Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

lainapupici si liniste sufleteasca va urez!
roxie fenomenal raresu imi vine sa il pap si am ras cu lacrimi de stilul lui de mers !
sa fii mandra ca ai asa o comoara de baietel

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

laina, ma bucur ca sunteti bine sanatoase. rugaciunile noastre au fost ascultate. o pupam pe antonia.

uitati si primul meu bradut.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ma mananca raaaaaaaau de tot bubele ... ma vad ca-n "Cartea Junglei" frecandu-ma de un copac..... moooama ce bun ar fi...

N-are nici un efect nimic... mixtura ustura rau (poate asta e si ideea... te ustura mai rau decat te mananca...) iar gelul apa de ploaie... nema efect... chiar m-as fi scaprinat mai rau dupa...

Elena, ca o fata buna si darnica... am ma idat-o altcuiva... prietenei ei... nu se vazusera de ceva vreme... s-au vazut cu vreo 2 zile inainte sa-i apara... si asta seara m-a suna maica'sa sa-i descriu in mananunt bubele
Am mai facut niste oameni fericiti de sarbatori...
Care mai vrei?

Mihai a facut si un pic de febra in seara asta... sper sa fie de la bube... si nu altceva... fung in lume altfel...

curatenie: spal perdele, geamuri... in rest, aceiasi curatenie pe care o fac de 2 ori pe sapt. Nu stiu cum o sa reusesc... dar trebe putina oridine inainte sa pun bardu...

cadouri: calendarele

mancare: face mama soacra

Fug la somn pana nu cedez tentatie... ca nu mai poooooooooot

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LAINA, MA BUCUR CA SUNTETI MAI BINE SI SPER SI LINISTITE DE SARBATORI!! multa SANATATE!!!

David arata foarte bine dupa interventie si are si un brad frumos, sunt sigura ca a ajutat-o pe mamica lui de a iesit asa frumos, meritul e a lui ....

Sanatate si la Catalina, Andrei & Mihai , Eliana, Timeea, Iarina, Delia & Silviu , si toti care mai sunteti bolnaviori sa va treaca repede, repejor !!!

Timeea mea zice si ea in sfarsit mama la necaz si cam atat , si mai face ceva: isi arata personalitatea, adica daca nu-i convine ceva sau o iau de undeva se incordeaza de nici nu o pot lua in brate si urlaaaaaaaaaaa, si asta se intampla tot mai des, asta e ce sa fac, din copilul cuminte care era.....

curatenia o face o tanti si la mine iar cu mancarea am planuri mari ...dar la cum se intrevede orizontul cred ca am sanse numai daca stau noaptea, mai vedem
Deci voi fi cam ocupata zilele astea , sper totusi sa mai arunc un ochi si la voi; Va pupam!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

eliana, fara scarpinici, te rog.
sau freaca-te usor peste bluza ca si cum te-ai mangaia si iti mai trece senzatia. cu cat le zgarmi mai mult cu atat se amplifica dorinta

ma uitam la nr meu de mesaje 367 si al tau 367...6
cand oi ajunge si eu asa "matura"?

kmi, spor la gatit. mai vrem poze cu timeea. ca nu am mai vazut-o demult.

bai, ma oftic rau cu calendarele. maine plec si la soacra si i l-as fi dus...vroiam sa-l pun sotului sub brad, ca el nu stie nimic de initiativa mea, plus mama care ar fi fost super incantata, ca am comandat si cu nepotelele. si nasa mea ar fi fost super surprinsa vreaaaaaaaaaaaaaau calendarele...

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

Raportez cafeaua gata bauta...hmmmm la OMV cu o prietena.
Tati e in drum spre noi.Maine plecam la Predeal...asadar, nu mai intru si va urez CRACIUN FERICIT, MULTA SANATATE, BUNASTARE SI VESELIE IN CASE, DOAMNE AJUTA.

TZUNA, drum bun si spor la bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Fetelor, voi ce dati penbtru febra bebeilor daca vomita si are diaree si febra? Oare pot sa-i dau Nurofen sirop? Parca spunea cineva ca a dat copilasului cateva picaturi de Algocalmin fiole?Si cate picaturi?
Ca aseara am fost la Urgente cu ea dar nu avea diaree, doar vomita si nici febra nu avea.Acum are si febra si diaree.
Si de-abia dupa ora 12.00 o pot suna pe doctorita ei ca a fost de garda asta-noapte.
Pentru ca vomita i-a facut metoclopramid injectabil dar in rest nu avea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

diana69 pt febra poti sa ii dai nurofen 2,5ml iar pt diaree...nu stiu,poti sa ii dai ceai de menta,dar vezi sa nu aibe ceva la burtik....k nu prea e bine toate trei!!!!sanatate

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Asa revin.....curatenia nu fac nimic deosebit si nimic in plus....mancare face mama si soacra carnati si restu,dar salata boef fac eu,k e placerea mea...si cred ca o sa fac si pt razvi aia din retetele iuniei....

Deci razvi e un nesuferit,nu mai sta singurel,nu ma lasa sa fac nimic...vrea sa ma joc cu el mereu,dak stau langa el e joaca frumos dar dak stau la calc sau fac altceva vine dupa mine ....asa k nu am timp de nimi...abia i-am facut branzik dimineata,dar bine k papa...eu sunt tare obosita dupa o zi cu el,asa ca porecla lui este "obositorul"...

Ce sa va mai zic.....MUUULTA SANATATE!!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neatza fetele! azi fac eu cafelutza. Poftiti poftiti avem de toate Cafea, ceai, lapte, suc! si Tzigari pt fumatoare

In primul rand Laina! bine ca se termina cu bine, sa dea Dumnezeu sa isi revina craniul la forma initiala fara alta bataie de cap. Ma bucur enorm ca sunteti acasa si ca totul e OK

La multe lunisoare!

MARK ALEXANDRU de Mada Rozz
ALEXANDRU STEFANde Misha_tp

AEDUARD DARIUS de Laura Oana
CATERINA de Biky

sa cresteti mari si sa fiti cuminti ca frumosi sunteti!

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput