Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
madybulancea spune:
aaaaaaa mai exista bebei care papa noaptea???dar nu tzatzi
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
karla32 spune:
buna dimineata!
Dupa doua saptamani am si eu net acasa! dar bineinteles de la alta firma...joi si vineri nu am fost la serviciu asa ca am ramas in urma!
Laina, sunt alaturi de tine cu tot sufletul! am intzepenit la mesajul sotului (citit aseara) si mi-am mai revenit cand am citit mai departe. Imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva...ma bucur ca Antonia e bine.
Am citit muuuuuuuulte pagini, vroiam sa raspund la fel de muuuuuuult dar cred ca memoria mea e pif, paf, puf!
Sherbi, absoluta, ma bucur ca sunt copiii bine!
Adina, multumesc de informatiile ptr ochisori!
mady, felicitari ptr carnet! te asteptam la Bucuresti sa-ti dai testul de... nervi! Luca se trezeste si bea ceai. A renuntat la laptele de noaptea dar mananca destul de tarziu (orele 24) ultimul bibe!
n-am apucat sa vad poze. Doar pe Rares cu cutia! Simpatic foc!
Curatenie...ma chinui. Am reusit ieri cat a fost bona sa sterg geamurile, sa spal si sa calc perdelele (pe care deja Luca le-a varzuit). adica asa zic eu, ca am sters geamurile dar la cat era de ger, va dati seama cam ce a iesit!
cumparaturile le-am facut, brad am cumparat artificial. eu care nu vroiam sa aud de asa ceva, uite ca mi-am schimbat opinia...am devenit ecologista!!
Luca! Ce mai face domnul Luca!? Nazdravanii! Mewrge si el de-a busilea dar pe coate, ieri s-a ridicat singur in fund si a fost foarte simpatic. a repetat figura de vreo cinci ori si se bucura cu chiote! se trantea, se ridica! a sasea oara nu i-a mai iesit ca aluneca pe cearceaf si l-a apucat plansul!
In rest e bine. se mai trezeste noaptea plangand, nu i-a mai dat niciun dinte inca. iar antidotul plansului a ramas tot motanul. nu a fost coincidenta atunci...cand plange, miauna la usa, ii dau drumul, se urca in pat si Luca tace. Sta, se uita cam 5-10 minute la el prin intuneric si se culca. e un fenomen.
tzuna, ti-l pot imprumuta...
elyanne, nu te scarpina ca te apuca si mai si!poate mai trece!
hai ca m-am intins...si inca o sa mai revin!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by madybulancea
aaaaaaa mai exista bebei care papa noaptea???dar nu tzatzi
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Da, Mady, al meu!!! Laptic, ceai...
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
Rebiana27 spune:
Asa... ca uitasem... am admirat bradul lui sherbi, mi-a placut tare! Am facut si eu bradutul, Luca m-a asistat din carutz dar asta in seara Sf Nicolae. Am pus colinde si m-am invartit pe dupa el sa-l imbodobesc cu ornamente frumoase. A iesit frumos foc si parca mai invioreaza atmosfera din apartamentul plin cu placi de rigips, profile, saci de glet, chit si alteleeee...
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
diana69 spune:
Intru si eu in clubul copiilor care au cazut de pe pat.A cazut dar nu a plans deloc deci nu cred ca are nimic chiar daca a cazut in cap.Era aproape de covor si covorul e destul de gros.Asta e. Nu o mai pot lasa singura.
ghibuadina spune:
MADY, a mea nu mai mananca de ceva vreme.Dar se trezeste o data, eventual bea apa.Lapte la 6-7 dim
Si pt ca maine facem 100 luni, UITE CUM ARAT LA 10 LUNI:
http://good-times.webshots.com/photo/2261619090096653195DLLLsm
mikiymihaela spune:
Buna dimineata fetelor
Mai este vre-o mamica printre voi vcare a folosit pt puiul ei pic de nasuc COLARGOL? Noua ni l-a rec dr ins anu mi-am dat seama sa o intreb si nici nu am stiut ca sunt preparate in farm si nu au prospect, dc tb administrate innainte sau dupa ce se curata nasucul ca si PIVALONELE?
Voi ce stiti?
pupam toate albinutele si toti bondarasii mucosi
ANCA_2007 spune:
Alexandru a cazut de 3 ori din pat...dar i-am venit de hac,nu-l mai las in patul mare(ca el se ducea dupa vreo jucarie si-l gaseam jos)asa ca acum il pun in tarc.
Zadi spune:
roxanici- bravo Rares!!! simpatic, simpatic dumnealui. Cum ai reusit sa tina suzeta ? Eu nu am avut succes nici cu Ingrid si nici cu Ian in privinta suzetei. Lui Ian chiar i-am cumparat trei, din silicon, din cauciuc si degeaba. Nu a vrut suzeta si nu vrea nici sa puna gura pe ceva cu tetina. Bea apa din pahar normal din sticla, mananca cu lingurita normala din inox.
sherbi- nu stiu ce sa mai zic. initial m-a pufnit rasul, ar dupa aceea am realizat cat de inapoiati suntem. taranii dupa ce s-au vazut cu banii, s-au bucurat dar cred inca ca terenul li se cuvine - c-asa trebe' domne'. mi-am amintit de o alta chestie draguta: am vrut sa cumparam un apartament cu trei camere de la o cunostinta a unei cunostinte. sotul meu s-a dus sa-l vada si ceva i s-a parut suspect la respectivii. ulterior am aflat ca dupa ce au vandut, am parasit ap. mai devreme cu o zi fata de ce stiau noii proprietari. si ce crezi? au plecat oamenii cu bateriile de la baie si bucatarie, cad, chiuvete, wc, usi, ferestre, balamale, intrerupatoare adica tot ce putea sa fie luat. adica noii proprietari au cumparat doar peretii si cam atat.
laina- un infinit de pupici. va imbratisam cu drag.
sherbi- din nou - frumos bradul. gurita lui David e numa buna de pupacit, are buze frumoase. cat despre listuta cu dorinte daca voi mai vreti un fratior pai.... mai adaugati si o surioara ca sa fie familia mai mare.
elyanne- nici nu mai stiu ce sa fac sa rad, sa plang. imi e mila de tine ca fata mare ce esti sa treci prin bube copilaresti. las' ca trec ele toate. iti iei revansa la anul.
diana 69- la spital. trebuie sa o supravegheze cineva de specialitate. daca face si febra si diaree trebuie perfuzie ca se deshidrateaza foarte repede. sanatate multa si sa auzim de bine.
doina.todor- fara tigari te rog. acum suntem fete mari si nu ne mai facem de cap, da? eu nu mai fumez din prima facultate, ca incepusem sa fumez din ce in ce mai mult ca asa imi omoram timpul intre pauze si la cafea cu colegii. dupa ce am zis stop apai a fost stop. nu ma mai apuc niciodata.
ghibuadina- frumusica tare Alexia !!
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia