Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
betty78 spune:
quote:
Originally posted by diwanaFetelor, iubitul meu e bolnavior. Dr. i-a pus diagnosticul de rinofaringo-laringita in forma usoara. Acum m-am pus sa caut informatii despre asta, dar nu prea vad la Rares simptomele descrise pe situri. Ne-a prescris amoxicilina, inca nu i-am dat-o, nu prea vreau sa-l bag pe antibiotice asa de mic. Dr. a spus ca poate sa se vindece de la sine sau sa faca complicatii. Sa mai astept un picut sa vad cum evolueaza sau sa-i administrez antibioticul, ce parere aveti? La Rares am observat vineri seara o tuse seaca dar nu indelungata. A tusit de vreo 3-4 ori, scurt. Apoi pe la 10 seara a fost ragusit tare, cam o jumatate de ora, dupa care n-am mai sesizat raguseala, sau in orice caz, muuuult diminuata. De tusit a mai tusit scurt pe la 4 dimineata, si la 10 dimineata, iar raguseala foarte, foarte usoara, imperceptibila aproape. De tusit tuseste rar, de vreo 3 ori pe zi, nu tine decat foarte putin episodul de tuse. Febra nu a facut, de gangurit, gangureste, e vesel in continuare si nu da semne ca l-ar deranja cand papa. Doarme bine, nu are mucozitati, nasul nu imi pare infundat. Se aude uneori ca un galgait pe gat, sau cel putin asa mi se pare mie. Acum, normal ca ma tem sa nu apara complicatii, si nu stiu daca sa astept sa vad cum evolueaza.
Betty, stiu ca din pacate tu ai avut probleme cu Mario, si, sper ca-mi aduc corect aminte, a avut rinofaringita care apoi a dat in pneumonie. Daca nu te deranjeaza sa-ti aduci aminte de momentele prin care ai trecut, te-as ruga sa-mi spui si mie cam care au fost simptomele la puiutul tau.
Daca mai sunt mamici care au trecut prin asta, imi puteti si spune si mie cum a fost la voi?
Diwana si pitic Rares
Diwana, pai la mine a tusit scurt la 7 seara, la 12 nopatea se ineca deja in mucisori, iar la 4-5 dimineata nu mai putea sa respire de secretii. Era ceva ce n-ai vazut.....iar cand l-au aspirat la spital (procedura e cu totul diferita de batistutza bebelusului....se baga un furtunel subtire in nas care il coboara pana aproape in gat, iat firul subtire intra intr-un furtunel mai gros cam cat degetul mare) au extras pe furtunul mare atatea mucozitati cam cat lungimea unui deget aratator. Deci daca nu este plin de mucozitati nu ai de ce sa iti faci probleme. In plus la mine a facut pneumonie ca si complicatie a rinofaringitei, pt ca era prea mic si nu a stiut sa inghita mucozitatile si le-a aspirat. Si in plus s-a complicat cu bronsiolita....nu cred ca este cazul tau....daca u are mucozitati, stai linistita
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
pai i-ar curge mucii siroaie daca ar fi grav bolnav, cred eu...nu stiu ce sa zic, eu n-as da antibiotic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
se da antibiotic ca sa nu apara complicatii, tinand cont ca este mic
Betty78
de
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Bey gagici,ce-o fi cu bebelushii astia ai nostrii?
Si-al meu s-a trezit toata noaptea din 2 in 2 ore sa pape,ieri la fel,chiar si al 1 ora jumate...
Revin,s-a trezit si cred c aiar ii e foame
Aratam de dimi ca o balena esuata,cu tzitzele facute praf de atata supt si terminata de somn,dar acum sunt superhappy,am luat brad,l-am impodobit,acum tre sa fac si curat in sufra si sa reorganizez putin totul c-a trebuit sa facem loc la brad!
E super-super frumos,verde inchis si placut mirositor!
yupii
Picio,popo e ca de maimutzika kkcioasa.Acum se kk la 3 ore cind moale,cind tare.M-am obisnuit.Si in timpul noptii,de cite ori se trezeste,de atatea ori kk....Asta-i viata de artist,ziua papam,noaptea kkm!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
felicitari draga mea daca mai ai forta....eu azi am stat efectiv si am frecat menta si m-am plans cat de obosita sunt
Betty78
de
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Azi am intrat si noi la categoria babani: avem 8 kg in cap. De o saptamana incercam sa bagam ambele manutze in gura
. Se pare ca unu nu mai este suficient deloc....bagam un pumn, iar pe langa incercam sa bagam degetutzele celeilalte maini. Clar ne cresc dintisorii si balim ce nu s-a vazut.![]()
![]()
Iar in plus a observat ca ii place sa scuipe....adica face brrrrrrrr din buze.....![]()
![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Fetelor, multam de sustinere...asa ti-e cu femeile astea de curatenie. Nesimtite....si te lasa atunci cand ai mai mare nevoie de ele.
bee, diwana multa sanatate bebicilor
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Gabriela77 spune:
Eu ma lupt cu raceala asta. Sint cam varza…doare gatul, capul, port masca, dar mi-e frica. E asa maraita Sara, oare or fi semen ca raceste si ea??? Offf!
Teo, exact asa simt si eu, si eu aveam planuri mari de reintors la job, dar…parka s-a schimbat radical totul.
Myralule, lasa ca nu vei fi singura! Le vei avea pe printesele tale dulci!
Sabina, mare dreptate ai! Nimik in lumea asta nu e intamplator!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
danuta36 spune:
Seara buna!
La multi ani pentru bebicii sarbatoriti azi:Eduard Alexandru de mami Flori si tati Vmkriss si Alesia de rnico!
Gabriela,multa sanatate sa te faci bine cat mai repede si sa nu ia si Sara!
Bee,Diwana,multa sanatate bebicilor!
luy spune:
Seara buna si de la noi,
Azi am fost sa cumparam ultimele cadouri, de-acum Mosul poate sa vina, suntem pregatiti. Din pacate am ramas undeva in plop la capitolul curatenie, nu am terminat, sper sa adoarma printzesa la o ora decenta ca sa pot sa fac dupa aceea. Nu stiu cand a trecut ziua de azi, zau. Speram sa incepem decorarea casei in seara asta ( bradul il impodobim maine ), dar nu e nici o sansa in conditiile date. Maine o sa fim cam aglomerati, hmm, in conditiile in care sotul merge la munca ![]()
Nu-mi vine sa cred ca maine e ajunul Craciunului...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
danuta36 spune:
Myral,draguta,hai nu mai fii suparata,caci suntem si noi alaturi de tine,daca nu cu prezenta,dar cu gandul sigur...
Am terminat si eu cu gatitul pe ziua de azi,dar ma doare cocoasa de parca am 80 de ani..Am facut doua prajituri,salata de boeuf si de vinete si ciorbita de perisoare.Mai am maine de facut cozonacii si friptura si gata.Bradul l-am impodobit aseara,in mai multe culori...iar bebelina e fascinata de luminile beculetelor..in sfarsit primele sarbatori in trei,parca nu-mi vine sa cred..
luy spune:
La multi ani ! pentru papanash voinic Edy de vmkriss & flori si dulcetzica Alesia de rnico
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti norocosi si sa-i faceti pe parintii vostri fericiti !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Fetelor, iubitul meu e bolnavior. Dr. i-a pus diagnosticul de rinofaringo-laringita in forma usoara. Acum m-am pus sa caut informatii despre asta, dar nu prea vad la Rares simptomele descrise pe situri. Ne-a prescris amoxicilina, inca nu i-am dat-o, nu prea vreau sa-l bag pe antibiotice asa de mic. Dr. a spus ca poate sa se vindece de la sine sau sa faca complicatii. Sa mai astept un picut sa vad cum evolueaza sau sa-i administrez antibioticul, ce parere aveti? La Rares am observat vineri seara o tuse seaca dar nu indelungata. A tusit de vreo 3-4 ori, scurt. Apoi pe la 10 seara a fost ragusit tare, cam o jumatate de ora, dupa care n-am mai sesizat raguseala, sau in orice caz, muuuult diminuata. De tusit a mai tusit scurt pe la 4 dimineata, si la 10 dimineata, iar raguseala foarte, foarte usoara, imperceptibila aproape. De tusit tuseste rar, de vreo 3 ori pe zi, nu tine decat foarte putin episodul de tuse. Febra nu a facut, de gangurit, gangureste, e vesel in continuare si nu da semne ca l-ar deranja cand papa. Doarme bine, nu are mucozitati, nasul nu imi pare infundat. Se aude uneori ca un galgait pe gat, sau cel putin asa mi se pare mie. Acum, normal ca ma tem sa nu apara complicatii, si nu stiu daca sa astept sa vad cum evolueaza.