Mamici de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
kristinik spune:
Buna fetelor!
Ylariimi pare rau ca inca te mai dor dintisorii. Eu am patit la fel de vre0 3 saptamani. A fost groaznic. Am avut si eu niste nopti albe...
Sa sti ca ai voie algocalmin. Eu am luat. Mi-au spus mai multi doctori ca e voie. In doza de adult, adica 3 pe zi. Bine eu luam cand nu mai puteam de durere, ziua suportam cum puteam si pastram pastila pentru seara ca sa pot dormi si eu putin. Incercam sa nu iau chiar atatea. Am mai folosit si metoda cu tuica tinuta in gura pe maseluta cu pricina si apoi aruncata. Bine ca asta e asa... de amorteala. Am inteles ca mai este ceva solutie detocalm sau cam asa ceva cu care poti da pe zona respectiva. Oricum du-te si la dentist. In al doilea trimestru e voie. Poti sa iti faci si plombe, iti poate da si anestezie locala bine ca sunt doar cateva anestezice permise gen lidocaina, prilocaina, in general se interzi anestezicele pa baza de adrenalina iar unul interzis stiu ca este mepivacaina. Daca e nevoie poti sa faci si radiografie cu conditia sa iti pui sortul acela de plumb. Am vb cu mai multe cunostinte si mi-au spus ca au avut probleme in sarcina cu dintii si au fost la stomatolog si si-au facut anumite lucrari, au luat chiar anitbiotice pt infectie, altele si-au scos de nevoie o maseluta, etc. Si copiii sunt ok. Du-te acum pana nu e prea tarziu. Pana in luna a 6-a sunt permise lucrarile stomatologice.
Altfel, fetelor vreau sa urez la toata lumea
Craciun Fericit!Si sa va aduca mosul tot ceea ce va doriti!
Simonix spune:
Fetelor :)
Am trecut si eu pe aici sa le multumesc celor care deja ne-au urat un Craciun Fericit , sa le felicit pe cele care au avut rezultate bune la teste si care au aflat ce carucioare au , sa le incurajez pe cele un pic suparate si nu in ultimul rand, sa va urez tuturor SARBATORI FERICITE, burtici jucaushe si bebei sanatosi (ca frumosi oricum sunt ei ). Anul care vine va fi special pentru noi toate, unele dintre noi vor repeta experienta de a fi mamici, pentru restul, va fi inceputul unei noi aventuri cu puiutzii nostri si taticii lor. Va fi un an minunat care ne va schimba viata. Va doresc sa il traiti la maxim
Iar puiutzilor nostri le urez sa fie sanatosi si puternici, jucaushi in burtik, sa pape tot si sa se faca maaaari, sa se pregateasca de intalnirea cu mami :)
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
Alysh spune:
CRACIUN FERICIT, DRAGELE MELE PRIETENE! SA VA ADUCA MOSUL CELE MAI FRUMOASE CADOURI! CRACIUNUL SA VA ADUCA IN CASE BUCURII SI BELSUG, SA FITI CELE MAI FRUMOASE VIITOARE MAMICI CU BURTICI! IAR DUMNEZEU SA NE DEA SANATATE NOUA SI BEBEILOR NOSTRI, SA NE AJUTE SA TRECEM CU BINE PESTE LUNILE SARCINII IAR IN APRILIE/ MAI/ IUNIE 2008 SA NE TINEM BEBEII SANATOSI IN BRATE SI SA NE BUCURAM DE EI MULTI ANI! Alina 20+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lilly79 spune:
Primiti colinda...?
CRACIUN FERICIT si sa va petreceti sarabatorile in tihna alaturi cei dragi, iar Mosul sa va aduca cele mai frumoase cadouri
(anul asta pt mine cel mai frumos cadou e sa-l simt pe bebe ca da din picioruse , si il simt in fiecare zi cel putin o data)
Lilly 17+ Bebe
YLARI spune:
quote:
Originally posted by kristinik
Buna fetelor!
Ylariimi pare rau ca inca te mai dor dintisorii. Eu am patit la fel de vre0 3 saptamani. A fost groaznic. Am avut si eu niste nopti albe...
Sa sti ca ai voie algocalmin. Eu am luat. Mi-au spus mai multi doctori ca e voie. In doza de adult, adica 3 pe zi. Bine eu luam cand nu mai puteam de durere, ziua suportam cum puteam si pastram pastila pentru seara ca sa pot dormi si eu putin. Incercam sa nu iau chiar atatea. Am mai folosit si metoda cu tuica tinuta in gura pe maseluta cu pricina si apoi aruncata. Bine ca asta e asa... de amorteala. Am inteles ca mai este ceva solutie detocalm sau cam asa ceva cu care poti da pe zona respectiva. Oricum du-te si la dentist. In al doilea trimestru e voie. Poti sa iti faci si plombe, iti poate da si anestezie locala bine ca sunt doar cateva anestezice permise gen lidocaina, prilocaina, in general se interzi anestezicele pa baza de adrenalina iar unul interzis stiu ca este mepivacaina. Daca e nevoie poti sa faci si radiografie cu conditia sa iti pui sortul acela de plumb. Am vb cu mai multe cunostinte si mi-au spus ca au avut probleme in sarcina cu dintii si au fost la stomatolog si si-au facut anumite lucrari, au luat chiar anitbiotice pt infectie, altele si-au scos de nevoie o maseluta, etc. Si copiii sunt ok. Du-te acum pana nu e prea tarziu. Pana in luna a 6-a sunt permise lucrarile stomatologice.
Altfel, fetelor vreau sa urez la toata lumea
Craciun Fericit!Si sa va aduca mosul tot ceea ce va doriti!
Sarut mana pentru raspunsuri, fetelor, si tie kristinik!!! Noaptea trecuta am murit de durere (si am inviat...) Fetelor niste dureri ingrozitoare... Dar azi dimineata ce credeti? M-am trezit ca noua, nici un pic de durere!!!! Bine, peste zi a reaparut, mult mai slaba in intensitate... Imi spusese si mie doctoritza ca pot lua algocalmin (mai acum cateva saptamani cand am avut un pui de raceala, si mi-a recomandat in caz ca fac febra... nu a fost cazul) In fine, am luat si azi dimineata un paracetamol, mai iau unul diseara si inca unul maine dimineata. Oricum sper sa treaca balamucul asta de durere, macar pana dupa sarbatori... vreau sa merg la medic dar doctoritza mea nu este si in alta parte mi-e frica.
Va pup pe toate, va urez Craciun fericit si va multumesc ca imi sunteti prietene (chiar imi sunteti) va multumesc pentru tot ce am invatat aici si o sa mai invat!
Pupici la fete!!!!!!!!!!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
TaniaForsea spune:
CRACIUN FERICIT SI ANUL NOU SA VA ADUCA BUCURII SI MULTA SANATATE
Tania , Sorin SI Alexandru(24-07-2006)
http://community.webshots.com/user/ForseaTania
cory74 spune:
CRACIUN FERICIT va uram si noi si speram ca mosul a fost darnic cu voi!!!!!!
noi am primit ieri pachetul de la ai mei, am primit hainutele lui BB, adica am hainute pentru o luna, mama cred ca o sa-l imbrace pe BB, in ritmul in care a inceput.
va pup pe toate!!!!
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by andora
Felicia, bafta sa nu mai dai peste increzute ca d-na cu pricina
Gabitzam si Alexutza merci mult pt raspuns! Ginecoloaga din sarcina trecuta nu permitea accesul sotului iar la actuala nu am putut merge impreuna, dar acum la morfo n-as vrea sa rateze.
La tensiune mica ma inscriu si eu, am 9 cu 5 in mod normal, in sarcina trecuta imi crescuse pana pe la 11 cu 6 revenind la 9 cu 5 in mom nasterii, e cam aiurea cu slabiciunea, eu ma bucur ca macar sarea o mai ridica si sper sa rezist "neumflata" la degete/picioare ca pana acum. Cafea beau decofeinizata.
Am si o intrebare.. sunt nebuna daca mi s-a parut ca azi noapte l-am simtit pe bebe la doar 15 sapt si 2 zile? Chiar aveam stomacul supe gol dupa 24 de ore de dat la ratze si cand m-am intors de pe o parte pe alta am pus mana ca prea mis e zbatea ceva pe la buric.... stiam eu ca la a 2a sarcina e mai repejor, dar nici asa... o fi fost altceva
Va doresc o duminica frumoasa burticilor!www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Eu am simtit acum pe bb la 14 sapt si 5 zile, asa ca eu cred ca l-ai simtit asa devrema. La prima sarcina am simtit intre 15-16 sapt primele miscari ale copilului.
19 saptsi mami de Alexia
fecian spune:
Buna dimineata de Craciun burtici
Vad ca e tare tare slabutza activitatea pe aici azi
E si normal...chiar si noi azi ne-am propus sa stam azi in patutz, sa ne uitam la desene animate...in general sa stam si sa nu facem nimic.
In rest suntem bine si ne plictisim cu placere. Va doresc si voua aceasi senzatie de bine pe care o simtim noi acum.
Desi suntem singurei deja ne gandim la chitzaila al nostru cum se va juca cu noi in Craciunul viitor. De la anul nu vom mai fi singurei. Vom avea cu noi un ingeras care ne va bucura zilele.
Sincer abia astept sa il simt mai bine pe piticul din burtica cum misca. De atunci de cand l-am simtit prima data nu l-am mai simtit asa de intens..Sunt chiar zile cand nici nu il simt in burtica...Si atunci imi fac griji ca poate nu ii e bine la pitic..
Hai ca nu va stresez cu prostii chiar acum de Craciun..Acum suntem toti happy si in asteptare de cadouri...
Chiar ce ati primit de Craciun?
Eu am primit un telefon nou (cel vechi nu mai merge deloc desi il adoram ) iar tati un Hugo Boss ca nu am stiut ce sa ii iau.
Iar lui chitzaila nu i-am luat inca nimic...desi tare ma mananca sa ii iau.
Va pupic pe toate si cand aveti chef de discutat pe aici...o sa fiu chiar dupa
Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza
Diana79 spune:
CRACIUN FERICIT!!! Numai bucurii si multa sanatate.
Diana 21+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)