Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

kitty revin sa-ti urez sa te bucuri alaturi de cei dragi multi ani . sa-i sarbatoresti cu drag si cei dragi. multesi de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani Kitty, la multi ani bb care azi mai adauga o luna!
Bradul e facut, am facut si curat, mai trebuie mancare, suntem destul de fericiti si ocupati, dar asta e farmecul Craciunului...
Am vazut poze cu Victor, Tudor, pe Rares, bradutul lui David, poze cu motata mica, Ana Maria, in varful patului...si o pletoasa, Dani cat te-ai tuns?Mi-a placut si Alexia de ghibuadina, ce mai toti sunt scumpi, o mie de de la noi.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Intru scurt ca nu am timp...... suntem in pregatiri.....voiam sa ne laudam ca la noi a si venit Mosul......
Winnie nu are nici o treaba nici cu bradul nici cu ce i-am luat sg ce-i plac sunt o minge care se misc sg si hipopotamul Hippo care pedaleaza sg in vana si face spuma .....atat...eu eram mai incantata decat ea...dar asta e poate data viitoare......

Va ca am treaba!!!!!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

Alexia3 multumesc banuiam eu ca se pun in nasuc dupa ce se curata dar am vrut sa fiu sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

A si am uitata LA MULTE LUNISOARE pt albinutele :
[red[ALEXIA
DIANA[/red]
[redMAYA GEORGIA[/red]
si pt bondarasii :
RARES TEODOR
DAVID
RADU GEORGE
MIHAI ALEXANDRU
pupici la toti sarbatoritii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI KITTY! ESTI O MAMA FERICITA SI REALISTA CAREIA II DORESC SA AIBE SANATATE SI NOROC IN VIATA SI MULTE MOMENTE MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI.
...SI UN BUCHET SIMBOLIC ALATURI DE MULTI
SA FII FERCITA!

Noi stam "minunat'cu febra,muci si tuse ..luam medicamete si suferim impreuna.Pe mine doar ma haraie gatul dar fimiu e cu mucii in barba.....cica am luat viroza din aglomeratie..adica din carrfour ..asa imi trebuie daca iau copilu'dupa mine.
Am promis ca numai fac...asa ca voi mai merge l acumparaturi cand voi avea cu cine lasa copilu'

frumoasele stupului cu plete (imprumutate) si fara plete dar flori in par, si fara plete si fara flori dar cu cadouri..pe toate fara deosebire.
Spor la treaba si sper sa mai intru sa va urez de bine.
fug ca ma asteapta mancaricile.
Meniu:
-aperitiv:chiftelute, toba, cascaval,salata a la rousse (daca asa se scrie ),salata de cruditati.
-sarmale cu mamaliguta
-friptura de porc cu carnaciori de casa si muraturi
-prajitura cu nuca si bezea si salata de fructe
De revelion facem friptura de pui si peste la tava sa fim iuti si usori ca pasarile si pestii nu greoi ca porcii ..salatele le inlocum cu salata de ciuperci cu castraveti si salata de ton cu porumb si ananas...la parjituri ma mai gandesc ce fac....asa ca ..fug si va pup cu drag.
Multa sanatate.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

KITTYsa fii fericita si iubita :ca iubita de catre sot,ca mamica de catre copii,ca fiica de catre parintii tai, si ca suflet deosebit de noi toti ceilalti!

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

ELENAam cam tuns tot ce se vedea in poza ca il aveam lung tare si acum am ramas cu el pana mai jos putin de umeri!
oricum ma simt mult mai bine acum cu el asa...
multumim tuturor celor ce mi-au admirat fetita si va las urandu-va si LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR!

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Kitty!sa fi sanatoasa si iubita,iar cat priveste fericrirea, da, ea e formata din lucruri mici, important e sa le vedem!!

si la multe lunite sarbatoritilor zilei

De asemenea, ma bucur ca Mos Craciun ne-a adus mai repede vesti bune de la piticii nostri cu problemuta, David si Timeea
F frumos bradul, Sherbi!

Scriu si eu pe fuga, Teodora inca doarme, eu am facut mai devreme coca de la turta dulce, e in frigi, cand s-o trezi ne apucam sa mesterim bucatile pt casuta de turta dulce a lui Mos Craciun.In seara asta fierb legumele pt salata de boeuf, maine de dimineata o mesteresc,cantitate dubla, si pt ai mei.Mama face in schimb cozonac, sarmale, totul la dublu

Deci, pregateli de Craciun cam asa vom avea:
-aperitive:castraveti, rosii, branza proaspata de oaie, toba, leber(de casa toate),sorici, salata de boeuf
-sarmale ca tot romanu'
-fripturici de porc(kilarit azi)cu gogosari si castraveciori la otet
-tiramisu(ca-i simpla si mi-e lene de alta mai grea).Si daca i-am corupt pe ai nostri cu asa ceva, nu mai scap de eisi cozonac cu stafide muuuulte
Poate o sa mai faca mama si niste eclere mici .Dar cred ca-i mai tre' fro 4maini...

CuratenieAm spalat geamurile acu vreo sapt, sunt murdare la loc cred,am spalat perdelele, spalat tot la baie, schimbat covorasele,am schimbat perdeaua la bucat.Cam asta e marea curatenie.Mai ramane pt maine sa spal pe jos si sa sterg praful(poate-l corup pe sot sa faca)Si gata!

Ca tot scriu un mesaj de 10pagini, sa o laud si eu pe Teodora.
Face Pa! dar la modul urm:cu palma ff intinsa si inspre ea, da un ic din manuta, cred ca mai degraba sa-si faca aer, nu de La revedere!!
Am avut acum cateva zile, eu si sotul o mare surpriza:i-a aratat pe o revistuta unde e ursuletul, a pus-o sa-i arate, si ea i-a aratat!!La fel cu un bebe.Acum i-am luat un bb care spune Tatal Nostru si are un nasuc haios.Cand vrea, iti arata unde e nasucul si un ochi!

sotul chiar zicea:auzi, noi poate ne minunam ca prostii, ca pricepe, cand chiar o fi normal la varsta asta sa arate diverse!
Reuseste sa-l imite pe miau cateodata, stie unde e apa(baie bucatarie), zice: Ap!!ap

Iar noutatea, e ca fata mea mananca si bea singura.Nu faceti ochii mari, ca va esplic.Merge in bucatarie de-a buselea, la castroanele de apa si bobite ale motanului si ce face?Ca desert, isi ia cate o bobita pe care o mesteca, pumnii plini, i se face sete, baga mana in castronul de apa, apoi baga mana in gura, chiar spala bobitele acolo!!Sau i le pregateste pt motan, s-o fi gandit ca e batran si n-are cu ce roade!!!

Am uitat, ieri de dimineata am fost si noi cu fata sa ne impartasim.Ce reactie a avut cand a baut gurita de vin?Se lingea, normal.apreciaza un vin bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Incep urindu-va sanatate multa multa sa va faceti bine si mici si mari sa va bucurati din plin de darurile de la Mos Craciun.

La Multi Ani! Kitty, sa fii sanatoasa sa te bucuri de printul si printesa ta multi multi ani de acum incolo. Fericire si iubire multa sa iti aduca sotul si cele mai frumoase cadouri sa primesti.

Si sa stii ca esti nascuta in aceeasi zi cu nasul nostru de cununie, caruia ii spun La Multi Ani asa...ca oricum nu stie el ca il felicit si aici.

Vazut multe multe poze....uf....printesa albastra, Alexia la 10 luni ce repede au trecut!, super bradul lui David...cred ca are mari snase sa si-l puna in cap din mergaret, Raresul cu multe jucarii si de abia acum am vazut si ce vorbaret este , Winnie se pare ca a fost cuminte si a primit multe cadouri...va pup pe toti dragilor mititei!

Si in mod special vreau sa o cert pe Marta care a ignorat total ceea ce s-a tot scris pe forum si cum toata lumea a spus ca bebelusii s-au imbolnavit luind virusi din aglomeratie....si ea s-a gasit tocami acolo sa duca copilul! Daca as fi Victor te-as urechea pentru ca asa meriti!
Eu nu am nici o treaba cu aglomeratia si cu multimea de oameni si mereu l-am luat pe Tudor cu mine peste tot...si asta de la 6 saptamini, dar acum voi m-ati speriat si am procedat in felul urmator: daca nu am avut cu cine sa il las acasa l-am luat cu noi si unul a mers si a facut cumparaturi iar celalalt a ramas afara cu copilul. Daca nu aveam nici o solutie nici alta probabil ca eram fortata sa il bag prin magazine. Si numai in cazul asta te scuz Marta...altfel.... pentru ca l-ai luat pe Victor cu tine.

Revin..sunt cu vopseaua in cap si ma duc sa ma spal sa vedem ce a iesit.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput