Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

elyanne- of ce mila imi e de voi. trebuie sa tineti ceva regim la rubeola sau puteti manca orice?
Ai grija de voi si sa nu va scarpinati, desi cred ca e foarte greu.

Fetelor pentru mine Craciunul este cea mai minunata perioada din an. Incepand cu 2004 are o semnifcatie in plus pentru ca s-a nascut zana. Pe Ian l-am botezat si Stefan pentru a sarbatori trei zile si trei nopti (incepand cu ziua de Craciun si pana la Sf. Stefan).

Cum sa facem cu Mos Craciun? Anul trecut sotul meu s-a imbracat in Mos si Ingrid a fost foarte uimita, i-a placut mult. Insa anul asta ne temem ca il va recunoaste pe taica'su. Imi pare rau ca nu am cumparat o peruca cu barba alba lunga, gaseam pe net....dar am avut mintea plecata cu sorcova. Nu stiu cum sa fac sa nu-l recunoasca, cum sa-l fardez? Voi cum procedati? In special mamicile cu copii mai mari.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara...m-am gandit eu mai bine si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa vA transmit urarile de sarbatori caci nu cred ca mai apuc sa intru..maine suntem musafiri...pe 25 avem musafiri..pe 27 plecam la Ploiesti unde nu avem net ..asa ca sa le zic:

Sa va aduca acest Craciun dramul de intelepciune necesar sa apreciati ce comoara aveti aici pe pamant, gandul ca maine puteti fi mai buni, mai intelegetori si mai iubitori cu cel de langa voi.Toate bijuteriile palesc pe langa copii vostrii pentru care ma rog D-lui sa le dea sanatate si mult noroc in viata iar voua o viata lunga sa va puteti bucura de realizarile lor.Anul care vine sa va aduca infinite motive de bucurie tuturor.Craciun fericit si linistIT

LA MULTI ANI LORADIN, KRISSY, STEFANYIA, OANA 2007 SI VALIDE SI CU INTARZIERE SI MII DE SCUZE ..LA MULTI ANI GANDACEL.VA DORESC SA VA UITE NECAZURILE,SA FITI SANATOASE SI IUBITOARE....Iubirea pe care o oferiti sa se intoarca la voi inzecit.

Stefanyia nu sunt asa gospodina cum eram..numai fac cozonaci iar carnatii si sarmalele anul asta le fac ai mei ...copilul e in grija lui tasu...asa ca mi-au ramas aperitivele, dulciurile si ciorba de potroace...cam atat.Distractie placuta oriunde mergeti.

Gabi eu merit bataie dar nu prea rau ca de fapt eu am adus raceala din Carrfour ca pe Victor nu l-am mai luat cu noi saptamana asta ci cea care a trecut...sau probabil..virusul sa instalat la el de atunci si si-a facut aparitia dupa 7 zile..din pacate da..iar medicamente si ceaiuri multe de tei cu lamaie....

Zadi sa-ti traiasca fata si sa va aduca numai bucurii.

Ellyanne poti sa ma bati dar sa stii ca folosind mixtura scapai mai repede .Pupa baietii din partea mea...ca stiu si eu prin ce trec ei...si dormi cu ei daca asa le e bine.

Azi mergand cu metroul (cu trebi urgente) mi-a incoltit in minte o intrebare...."Cate zile dintr-o viata de om le petrecem imbratisati cu cei dragi? De ce ne ferim sa dormim cu copii nostrii cand este stiut ca de la o anumita varsta isi reclama singuri independenta?..Nu exista adolescent care adoarme leganat pe picioare sau cu suzeta in gura si cu atat mai putin cu mami in pat...Pentru ca sunt o mama batrana..care nu stie cat ii este dat sa se bucure de copilul ei..am decis impreuna cu sotul sa il pupam, sa-l imbratisam si sa dormim cu Victor in pat atat cat va fi necesar ca sa ii fie lui bine si sa se simta in siguranta.De aia are parinti sa ii simta aprope .
Noi ne iubim si trebuie sa simta si el iubirea noastra....cat despre s** asta se face oricum in alta parte nu cu copilul in camera...in dormitor dormim toti trei si suntem fericiti.Asa am observat ca Victor plange mult mai putin la durere de cat a plans cand ia iesit primul dinte.
Si sa nu uit pe 21 ia facut cadou lui tasu ( ca a fost ziua sotului meu) un DINTE.....Da Victor are 4 dinti ...regulamentari adica 2 jos si 2 sus...ordinea in care au iesit e haioasa..dar in final totul e cum trebuie...A...si de cand doarme cu noi doarme de la 21.30 la 6 cand suge si apoi inca 2 ore..adica practic de la 21.30 la 8.30..iar ziua 40 min in jurul orei 11 si 2 ore de la 15.30-16.
Cam atat...voiam doar sa va impartasesc gandurile in preajma Craciunului...si m-am intins cat o zi de post.Fug sa mananc cateva jumari si sa beau un pic de zeama de varza ca astept momentul asta de 2 ani (anul trecut eram gravi si nu mancam porc).

CRACIUN FERICIT SI PLIN DE IUBIRE.
LA MULTI ANI.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

am venit si noi de la socri. am iesit singurei in oras si ne-a prins tare bine.
a venit mosu la david si nu m-am abtinut si i-am desfacut cadourile. pt ziua lui, i-am luat o broscuta de plus de la chicco care canta si merge si pt. mos o ferma cu animale tot de la chicco.
le bag in seama ca pe toate restul jucariilor.

la multe luni david! twe iubim mult de tot!
la multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta zi!

am vizionat pozele cu pici si mi-au placut la nebunie toti.

sanatate multa la piticii bolnaviori.

admir fetele care gatesc de sarbatori. o asemenea varietate si in asemenea cantitati.

eu ma declar terminata, rapusa de oboseala. simt ca ma topesc. ingrijirea copilului a devenit de-a dreptul o corvoada. poate unde si stiu ca mai e putin si plecam si nu mai am rabdare.
de maine intru si eu in programul infrumusetarea. cred ca slabesc un kil dupa ce ma epilez. nu mai zic ca au inceput prietenii sama intrebe daca m-am vopsit de cate ori ma vad spalata pe cap. va dati seama ca asta se intampla rar si parul arata foarte diferit cand e curat.

spunea una dintre voi ca david are buzele frumoase. si mie mi se pare ca are o gurita tare frumoasa, reusita. bineee, e reusit in totalitate, ca doar e al nostru, ca si toti ceilalti pitici de aici.

pup fetele!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara....

Roxaniciu stai linistita ca zilele astea le imparti cu mine...eu sunt mai rau decat raia...

Martutza m-au emotionat rau vb tale....sa ai un Craciun frumos,plin de bucurii si sa va aduk Victor numai bucurii!sa va bucurati de el!!!

Stefanya anul asta o sa ai un Craciun si mai frumos pt ca e Carl langa tine....lasa ca nu e o tragedie canu sunt ai tai acolo!acum ai grija ca, Carl sa aibe un prim Craciun minunat(chiar dak nu stie el prea multe)!Distractie placuta!

Elyanne muuulta rabdare mai ai frate...eu as fi innebunit de muuult,clar!

Laina ma bucur tare mult ca sunteti bine si sa va dea Doamne Doamne numai sanatate si sa nu mai aveti parte de patanii!!!multi pupici!

eu fac bradul in seara asta...k maine numai am timp...ssi asa sunt f obosita!!!trec maine cu urarile de Craciun!!!acum va zic doar NOAPTE BUNA!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

kitty

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

eu intru cam pe fuga, vroiam neaparat sa urez
sarbatoritilor dina ceasta perioada!

mamicile Kitty, Loradin, Krissy, Stefanyia
si pentur puiuii care mai adauga o lunisoara zilele astea... printre ei si piticotul meu!

Si ... pentru sotul meu pe maine

Eu am terminat curatenia, maine o sa bucataresc... nu-s gospodina asa mare, si oricum prin 26-27 plecam si mai venim in ianuarie ... o sa fac mancare pentru noi pe zilele astea, niste Rafaello (ca imi ies si ne plac ) si un tort pentru sot (blatul l-am cumparat, cremele se bat cu lapte ... sper sa iasa ) Si cam atat. Mosul lui Alex vine cu o pijama de mos si cam atat, oricum nu intelege el deocamdata care e treaba... si costumatia asta e mai mult pentur noi si pentru poze posteritatii

Va ,
o sa mai intru putin si maine.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Pfuuui, Eliana sa iti treaca mai repede bubele alea ca ma ia pe mine cu mancarimi.

As'noapte nu stiu ce m-a apucat.... o mancarime de piele pe barbie si pe gat. Adormita fiind m-am scarpinat ca disperata. Rezultatul, azi is plina de zgarieturi pe gat de zici ca am scapat din mainile unui atacator. Am stat si m-am gandit de la ce o fi fost si acu mi-a picat fisa. Ieri am facut suc din toate fructele ce le mai aveam prin casa, printre care si kiwi, o bucatica a scapat necuratata in storcator. Acu is sigura ca de la ala m-a apucat. M-a mai mancat chelea azi pe ici pe colo da nu mi-a iesit nicio buba.

Martutza, toate urarile si gandurile bune sa se intoarca la tine inzecit.

Sarbatori fericite si linistite celor care plecati la parinti, bunici, sau in Bahamas

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

kitty, loradin, krissy, stefaniya si sotul dianei_jors!!!

Mergi la inceput

eu mai intru, asa ca va urez si in ziua de craciun. asa ca, roxi, mai ai cu cine barfi p-aci. mai laes ca fetel or sa fie plecate.
tanananaaaaaaaaaaa, tanananaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

mi-a facut si sotul cadou de craciun...in avans

nu s-a putut abtine si mi-a dezvaluit ca pt. o suma modica a schimbat camera de hotel cu vedere la gradina interioara cu un apartament "honey moon suit" cu vedere la ocean.
yuuuuuuuuuuuuuumyyyyyyyyyy

Mergi la inceput