Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenefr spune:
Intreba cineva ce lapte praf folosim.NOi am folosit Nan 2 pana ce a fost scandalul, apoi retragerea din magazine a produsului, am trecut pe Similac cu Fe, mi l-a recomandat Alexa.Se impaca ff bine cu el, iar pediatrul, a zis ca am facut o alegre buna, alegand din atatea formule pe Similac.Probl e ca numai la farmacii il gasim, si nu la toate.
Cadouri pt Teodora.Pai i-am luat 2bluzite haioase, cu maieuri/tricouri peste, asa-i modelu', una e verde cu rosu, aripioare de ingerassau printesa ca are si bagheta magica.Oricum, ii luam mereu haine, jucarii, si nici nu intelege care-i treaba.Mosul vine mereu.
I-am comandat aripioaele, pt ca la masa de Craciun, vor veni ai nostri la noi.si Teodora va fi imbraca cam asa:o rochita de catifea, roz prafuit(rozul asta de se poarta de vreo 2ani) si peste rochita un bolero maro.Aripioarele si cred ca atunci cand vor veni, ai nostri vor face pe ei.
Gataa, s-a trezit.
V-am pupat si spor la pregateli!!
Laina spune:
Mah!
Am citit tot, dar de raspuns ioc timp!
La Multi Ani! pentru tot stupul. bebelusi si mamici deopotriva, sa vina Craciunul cu lumina si Anul Nou cu zambet si stelute de fericire in priviri, sa vina zile cu soare si voie buna, sa vina bucurii la fiecare pas si sanatate de fiecare clipa!
loradin, cum mai e Ana? mai vreau sa stiu de voi!
marta, pupici si sanatate voua, o sa treaca repede, asa e, stiu ca-i greu si urat, dar cine n-a trecut prin asta? imbratisam cu drag Vic mucios si simpatic si pe mamica lui!
eliana cum mai stai cu bubele?
si toate celelalte mamici cu bebici frumosi si voiosi...va pup si ma gandesc la voi!
Noi....abia ce-am scapat de porcaria aia de spital, am dat direct in dinti. e maraita toata ziua (nu si noaptea, spre fericirea mea, sau cel putin, nu inca!), e alba si denivelata gingia de jos....In brate insa nu o mai doare nimic Trecem noi impreuna si peste asta, acum simt ca am putere sa o ajut sa depaseasca orice obstacol, daca am putut fi langa ea in zilele alea urate care au trecut, asta e normal si nu ma mai sperie. Macar asta nu e un pericol pentru sanatatea ei.
[:(((] problema este ca in toata agitatia care a fost, n-am mai apucat sa iau cadouri decat pentru parintii mei... Nu-i nimic, noi, parintii cei mici, suntem fericiti cu cadoul pe care il avem: Antonia frumoasa si sanatoasa, si de Craciun acasa!
Asteptati Mosul, fetelor, fiecare aveti sub bradut cate un si o de la noi!
Zadi spune:
Kitty- La Multi Ani!!!!!
Sunt in pauza. Am framantat cozonacul acum l-am lasat la crescut, copii dorm, sotul de asemenea.
Ce bine e cand e putina liniste in casa!!!!
Meniu de Craciun: branza, ceapa rosie, rosii, ardei, lebar, caltabos, toba, muschi de porc, ceafa de porc, file de curcan pt. zani, sarmale, carnati de casa prajiti, friptura de porc si vita la tava,muschiulet impanat cu sos de portocale, salata de boeuf, salata de andive, fursecuri, cozonac, cafea, bauturi spirtoase si racoritoare si bineinteles TORTUL ZANEI pentru ca in ziua de Craciun implineste trei ani !!!!!!
La noi meniul e bogat pentru ca vin ai mei si socrii in vizita si sarbatorim de doua ori : ziua de nastere a lui Ingrid si Craciunul.
LORADIN- La multi.....multi ani! Viata lunga si frumoasa, sa fii sanatoasa si foarte fericita alaturi de cei dragi. Te urez in avans pentru ca atunci cand ma gandesc in ce zi minunata v-ati nascut tu si zana mea ma apuca plansul de fericire. Dumnezeu v-a binecuvantat.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
mikiymihaela spune:
Fetelor mai sunt printre voi mamici care au dat la bb-eii lor vitamine VIUSID? Eu i-am dat la bebelina mea suntem la al doilea flacon si a inceput sa pape la pranz 240 de supica + un danonino mic, eu zic ca de la vit astea are asa pofta de mancare, voi ce zice-ti dc ati mai fol tot asa rezultate ati avut?
gabdyd spune:
salut fetele,
am intrat sa va urez Sarbatori fericite tuturor, un Craciun ca in povesti si toate implinirile din lume!
Multi pupici, pentru bbeii bolnaviori si nu numai!
Nu pot sta, ca ma simt de parca am mai nascut o data , nu intru in amanunte.
stefaniya spune:
KITTY - LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de familia ta!
Val - scuza-ma ca am uitat sa-ti raspund.Zilele astea nu am avut timp sa ma uit de acele cosmetice dar dupa sarbatori o voi face cand dispare aglomeratia.
Martutza - offf,iar medicamente.Aveti grija de voi.Sanatate multa!
Apropo,dar tu esti gospodina,nu gluma!
Eu vreau sa va spun de-acum CRACIUN FERICIT! si cu tot ce vreti voi,sanatate,bucurii,bani....Maine plecam din Copenhaga si nu voi sta pe net acolo.
Eu nu simt deloc sarbatorile,unde nu-i am pe ai mei din Romania...
kITTY,si ziua mea tot in decembrie este si nu simt deloc,Craciun,ziua mea,revelion...Eu eram foarte efricita in perioada asta dar acum parca ceva lipseste.dar nu ma mai plang ca am mai facut-o deja si ..in fine
O seara buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
roxanici spune:
tot io... parca vad ca vorbesc io si cu umbra mea in urmatoarele zile...
Gabdyd, sanatate!!! banuiesc de ce te simti ca dupa nascare. Chiar ma intrebam unde esti.
io am terminat pa ziua de azi ...sarmale si supa....maine fac si doua salate si a rivederci...sa vina Craciunul
Vroiam sa mai pove de rares care de 2-3 zile efectiv ma uimeste; de atunci de cand l-am filmat mergand ca broasca a inceput sa misune, sa se ridice peste tot, acu vad ca se ridica in picioare si se tine numai intr-o mana si se bataie pe picioare sa vada cat il tin. e tare simpatic, as sta numa sa ma uit la el.
Carmenfr si rares atenteaza la castronul matzei da mie tare mi-e frica sa nu bage graunte d-alea in gura...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
Am revenit.
Fetelor....ma uimiti ce gospodine sunteti! Noi in ziua de Craciun mergem la parintii sotului, a doua zi la parintii mei, iar a treia zi vor venit gramamda toti la noi caci e ziua lui Tudor....de pregatiti nu am pregatit deocamdata nimic, doar acum am pus pe foc oala sa fac o ciorba de zrzavat...ca de carne....tot o sa mincam.
Pt ca nu stam acasa nici nu pregatesc nimic. Iar de ziua lui Tudor o sa ma duc sa cumpar cite ceva gata facut si am terminat povestea.
Cozonaci am comandat si ma duc miine sa ii iau, niste prajiturici la fel, cu exceptia unei tavi de Tiramisu.
Imi placea si mie sa robotesc si sa imi fie laudate bucatele, dar m-am lenevit. Nici anul trecut nu am facut nimic din motive de gabarit depasit pt bucatarie...de Pasti Tudor era mic si nu puteam de el...si uite asa intervine comoditatea si mai ales lenea.
Va felicit pe toate ca sunteti asa gospodine si va urez sa va iasa bucatele bune sa fiti laudate pentru ele.
O seara buna va doresc si o noapte linistita
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
elyanne spune:
N-am avut net de ieri dim
Asa ca n-am citit mare lucru...
Ieri am avut mancarici la greu... asa ca m-am pus pe spalat geamuri si facut curat in dormitoare... trebuia sa am activitate... ca altfel... cine stie pe ce bube ma razbunam...
In plus, Mihai are f.f. multe... s-au inversat rolurile... lui Andrei i-au mai disparut din ele (ale lui erau mici si multe) iar lui Mihai i-au mai aparut niste unele tot mari... majoritatea buelor lui sunt mari... si urate rau... Incep sa treaca si la el... Dar a urlat ieri si azi cat a putut... abia adormea... spuspinand in bratele mele... Aseara asa l-am culcat iar la 1 oaptea urla iar... L-am luat cu mine in pat si se avea chef de joaca... ce sa pricep??? Avea chef de atentie... am adormit inaintea lui si m-am trezit spre dimineata speriata ca am adormit si nu stiam copilul ce face... dormea langa mine...
Azi am fost singurica cu ei... pana a venit mama sa ma ajute... iar a fost circ...
Maine trebuie sa termin curatenia... bucatarie, sufragerie, hol... si inca o tura de dat cu asiratorul peste tot, spalat pe jos... si facut bradul Abia astept...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica