Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
pai i-ar curge mucii siroaie daca ar fi grav bolnav, cred eu...nu stiu ce sa zic, eu n-as da antibiotic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Multa sanatate papanasului Rares, sa se faca el sanatos repede si fara antibiotic! 
Eu am cam terminat bucatareala, ciorba e gata, raciturile la prins, sarmalele pe foc, mai am doar de taiat cele pt. salata de boeuf care sunt fierte si mai vreau sa fac o prajitura de ma mai tin puterile. tudor inca nu a sosit de la plimbare (cu tati si bunicii). Maine mai avem de facut bradul, de calcat si de dusulit!
Va las acum, au sosit!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
mihailescu teodora spune:
Bey gagici,ce-o fi cu bebelushii astia ai nostrii?
Si-al meu s-a trezit toata noaptea din 2 in 2 ore sa pape,ieri la fel,chiar si al 1 ora jumate...
Revin,s-a trezit si cred c aiar ii e foame
Aratam de dimi ca o balena esuata,cu tzitzele facute praf de atata supt si terminata de somn,dar acum sunt superhappy,am luat brad,l-am impodobit,acum tre sa fac si curat in sufra si sa reorganizez putin totul c-a trebuit sa facem loc la brad!
E super-super frumos,verde inchis si placut mirositor!
yupii
Picio
,popo e ca de maimutzika kkcioasa.Acum se kk la 3 ore cind moale,cind tare.M-am obisnuit.Si in timpul noptii,de cite ori se trezeste,de atatea ori kk....Asta-i viata de artist,ziua papam,noaptea kkm!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
tomasa spune:
Myral, 
Yaia, imi dai si mie te rog reteta de prajitura cu nuca si zahar ars? Suna atat de bine, mi-a lasat gura apa.
Rox, sa n-ai regrete cu bradutzul, asta e pt. bucuria copiilor, asa ca bine ca l-a "impomobit" Alex dupa placerea ei, draga de ea.
Diwana, eu nu stiu cata incredere ai tu in medicul tau. Eu parca nu i-as da antibiotic in conditiile descrise de tine, adica fara febra, fara secretii si cu stare generala buna, papaceala, etc. Dar e adevarat ca nu sunt medic... Sanatate multa piticului!
Andreea, eu voi diversifica pe la 5 luni, 5 luni jumate maxim in fctie de cum ii va merge fetei si voi incepe cu cereale fara gluten (orez, porumb, tapioca) pe care le voi tine pana la 6 luni. Cu asta vreau de fapt sa spun ca pana atunci nu introduc nici un alt aliment, ca glutenul il introduc muuult mai incolo, poate spre un an. Dupa 8-9 luni in orice caz.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Roxana_G spune:
Ho ho ho! Mai e putin si vine Mosul. Am terminat de decorat, de data asta si exteriorul. Ce placut e sa decorezi in asteptarea Craciunului, insa deja ma gandesc cu groaza cat voi avea de strans dupa aceea.
Am bagat un ochi pe fuga, vin ai mei ca sa iesim in oras. Al meu e afara cu fata, o plimba cu sania. Degeaba m-am impotrivit, fata e racita desi habar nu am de unde, si la noi sunt minus ceva grade, ei au iesit si pace.
SabinaY, petrecere frumoasa maine si sa porti sanatoasa achizitiile!
Sabina, stii ca tanjesc dupa shopping si cum eu nu am bani ma gandeam ca asa ma scot. Dar mi s-a promis ca ma duce la magazine acum, numai ca atunci cand sunt cu el nu pot sta sa probez cat vreau.
Andries, nu era vorba de spalat in curte, ci la spalatorie unde era ditamai coada, si a stat aproape 2 ore, iar eu cu bradul in mijlocul casei. Vezi ca la capitolul vechi am scris de dosarele pentru alocatii. Ca despre bani, lui poate ii place ca sunt dependenta, dar eu urasc asta.
Adimercedes, chiar ti-am simtit lipsa, ne bucuram ca ai dat vesti bune de la voi.
Diwana, multa sanatate lui Rares. Rinofaringita poate avea diverse forme, daca v-a zis ca are atunci sigur are. Nu stiu ce sa zic insa de antibiotic, banuiesc ca mai poti astepta, numai sa nu faca febra.
Au venit de afara, revin.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Nu ma mai lasa familionul, vad ca toti vor cate ceva. Va pupic si va doresc de pe acum Craciun fericit, linistit si plin de bucurii si Cadouri!
PS Tomasa,
ai mare dreptate!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Bee spune:
Buna fetele.
Eu intre copii bolnavi, aprovizonarea de sarbatori si distractia in sine, nu am mai bagat nici ochii pe net. Vorba vine distractie, dar ieri ne-am straduit s-o serbam pe domnisoara mea de 2 ani, cat mai bine cu putinta: fratele, nasii si un cuplu de prieteni cu un baietel de varsta Anei (sa aiba si fata mea copii de ziua ei, chiar daca era racituta). A fost ok. Fata cuminte, baiatul meu linistit ca de obicei, desi e bolnav copt.
Ce-am patit cu ei? A racit Ana: secretii nazale la greu, usoara febra in prima zi, apoi doar secretii. La 2 zile, noaptea, cum dorm eu iepureste, pe la 2 realizez ca Razvan respira greu. Si a inceput circul: se ineca mereu, era noapte si pana de curent si nu gaseam nici batista bebelusului s-o folosesc (daca ash fi avut curent). Imbracarea sa fugim la spital. Dar stand cu baiatul mai la verticala a inceput sa respire mai bine, asa ca am trimis barbatul la farmacie sa ia para de nas. Una peste alta, am luat si para si batista bebelusului si a veit si curentul dimineata, asa ca noi de joi aspiram la greu. Febra mi-a facut doar de 2 ori, deci usurel. La amandoi le-am dat oscilococcilum si pare ca trec bine peste raceala asta. Dar joi tot am ajuns la spital cu el. De ce? Pai l-am aspirat peste zi de vreo 3-4 ori, iar pe seara a adormit vreo 2-3 ore (la orizontala pe o parte). Si cand incerca sa se scoale sa manance, il vad cu spumite la gura de la secretii inghitite (nu mai spun cat ae inghitise si era taaare balonat), plus respirat greu de tot. Fuga la Budimex, unde evident l-au aspirat pe pitic cu furtunasele alea speciale si ne-au trimis acasa sa facem ce stiam deja: ser fiziologic si Batista bebelusului. In noaptea aia am "dormit" in fund, cu el in brate la verticala sa nu se inece. Si a respirat bine, a facut doar putina febra spre dimineata. Acum ne chinuim sa dregem beleaua cu metodele cunoscute si aplicate de noi si la fata cand era mica: ser si aspiratie.
Diwana, fetitei mele nu i-am dat niciodata antibiotic la rinofaringita (si a facut bine bolnavicioasa in primul ei an jumate de viata) fiindca etiologia genului asta de boli, e de cele mai multe ori virala. La noi racelile ei au fost de 3 tipuri: rinofaringita cu febra si SN, bronsiolita: fara febra, fara SN curgatoare, dar cu respiratie dificila si raceala doar cu SN. Niciuna nu necesita antibiotic (dupa parerea pediatrilor la care am fost). Antibiotic i-am dat o singura data la amigdalita acuta. Sanatate celui mic!
Deocamdata atat, ca si asa m-am intins. Poate cu barbatul acasa pana dupa Revelion, am sa mai intru si eu sa citesc si sa scriu.
, Sarbatori Fericite!
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
vmkriss spune:
quote:
Originally posted by isabelutaEduard Alexandru de Flori si Vmkriss la cele 3 lunisoare!!!
Merci !!! Eu sunt bine, sanatos, dar mami si tati sunt foarte ocupati cu sarbatorile astea. Cred ca il cauta pe Mos Craciun !!!
FLORI si
Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB 9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**
Flori graviduta si BB la echo
valentina_22 spune:
Buna fetelor, dragelor!
In asteptarea finilor intrai sa arunc un ochi pe net. Vad ca majoritatea aveti copilasii cu probleme de sezon. Intru si eu in acesta categorie. Dupa ce i-am facut bine o data pe amandoi acum sunt din nou raciti, totusi bebe este un pic mai bine decat surioara lui. Nasol totusi ca pe langa copii ne-a luat si pe noi, ne tratam cu humex, La bebe folosesc batista pentru secretii si vitamina C , iar la Alexandra Eurespal+Ambroxol si Nurofen. Noroc ca nu au facut febra. Curatenia este terminata la fel si bucatele traditionale, mai am salata boeuf dar asta o las pe maine.Tot maine imbodobim si bradul caci eu vreau neaparat in ajun si apoi scriem la Mos o scrisoare pe care fetita mea o va pune la geam. Daca dimineata cand se trezeste nu o mai gaseste, inseamna ca sigur a trecut mosul pe la ea. Sotului i-am luat o geaca pe care stiu ca si-o dorea de ceva vreme. Mai trebuie sa luam ceva ptr bebe, cred ca vor fi ceva hainute. Eu i-am spus dragului meu ca-mi doresc un parfum. Ba i-am spus si denumirea si locul unde il gaseste, nu de alta dar la de-astea nu se pricepe si decat sa-mi vina cu altceva, mai bine il intrum eu. Pupici acum pentru ca mi-au venit musafirii. Slabe sanse sa ne mai vedem in seara asta, dar maine negresit intru, macar pentru a ura de bine!
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
isabeluta spune:
Apropo de sarbatorit ...eu am sartbatorit ieri in afara de cele 3 luni ce au trecut de cand s-a nascut bebe si un an de cand am avut ultima oara menstruatie...hihihi
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Eduard Alexandru de Flori si Vmkriss la cele 3 lunisoare!!!