Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 8
irina_stef spune:
inainte le dadeam milupa,acum nutriben.aaa,si mi-am mai amintit ceva.dupa ce a fost operat ROBERTO,a trebuit sa-i dau o perioada lapte vegetal,si vreau sa va zic ca si asta il scotea afara ca atunci cand l-am nascut,adica dupa fiecare masa facea kk.se gaseste in farmacii lapte vegetal sau lapte de soia.
despre pompa,eu am de la avent manuala,si am fost extrem de multumita de ea,si nici nu am obosit pompand si nici muschi nu am facut din cauza asta
Victo spune:
cami, multam de urarea pt stefanut!
fetelor cred ca ati observat ca nu mai tin pasul..greu ma descurc..
a
a nascut si Lala..da cand????:):) felicitari! asemenea adina G!
irina..pai pompa asta d ela chicco te mai si oboseste pe langa ca nu scoate mai nimic decat dc mi-s sanii f f fplini. acu mulg efectiv cu mana mea, de aici imi dau seama ca ea nu-i buna.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
inainte le dadeam milupa,acum nutriben.aaa,si mi-am mai amintit ceva.dupa ce a fost operat ROBERTO,a trebuit sa-i dau o perioada lapte vegetal,si vreau sa va zic ca si asta il scotea afara ca atunci cand l-am nascut,adica dupa fiecare masa facea kk.se gaseste in farmacii lapte vegetal sau lapte de soia.
despre pompa,eu am de la avent manuala,si am fost extrem de multumita de ea,si nici nu am obosit pompand si nici muschi nu am facut din cauza asta
fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)
http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community
-IRINA-
mersi de raspuns!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
irina_stef spune:
cu placere dany!
astept sa se incarce ca am pus cateva poze noi cu craciuneii,sa vedeti si voi gogoselele mele ca au crescut si ei!
irina_stef spune:
nu imi vine sa cred,azi am avut timp sa spal sa fac o ciorbita si acum sa stau si pe net...hihihi,belfareala pe capul meu.
voi cum stati cu burtihanul mai il aveti?eu am scapat de toate cele 20 kg luate in timpul sarcinii,insa burta de horor,e ca o racitura,parca e o balega pleostita,ce sa-i fac ca bani sa o tai nu am!
RGE spune:
DARLEENA..noi ne confruntam zilnic cu problema asta ..dimineata are multe secretii ca puroiul si ochisorii ii sunt lipiciosi..cateodata doar unul..cateodata amandoi..chestia asta este de vreo cateva saptamani..astazi la dr mia- spus ca nu este nici o problema..bagam la greu ser fiziologic...si masaj de la nasuc spre ochisori pt desfundarea canalelor lacrimale..daca pana la 3 luni nu-i trece facem o analiza la acea secretie.va pup.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
irina_stef spune:
gata am pus poze noi le gasiti la semnatura in albumul craciuneii!asta ptr cine vrea sa ne vada.
roxi ce faci mama?ce face GEORGE plimbaretul?
pufulet74 spune:
Apropo de secretia galbuie de care ziceati, noi am avut probleme de cum am venit din spital si am tratat-o asa: curatat ochisori cu ser fiziologic + masaj + tobrex si apoi in loc de serul fiziologic care ii irita ochisorul am folosit laptic si s-a vindecat excelent.
Doar ca trebuie persverat, eu l-am facut de 3 ori pe zi.
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Vasari spune:
Buna tuturor! Ce aglomeratie astazi pe forum!
Crisstiana felicitari! Sa-ti traiasca bb, sa fie sanatos si sa te bucuri de el! Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, desi pana la urma tot raul spre bine. Cineva acolo sus a avut grija de voi.
Irina, super bb-ii tai!! Haiosi foc. I-am aratat si sotului meu si i-au placut foarte mult. Am imbracat-o si eu pe a mea intr-un costumas de Craciun cu ren, dar nu arata asa festiv ca ai tai (fara scufie)! :))
Adina, Cami, ma bucur sa va citesc din nou!
Maria - 3 NOV 2007
gabitz78 spune:
seara buna si de la noi.
azi am implinit 2 luni!la mai mare!!!!(hai ca mi-au murit laudatorii!)
am facut vaccin, acum doarme.deocamdata e ok, sper sa nu avem probleme.avem 54 cm si 4.350g.
am pus poze noi, daca vreti sa ne vedeti.
pupici tuturor.revin dupa ce recuperez...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/