Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

scriu si un mesaj despre noi:

Ian vrea si noaptea sa stea cu mine. Asa ca se trezeste, ma duc la el, cateodata vrea titi lapte, cateodata nu. Dupa ce il adorm (sau asa cred eu) si vreau sa il pun din nou in patut la cateva minute ma striga iar cu un usor marait la inceput si daca nu sunt la raport in secunda doi incepe sa miorlaie. Asa ca azi noapte de atatea ture la el am decis sa stau cu el in patutul mic. Am stat eu chircita acolo vreo cateva ore, timp in care am avut parte de un intreg tratament de pupaturi, mangaieli, balute, tras de par, ciupit de fata de piele de oriunde. Dupa ce am amortit bine la el in patut m-am ridicat cat am putut de usor sa nu ma simta si m-am dus in patul mare. Dupa jum. de ora iar ghiorlau...l-am luat in brate si l-am adus in patul mare. Si uite asa dormeam noi toti patru intr-un pat. Mai ziceam ca vreau casa mare cu nu stiu cate camere...pai noua ne ajunge un pat, o buda si o bucatarie si suntem toti multumiti.

La capitolul noi achizitii in cunoasterea lumii inconjuratoare, nu stam mai bine decat altii. Gustam din tot ce gasim, tragem tot ce se poate, ne cataram, ne miscam continuu, bolboroseste si ceva ce seamana cu tata sau tea-tea, mama clar, ighi (ingrid), ba, da, dede, si alte din astea. Stie cand ii spun ca nu are voie sa puna mana, reactioneaza imediat, cand ii spun ca e rusine cu degetelul in gurita, imi arata unde e Mos Craciun, unde e tati, unde e surioara, ii spun sa stinga lumina de la interupator.
La imbracat nu sta locului, trebuie sa ii dau o jucarie ceva sa-l tina ocupat, la bie se ridica in picioare sa se vada in boltul care se ridica pt. a curge apa la dus. De cazut a cazut de dou ori cu tati - prima data de pe canapea si a doua oara din scaunul de luat masa. M-am invatat minte si il leg cu centurile.
Nu mai stiu care este greutatea adevarata pt. ca il cantaresc in momente diferita ale zilei si are greutate diferita adica variaza intre 9.700 g si 10.000 g. Lungimea difera si ea in functie de locul unde il masor: pe canapea are 77 cm iar pe masa are 75 cm.
Mancarea: dimineata ii fac jum. banana zdrobita cu furculita, jum. para, un mar, un sfert zeama de portocala si doua linguri de cereale (am trecut pe Milupa). Mai mananca de la noi paine de graham sau secara. La pranz - piure de legume (multe legume vreo 10-12 feluri) + carnita faiata cubulete mici cam 200-230 g. Dupa ce se trezeste mananca un iaurt de 200 g Milli cremoso si dupa aceea un biscuite de la Balloco din grau dur. Pe la ora 19.30 ii fac cereale cu lapte formula cam 150 g. Dupa aceea baia si titi lapte. Adoarme in jur de maxim 21. Peste zi ii mai dau titi lapte o data sau de doua ori sau deloc.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

Fetelor va urez si eu LA MULTE LUNICI pt cei care azi au mai adaugat inca o lunica sub aripioara
LAURA OANA mamica de EDUARD DARIUS
[gren]BIKY[/green] mamica de CATERINA
Dc am uitat pe careva scuze
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Iata poze noi cu Ana-Maria!poze 8 luni

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Foarte scurt si la obiect, intru doar sa urez tuturor mamicilor, taticilor, puiutilor, fratiori, surioare si alte neamuri, sa aveti un Craciun minunat, sa-l tineti minte ca primul din viata comorilor noastre si un An Nou asa cum si-l doreste fiecare.
La Multi Ani!

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by mikiymihaela

Buna dimineata fetelor
Mai este vre-o mamica printre voi vcare a folosit pt puiul ei pic de nasuc COLARGOL? Noua ni l-a rec dr ins anu mi-am dat seama sa o intreb si nici nu am stiut ca sunt preparate in farm si nu au prospect, dc tb administrate innainte sau dupa ce se curata nasucul ca si PIVALONELE?
Voi ce stiti?
pupam toate albinutele si toti bondarasii mucosi

Mihaela mamica fericita de Ruxy(4 martie 2007)
Ruxy o minune de fetita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=23f0a0d6c5bbb3996a078e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Botezul unui inger de fetita

Din ce-mi amintesc, se pun dupa curatarea nasului pt. ca usuca mucii...inainte de curatare poti pune ser fiziologic sau apa de mare

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

E o zi speciala pentru mine, e ziua mea si spre deosebire de ultimii ani nu ma mai deprima gandul ca a mai trecut un an si sunt tot mai "batrana"! Ma simt implinita cand ma uit la puii mei, sunt atat de draguti impreuna, se iubesc mult si ...totul s-a schimbat de cand o avem pe Giulia. Sotul meu are o privire de indragostit cand o vede: ii spune "comoara lui tata".

Imi dau lacrimile! Mi-am revarsat emotiile aici - cu voi. Altadata peste deprimarea anilor care trec mai eram si stresata cu pregatirile de Craciun si nu stiam sa ma bucur nici macar de urarile celorlalti. Acum ma gandesc sa las totul si sa mai fac cu Raul cateva decoratiuni pe geam. Aseara am facut cu el biscuiti de Craciun in forme de bradut si stelute. Cred ca din aceste mici bucurii e formata fericirea!

Va doresc la toate sa puteti sa va bucurati de sarbatori, mai ales ca aveti de ce! Uitati-va in stup ce copiii extraordinari avem!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

kitty la multi animai facut sa plang....nu-i corect...iti doresc toata fericirea din lume si sa iti traiasca puii!!!

Liniste tare pe aici....haideti fetele la o cafea...si sa merem sa colindam...pana la urma azi facem bradul k miane nu o sa avem timp...hai k v-am pupat!!!

revin...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Kitty

Sa fi sanatoasa si sa te bucuri impreuna cu sotul tau de fiecare clipa alaturi de cele doua minuni din viata voastra.

pentru albinutele si bondareii care au mai adaugat o lunisoara:
Alexia (Ghibuadina)
Rares (Roxanici)
David (Serbi)
Radu George(Doina.tudor)
Diana(Mikkyy)
Alex (Diana_jors)

Si bineinteles pentru puiul meu scump si drag Maya Georgia pe care mami si tati o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta.

Sa fiti veseli si sanatosi si sa umpleti viata parintilor vostri cu voiosia si inocenta voastra.

Eu inca n-am intrat in spiritul sarbatorilor, poate si pentru ca nu am facut nimic acasa ca diseara plecam la tara. Maine facem si noi bradutul, primul brad din viata puiului nostru, sper sa fie incantata de luminite si globulete.

Mai intru pana sa plec, asa ca nu fac de acum urarile, dar oricum, sa aveti o zi frumoasa si voi si puiutzii vostri.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Kitty!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale pana la adanci batranteti.

Vazut poze multe cu fetitze cochete in varful patului, cu fetite pletoase Dani, sper ca doar ai scurtat un pic parul, nu l-ai tuns de tot!

Eliano, ai vrea 1000 de maini sa te scarpine? cred ca da...te-as scarpina si io daca nu ti-ar face rau. Sper ca esti mai bine

Io azi am in plan sa fac mancare (artileria grea) si sa ies un pic cu rares prin oras, poate apucam si noi sa vedem luminitele si bradul din piata sfatului

Diana69 cum sunteti?

si o zi buna

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

colargol ca toate celelalte se pune dupa curatarea nasuluicu ser. este un "dezinfectant" pt nas...eu il aseman cu betadin pt ca are si culoarea la fel, pateaza si chiar dupa 1,2 zile tot mai are in nas cojite maronii...sa nu te speri , nu sunt sange ci colargol. vazut poze multe, una mai frumoasa ca alta, nu amintesc decat Ana Maria 1,2,3 ,4,5,6,7 , frumusica printesica, intrati si vedeti!

noi am mancat azi o felie de paine cu zacusca si suc de rosii cu cereale

zacusca facuta de mine pt care garantez ca nu are prajeli si condimente(doar usturoi) ... doar vanata... stiind ca nu este sensibil am riscat si...ma tragea de maneca sa nu ma opresc din drum... marturisim ca nu suntem la prima abatere, doar ca atunci i-am dat doar sa guste. deci saptamana trecuta am incercat si mazarea (o lingura pasata in ciorbica) si lintea (tot o lingura mare amestecata in ciorbica), si soia si fasole boabe ...toate nu cate ar fi vrut el ci doar cate o lingura (15-20 gr) amestecate inrestul mancariii lui...noi suntem vegetarieni si deci nu cred ca ar fi problema ca ne procuram proteina din alte surse... le toleram f bine dar totusi nu-i dau cata ar vrea haplea al meu.
va las . o zi buna

Mergi la inceput