Mamici de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Felicia, bafta sa nu mai dai peste increzute ca d-na cu pricina
Gabitzam si Alexutza merci mult pt raspuns! Ginecoloaga din sarcina trecuta nu permitea accesul sotului iar la actuala nu am putut merge impreuna, dar acum la morfo n-as vrea sa rateze.
La tensiune mica ma inscriu si eu, am 9 cu 5 in mod normal, in sarcina trecuta imi crescuse pana pe la 11 cu 6 revenind la 9 cu 5 in mom nasterii, e cam aiurea cu slabiciunea, eu ma bucur ca macar sarea o mai ridica si sper sa rezist "neumflata" la degete/picioare ca pana acum. Cafea beau decofeinizata.
Am si o intrebare.. sunt nebuna daca mi s-a parut ca azi noapte l-am simtit pe bebe la doar 15 sapt si 2 zile? Chiar aveam stomacul supe gol dupa 24 de ore de dat la ratze si cand m-am intors de pe o parte pe alta am pus mana ca prea mis e zbatea ceva pe la buric.... stiam eu ca la a 2a sarcina e mai repejor, dar nici asa... o fi fost altceva
Va doresc o duminica frumoasa burticilor!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by alexuta75
As avea si eu o intrebare. Mai este cineva cu tensiune f mica, adica dimineata am cam 9 cu 5, si dupa ce beau cafea, ca asta e, la mine e necesar sa beau cafea, si multe multe lichide, ajung si eu la 10 cu 6? Daca e cineva care are probl cu tensiunea, sa-mi spuna si mie ce e de facut, ca eu ma simt ametita si am si dureri mari de cap. Multumesc! Va urez spor la treaba, ca stiu ca asta facem toate acum. Pupici tuturor!
19 s si mami dAlexia

Alexuta, eu am tensiunea mica; mie mi s-a spus sa mananc mai sarat decat de obicei, si adevarul e ca imi cere organismul muuuuuuuuulta sare!!! Eu, care nu mancat deloc sarat inainte de sarcina! Bea suc de rosii, ridica tensiunea, mananca supa de gaina (daca gasesti din-aia la cutie, gata preparata, ca are sare mai multa, incearca cu chipsuri de cartofi, ca si astia ridica tensiunea. Astea sunt sfaturile ce le-am primit eu de la dr. mea.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, nu va faceti prea mari griji cu tensiunea, mai bine mai mica decat prea mare. Si eu o am max. 11 cu 7, dar mai beau dimineata un ness slab-slab de tot (nu pot nici fara). La mine ajuta.

Felicia 12+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

Viitoare mamici,am venit si eu sa va colind si sa va urez sa aveti sanatate ,sa fiti iubite si sa va dea Dumnezeu bebici sanatosi si frumosi.Va pup pe toate si va doresc distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, sunt pe fuga, n-am reusit sa va mais criu dar v-am citit. Curatenie, stomatita lui David imi maninca sanatatea..Abia astept sa-i treaca odata ca nu mai pot. Oricum e spre bine, febra deja n-a mai trecut de 38 deci suntem pe drumul bun.
Eu am mincat deja salata boeuf de 3 ori pana acum Mi-e ca ma fac cit soba....Mi se pare deja ceva de necontrolat si burta creste uluitor.
Noi am intrat in 6 luni de azi Doamne Ajuta sa fie bine
Miss Parkerhalal ce dr...De asta mi-e si mie teama de schimbari, sa nu plec cu asteptari mari de la unul care ma nemultumeste si sa fiu si mai dezamagita de cel peste care dau...SI as schimba si eu multi dr daca as stii peste cine dau(pediatra / medicul de familie (care e una si aceeasi)Aaa, si succes mult la amnio, o faci chiar de ziua mea
Tensiunea mica o am si eu alexuta si da, am avut si ceva dureri de cap la ambele sarcini...Si in plus nu beau cafea Pentru ca mi-am impus, altfel imi place foarte mult si m-ar fi ajutat si cu constipatia asta groaznica... Dar mi-am promis si sper sa pot sa ma tin de cuvint. In schimb lichide beau (nu neaparat apa) si multe fructe zemoase.
VA DORESC TUTUROR SARBATORI FERICITE SI MULTE MULTE BUCURII SA VA ADUCA MOSUL. AVETI GRIJA SA FITI CUMINTELE(ATAT CAT SE POATE)

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

andora, esti nascuta in aceeasi zi cu Raluca mea, doar cu 25 de ani inainte !
felicia, ce tare madam dr. asta !!! ar fi meritat s-o iei si tu la trei pazeste, dar asa sunt si eu, raman masca in fata nesimtirii unora !
...in rest, treaba, treaba si iar treaba :)...

Dana M. 19+ si Raluca (5 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

emycor, de acord cu sarea speciala, dar ce ma fac cu salata mea minunata boeuf, ai?? cu castraveciorii aia minunati din salata ce fac? ai inteles ce pofticioasa sunt nu? noroc ca soacra-mea a pus la desarat varza cam mult si nu-s asa sarate sarmalele pe cat ma temeam....

Dana M. 19+ si Raluca (5 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetelor!!! Am intrat si noi sa va salutam dupa o zi de mare leneveala. Aici la curte la ai mei s-au facut tot felul de preparate de casa pt Craciun, fooarte gustoase. Acum spre seara am dat si eu o mana de ajutor. Ah...si am facut un bradutz frumos, deci n-am lenevit chiar toata ziua

Cadina, am platit 6 euro si ceva taxe pt ditamai pachetoiu.

Alina 20+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
Nu prea am avut vreme de colindat pe internet zilele astea dar sper sa reusesc sa recuperez curand!!Nu puteam insa sa nu urez si eu:

Craciun fericit burtici mai mari sau mai mici!!

Cami 20+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!

Am intrat si eu sa vad spun ca am vesti bune - TT repetat mi-a iesit bine, cei de la CMU mi l-au repetat si ei, dar abia vinerea trecuta asa ca rezultatele lor o sa le am cind ma intorc din vacanta, pe 14 ianuarie...

Vreau de asemenea sa va urez si eu toate cele bune de Sarbatori - multa sanatate in primul rind, fericire si armonie, o sarcina usoara in continuare si Noul An sa ne aduca la fiecare cite un bebelash frumos si sanatos!!!!!!
CRACIUN FERICIT!!!!

Gabriela 18+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput