Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

quote:
Originally posted by darleena

postez repede. desi nu am citit tot din urma, pentru ca am vazut ca sunt si Adina si Cami online si din ce imi aduc aminte parca Roxana se confruntase cu o problema asemanatoare.

Lui Kara ii curge ochisorul drept de aseara. Scoate o secretie galbuie, parca ar fi urdori. I-am pus ser fiziologic si lapte de la san dar vad ca inca nu i s-a curatat de tot ochisorul.
Stiti ce ar putea fi sau ce sa fac?
Plz help!

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

darleena chiar azi am avut si eu aceeasi problema cu bebe si pediatrul meu mi-a recomandat sa il sterg cu ceai de albastrele, asa ca iti recomanda si tie acest ceai.iar cu sanii nu stiu ce sa mai zic ca imi vine sa urlu. cand ii bag tzatza in gura parca zici ca-l omor asa de tare urla, eu cred ca nici nu stie sa suga la ea fiind obisnuit cu tetina mare de la biberoane.sfarcurile mele nu sunt foarte evidente dar dc ar sti cum sa le apuce poate ar reusi, dau si eu cu presupusul ca de altfel vai de capul meu si al sotului.
bebe nu vrea sa doarma este foarte agitat, ar sta numai pe burta noastra, nu mai stim dc sunt colici sau o fi bolnav cu altceva. dimineata avea ochii umflati de parca il batuse cineva dar nu avea secretii.
are nasul tot timpul infundat cu toate ca il aspiram si-i facem aerosoli de 2 ori in zi.
azi am luat si un medicament nou colic baby a auzit careva de el? si lass baby pt insomnii amndoua sunt pe baza de plante si le stiu de la pediatra.
eu am incercat de toate, cred ca am vreo 10 produse si nimic nu a functionat pt colici, poate un pic debridatul, l-am zapacit p bietul copil dar asta e,acum astept un medicament din germania infacol care am auzit care ca ar da rezultate, om vedea.
ma mustra constiinta ca-l tot indop cu aceste produse dar nici sa-l las asa nu pot.

http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA..uite ce sa facem umblam...dupa sarbatori ser sa recuperez tot ce ati scris...eu sunt intr-o faza de reandragostire cu tati...intelegi tu..recuperam mult..mese romantice, iesiri in oras toti 3 ..etc...profit si eu de cat sta acasa ca pe urma iar toata ziua stam singurei...eu am slabit ...am cu un kg mai putin decat aveam eu inainte de sarcina...bag gimnastica la greu pt tonifiere ca am pielea ca babele..vergeturile sunt la fel ...in rest nimic nou...voi cum sunteti?

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Roxana, tu ai nascut cu cezariana, nu? La cat timp ai inceput sa faci gimnastica? Eu reau sa ma duc la electrostimulare, dar nu stiu cand as putea.

MAMI DE IOANA
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

L-am cantarit la ea la cabinet. Intr-adevar, era racita cobza. Nu cred ca are cum sa se care cu acel cantar. Cred ca i-ar fi destul de incomod.
Dani, pana acum la mine au dat roade toate metodele ei. Eu am mare incredere in ea. Eu zic sa incerci ce ti-a spus, mai ales ca si dr mea din spital spunea de zahar in ceai (deci daca sunt parerile a 2 doctori, s-ar putea sa fie ok).
Cum spunea si irina, eu ma gandeam sa schimbi si laptele praf (ai grija ca schimbarea se face treptat). Eu am trecut de la Nan Hipoalergenic la Nan normal in 5 zile.

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by Roxxy80

Dany, pe mine in maternitate ma invatasera la fel sa-i fac ceiut cu zahar. Spuneau ca tocmai zaharul are nu stiu ce proprietati care-l ajuta pe ui la stomacel. Trebuie s apui zaharul sa fiarba de la inceput in apa.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

bunaaa
am vb cu dr dar are laringita si a zis sa o sun sambata!
ea mi-a zis de zahar

unde l-ai cantarit pe bb?a adus cantarul acasa??

darleena, adina, irina mersi de raspuns!irina ce lapte le dadeai si ce le dai acum???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANNE MA..gimnastica fac de la o luna...cu abdomenele a fost mai greu la inceput nu am putut sa fac..apoi unul pe zi..treptat doua si tot asa..sa nu te fortezi dintr-o data..ia-o usor ..daca simti vreo jena te opresti si mai faci putin a doua zi..eu nu am avut nimic..nici macar la primul contact nu am simtit nimic jenant sau aiurea ..acum depinde de la organism la organism..verisoara mea de abia la 6 luni a putut face abdomene dar cu ajutorul tipei cu care facea..o tragea de maini...eu iti urez succes si ia-o usor..trebuie sa ai rabdare cu tine nu putem sa facem totul dintr-o data..

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna, fetelor! Am mai apucat si eu sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici, felicitari Adina, Lala, Crisstiana, sa va traiasca copilasii sa fie sanatosi, ca asta e cel mai important!

bb, si eu ma alatur celorlalte fete care spun ca e prea devreme sa incepi diversificarea la 2 luni, de ce te grabesti asa, o sa vezi, cum spunea si camelia, e mult mai complicat dupa. si eu ma gandeam ca imi va fi mai usor atunci, eu am alaptat-o pe ilinca exclusiv pe la 5 luni si ma gandeam ca imi voi mai recapata o parte din independenta odata cu diversificarea, dar pe urma am regretat ca numai in bucatarie stateam si copilul tot nu se omora cu mancarea...

anne_ma, f frumoase pozele, fetita ta nu e numai frumusica, e si f cocheta, mi-a placut f tare cosuletul si hainutele mov. si nasa noastra vrea sa o imbrace pe sabina in oleaca dfe mov la botez, sa vedem ce gaseste dragut...btw, am vazut ca si voi aveti salopetica cu merry christmas, a noastra e de 0-3 luni si ii e deja mica, in poze am cam inghesuit-o pe sabina, ii ieseau genunchii afara...

va felicit si admir pe cele care ati reusit sa slabiti asa repede, eu am inca 10 kg din cele 20 luate, si dacaai socotesc si cele 6 de dupa prima sarcina e trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

RGE, felicitari pentru ca ai scapat de kilogramele in plus :)
Ai tinut si dieta sau doar gimnastica?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mai avem putin si trecem la scutece... Nu-mi vine sa cred!!Btw cum o sa ne numim?
Am pus si noi poze...
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Adinag, din contra cum sa ma supar???Iti multumesc de raspuns si iti trimit si un pupic
La multi ani si tot ce va doriti pentru anul care bate la usa

IRINA
+24
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

ralucris, multumim pentru aprecieri!
Ce le mai dati voi copiilor cand sunt constipati?

MAMI DE IOANA
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

Mergi la inceput