greu sa ajung fara el pana la Cernavoda...
DE asta merg si la CRISTUREAN CA NU SE STIE...Pot sa ma insel ,poate la baiat va fi mai greu...cine stie...
DOC,am uitat de ABIBRINZA...Ea naste inaintea YANNIEI cred...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
isidora spune:
ERIS,IANIS-E F. FRUMOS NUMELE-va fi perfect!Ai sa vezi...Sa ne spui maine cum a fost.Isidora a avut 2.800kg. si 47 cm,eu 1.59,tati -1.83.,nascuta la termen-38 sapt. si 3 zile si sa o vezi acuma....e f. bine dezv. pt. varsta ei-seamana cu tati cred.....
Dar la sarcina asta am si eu o dambla:sa aiba macar 3 kg.baiatul....Desi stiu f. bine ca astia mai mici cresc mai repede si mai bine parca...ca din apa....Era O VB. din batrani:copilul tb. sa creasca in scutece...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
roxanalucia spune:
felicitari, cristina, ai fost o eroina din cate am citit. sa ai parte de doua nasteri intr-una... mai rar! sa iti traiasca Pupi si sotul,mai ales ca te ajuta foarte mult... apropo,Pupi imi zice si mie sotul meu, de cand ne-am cunoscut..
fetelor, am stat deoparte si am citit de cateva luni ce scrieti voi, m-am informat, am adunat idei, dar tot in ceata sunt. eu trebuie sa nasc pe la mijlocul lui martie, si cred ca ar trebui sa ma apuc de ceva cumparaturi, nu? problema e ca habar nu am cam ce trebuie sa cumpar dinainte...toata lumea zice ca o sa primesc o gramada de lucruri, dar tot trebuie sa cumpar si eu ceva, chestiile importante...poate ma ajutati cu ceva sfaturi.
va pup
roxana,
29+
ina78 spune:
Am citit povestea nasterii, Angi m-a emotionat pina la lacrimi. Sotul meu se uita la o comedie la tv si ridea iar eu la calc. plingeam... pina s-a prins el ... Asa ca acum urmeaza la rind la citit povestea.
Emotionant. Sa fii sanatoasa si tu si bb Viktor.
Inventariati ... nasterile care urmeaza ... off Adriana, Docdecap ... ce putin a ramas. Acum am realizata ca parca mai ieri faceam teste peste teste.
Am vazut numai bebiti frumosi si copilasi super... Doamne .... abia astept sa fie si el meu intre voi. Mada ochisorii lui Darius sint mortali.
Florin-a ai o printesa, iar Isi are o delicata floare.
Yannia iti dai seama ca am trecut amindoua de jumatatea sarcinii?
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
Maia37 spune:

Buna seara dragele mele!Ati vazut ce seara de basm?Ce frumos ninge!Eu ma bucur mult ca a nins deoarece mai sunt cateva zile de vacanta iar copii se pot bulgari linistiti
Fiica mea isi fraca mainile de bucurie caci maine urmeaza o repriza de joaca.Daca ar fi fost alte conditii acum am fi fost la munte dar asa...ne multumim cu ce avem.
Angi desi stiu ce inseamna nasterea naturala m-a emotionat tare mult felul cum ai relatat tot ce s-a intamplat pana ai ajuns sa-ti tii puiutul in brate.Ma bucur tare mult ca sunteti bine si ai incredere in tine nu te mai stresa caci laptele va veni si va fi suficient pt. alaptare.Asa e la inceput caci am trecut si eu printr-un intreg calvar cu sanii.Mi-a venit laptele la 3 zile si la fel taraia putin insuficient pentru fetita mea dar incet,incet sugand copilul si mulgandu-ma am reusit sa am lapte mult.Pacat ca fetitei mele nu prea i-a placut laptele,a fost o puturosica si imediat adormea cum se simtea putin satula.Sper ca al doilea copil sa fie mai mancacios.Incearca sa dormi,sa te odihnesti ca ai mare nevoie de odihna.Copilulte va solicita mult si vei obosi.Cum prinzi putin timp liber dormi si tu(daca nu ai treaba urgenta).Pe mine m-a invatat cineva sa beau ceai de colici cam 2l pe zi ca sa nu faca copilul colici si asa voi face caci la primul copil am avut 3luni jum. de nopti nedormite de nu mai stiam pe unde mergeam asa eram de obosita...Eu am ramas uimita cum tipa respectiva mi-a spus ca fetita ei nu a avut colici si a dormit linistita,a mancat san foarte bine si a asimilat .Era o grsuta de nu-ti venea sa crezi ca un copil poate fi asa de grasut numai cu san.Am scris toate cele de mai sus ca sa te incurajez caci inceputul este greu si pentru tine este o provocare acum.Te pup si aveti grija de voi!

Mihaela, mamica Andreei
13+ si
30+ cu
Vlad Andrei
Au mai ramas 10 sapt.