Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
dany26 spune:
totulli mersi de raspuns!
fetelor bb meu sta destul de mult timp cu suzeta in gura...cand doarme...cand o da afara cateodata ramane cu guritza deschisa....pot sa ii dau cateva picaturi de apa plata ca sa nu i se usuce guritza?
ieri mi-a zis o dr ca pt constipatie sa ii dau ceai musetel cu o lgt rasa de zahar in 50 ml....oare e ok cu zaharul asta/??????-a zis a il fierb cu apa apoi sa pun plicul de ceai.
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
darleena spune:
Dany eu nu i-as da zahar. De ce sa-i pui zahar in ceai? ce, altfel nu poate sa il bea?
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
dany26 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Dany eu nu i-as da zahar. De ce sa-i pui zahar in ceai? ce, altfel nu poate sa il bea?
Povestea nasterii
ba da dar cica tocmai zaharul ala il face sa faca kk
14 Noiembrie 2007
adinag spune:
Dany, nici eu nuvad necesitatea zaharului. Aici chiar se recomanda sa nu se dea zahar in primul an de viata!!!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy80 spune:
Dany, pe mine in maternitate ma invatasera la fel sa-i fac ceiut cu zahar. Spuneau ca tocmai zaharul are nu stiu ce proprietati care-l ajuta pe ui la stomacel. Trebuie s apui zaharul sa fiarba de la inceput in apa.
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by darleena
Povestea nasterii
ba da dar cica tocmai zaharul ala il face sa faca kk
14 Noiembrie 2007
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
irina_stef spune:
buna gagici si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!...cu intarziere dar nu am avut timp sa intru inainte.felicitari proaspetelor mamici,bine a-ti venit in gasca!
fetelor sunt singura cu bebeii de o saptamana ca a plecat mama in RO,si sotul pana seara e la serviciu,asa ca ma intelegeti de ce nu am timp sa intru.gogoselele mele sunt cuminti nu mai avem colici,doar ca mai suntem urlatori putin cand nu avem somnic si ne plictisim.bai...adevarul este ca mai si incep amandoi cateodata sa planga,dar plang frate de imi vine sa fug de acasa.
DARLEENA eu am patit-o cu ROBERTO cu ochisorul,serul nu a facut nimic,doar laptele meu a rezolvat situatia,dar cam greu ca a tinut aproape o saptamana,am fost cu el la dr si a zis ca nu e nimic,iar lui i se lipea si era galbena asa chestia aia.deci laptic zic eu,cat mai mult.
buuun sa trecem la treburi kkcioase ca vezui ca vb si de astea...inainte tare ne mai chinuiam si noi cu constipatia si dai cu supozitor dai cu termometru dai cu ceai si nik,bebeii mei tot constipati erau.pana l-a urma nu stiu ce-mi veni si m-am hotarat sa le schimb laptele praf si s-a schimbat si situatia,acum facem de 2 ori in fiecare zi de trebuie sa-i schimb de la piele mereu ca le iese din pampers de cat fac si se murdaresc pana la spate,deci din doi constipati acum suntem 2 kkciosi dar e bine,acum numai sa vedem cat tine minunea,deja sunt 2 saptamani in ritmul asta.
dany,eu nu sunt de acord cu zaharul si sarea la copil pana la 1 an,acum fiecare face cum vrea.
cu diversificarea,noi incepem la 4 luni,cu suculet,un fruct,o leguma o maslina pana ajungem la friptura,aaa si la 4 luni eu am sa le bag in laptic cereale de bebei.
gata fug sa sterilizez biberoanele ca acum e ora mesei si se trezesc teroristii.
pupici la bebici!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Dany, pe mine in maternitate ma invatasera la fel sa-i fac ceiut cu zahar. Spuneau ca tocmai zaharul are nu stiu ce proprietati care-l ajuta pe ui la stomacel. Trebuie s apui zaharul sa fiarba de la inceput in apa.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
bunaaa
am vb cu dr dar are laringita si a zis sa o sun sambata!
ea mi-a zis de zahar
unde l-ai cantarit pe bb?a adus cantarul acasa??
darleena, adina, irina mersi de raspuns!irina ce lapte le dadeai si ce le dai acum???
14 Noiembrie 2007
Victo spune:
fetelor eu pt kk..dsi al meu nu prea are probleme...dar dc vad ca spre ex n-a facut de mai multe ore si se screme..la urm masa pun un picu mai putin lapte praf decat e masura..dar un pic..
pot face anti reclama? si anume produselor chicco sunt f dezamagita de ele..mai si costa un car de bani..
tre sa imi iau alta pompa. care sa fie? avent e ok?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)