Mamici de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
inais spune:
Va doresc tuturor sa aveti un Craciun Fericit! si un nou an cu sanatate...pentru ca un an special va fi cu siguranta!
Sa ne dea Dumnezeu sanatosi si mancaciosi, care sa ne bucure si de care sa ne bucuram multi, multi ani!
Va pup cu drag,
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica pe
aelita spune:
Am fost la ecografie azi.
E baiat !
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
19s+ (DPN 18mai2008)
simonacip spune:
Neata fetelor.
La Multi ANi tuturor Stefanilor si Stefaniilor!!!!!!
Sper ca ati petrecut bine si mincat bine (daca da ma numar printre voi)Acuma sunt la cura de degresare ca nus e mai poate
Aelita, felicitari pentru baietel, sa-ti traiasca si sa va bucure...Ai fost asa devreme la eco in dimineata asta??
Burticile ce mai fac? Cresc, cresc??
Pupici tuturor.
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Buna dimineata, fete frumoase! Sper ca ati petrecut cu bine, n-ati stat doar in oala cu sarmale, a venit si Mosul si sunteti cu toate sanatoase si voioase!
La multi ani baietelului meu Andrei-Stefan si tuturor Stefaneilor si Stefanucilor!
Aelita, felicitari pentru baietel! Dar unde ai gasit tu ecograf pe 26 decembrie?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Buna dimineata burticutze!
Va doresc si azi Sarbatori fericite (in continuare) si Domnul sa va dea tot ce va doriti,dar in special un BBlus sanatos!
Si "LA MULTI ANI" celor ce poarta numele Sf.Stefan.
Noi am fost la Pitesti de Craciun,si recunosc ca in afara de un tocat de zarzavat ptr.salata,soacra nu m-a lasat s afac nimic.In rest m-am plimbat cu Mariuca,am fost in Oraselul Copiilor,chiar si la patinoar cu zgatia mica.Se apre insa ca seamana cu tata-su,mai fricoasa...desi era bine 'ancorata'de mine si bunicu',nu a prea stat..'mi- flica,vleau afala'.
Eu sunt bine,sper ca si BB e bine,ptr.ca eu inca nu o (sau il)simt,asa ca pot doar sa sper ca suntem bine.
Am inceput sa iau magne B6,o parte infima din tratamentul reconadat de Tutunaru celor cu IR-uri crescute...da' parca pregnyl nu-mi vine sa fac 'pe ascuns' de medicul meu
Cadina,eu am 0.76 pe dreapta si 0.84 pe stanga...Esti pacienta lui Tutunaru?Ptr.ca se pare ca e cam singurul care da Pregnyl....Meddicul meu nu l-a dat.Doar odihna si stat la orizontala mi-a recomandat...Acum m-am uitat si ale co de la prima sarcina..la 14 sapt.nu aveam valori trecute la IR-urile astea.In schimb la eco de 23-24 saptamani(parca) facuta la Iosup,tot asa scria"valori marite ale IR artera uterina stanga"si era cam 0.76..deci muuult mai tarziu decat am eu varsta sarcinii acum.Si nu am facut nimic atunci..si Mariuca s-a nascut la termen la 3.400 kg....M-am mai linistit.
Aelita,felicitari pentru funditza albastra!
Simona,cum mai e David?
Eu sunt la munca azi si maine..si am un chef..asa ca ne mai auzim
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
simonacip spune:
Andreea, merci, David e bine acum, dar tare am tras si cu mincarica si cu badijonajul guritei...Nu doresc nimanui. A mai slabit, dar il pun eu pe picioare cit mai stau cu el acasa..
Eu zic sa nu-ti mai faci griji cu IR-urile.. Cind am fost la Iosup. la David mi-a scris asa pe buletinul morfologic: Artere uterine - flux cu spectru normal si valori usor crescute ale IR pentru virsta sarcinii.
IR art ut. dr. -0,50-0,52
IR art. ut. stg. 0,43-0,44. Aveam 21 sapt si 4 zile
Acum la 20s si 4 zile aveam RI dr 0.54 si RI st 0,51...deci clar mai marite fata de prima sarcina, si nu mi s-a spus ca ar fi motiv de ingrijorare. Pe david l-am nascut la termen sia avut 4 kg, deci...
Cred ca difera de la dr la dr interpretarea asta a majoritatii valorilor...
David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
"neata burtici!
Am aparut si noi sa va spunem LA multi ani! tutoror Stefanilor si Stefaniilor. La multi ani baietelului tau, Gabitzam.
Azi e si ziua sotiorului meu drag si iubit. Il cheama Stefan!
Asa ca eu am azi de facut curat prin casa, diseara cumparaturi pt ca maine avem mare party pt el. Si e prima party din viatza mea pe care o fac pe cont propriu. Adica sunt organizatoare! Asa ca daca aveti vreo idee de surpriza, o farsa ceva sa pun la cale cu prietenii si rudele care vor fi invitati, nu ezitati sa-mi spuneti.
Oricum m-am gandit sa iau artificii comice pt tort: am inteles ca exista unele ca o floare din care iese un animalutz si te sperie sau cam asa ceva. Apoi mai sunt lumanrele de tort in care sufli si nu se sting si ma gandesc ca va fi amuzant la 90 si ceva de kg cat are sotul meu sa nu poata stinge lumanarile. DAr mai astept idei, please, daca aveti!
Alina 21+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ina78 spune:
AM trecut sa va trasmitem cu intirziere gindurile noastre frumoase de Craciun. Sa va dorim sarbatori fericite, sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.
eu - Ina
- puiutul meu
fecian spune:
Buna dimineata dragi burtici cu pitici
tuturor Stefanilor si Stefanelor
E tare bine sa fiu in vacantza ..parca nici nu m-as satura de stat degeaba.
Felicitari Aelita pentru baietel. sa iti creasca mare si frumos si sanatos tun
Alysh bafta la organizat, organizatoareo:P. Sa iti iasa o petrecere superba si sa ne povestesti cum a fost. Din pacate nu am nici o idee, cu farsele nu stau prea bine...imaginatia mea se blocheaza cand e chemata...e mai timida asa...
Va pup fetelor pe toate si va doresc o zi superba.Azi suntem ocupati cu aranjatul camerei lui bebe, asa ca nu cred ca voi mai intra curand pe net.
Sa aveti o zi glorioasa
Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza
madaluta spune:
aelita: felicitari pentru baietel..cred k sunteti foatre fericiti k veti avea pereche, nu?
andreeap: eu la darius chiar am facut pe ascuns tratamentul lui Tutunaru...De fapt o parte din tratamentul lui ( mai ales pregnylul) caci partea cu utrogestenul si aspenterul coincidea cu ce-mi prescrisese medicul meu, iar Magne B6 i-am spus k imi prescrisese medicul de familie si nu a avut nimic impotriva.
Sanatate multa si sarbatori fericite in continuare gravidutelor si familiei voastre
Cine se ocupa de listutza de la inceput? Vreau si eu acolo un carut roz pana la proba contrarie..
Madalina 19+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna