Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
stefaniya spune:
Revin
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI,mamicilor - Krissy-Loradin - Oana2007,sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bine!
Si la multi ani pt bebeii ce au mai implinit o lunisoara!
Madybulancea - da,Carl ma ajuta sa rezist,el e minunea mea.Imi iubesc sotul,imi place familia lui dar eu sunt mai ...cum sa zic...nu sunt mamoasa dar imi lipsesc enorm ai mei din Romania.De sarbatori eu intru intr-o stare mai pesimista cand sunt departe de ei.Le-am cerut sa nu ma sune pt ca stiu ca voi suferi....dar trec sarbatorile si apoi va fi bine,iar.Un an facem sarbatorile in DK ,unul in Romania.La anul va fi bine ..vezi,termin intr-un mod optimist
Martutza - cand ai zis de varza acra si zeama mi s-a umplut gura de apa .Sper sa gasesc si eu aici la turci varza murata sa-mi fac pofta de sarmale.
Cadouri - eu lui Carl i-am luat doua jucarii si i-am pus bani in pusculita iar klaus i-a pus ceva bani in contul lui,nu mult dar un dar de Craciun.El va primi mai multe pt ca avea nevoie in camera si bunicii si matusa s-au oferit sa le ia,covor,cd-player,jucaria de mers si mai vedem ce.
E adevarat ca ei sunt mici si nu stiu de cadouri,asta e mai mult placerea noastra si cum de sarbatori de obicei ramanem cu buzunarele goale,mi se pare ok daca copilul primeste doar o jucarie.
Aici se obijnuieste sa se faca un calendar si atarnat de fiecare zi cate un cadou(ceva mic)de pe 1 dec pana pe 24 dec.ii dadeam zilnic lui Carl sa desfaca,sa traga de hartie,primea maimutoi,masinute,dar nimik...Nu l-a atras nici o jucarie in mod special.Cele cu muzica si lumini ii plac.
Aaaaaa..si mi-a stricat iar telefonul,Carl ..uff Sper sa vina si la mine mosul sau SF Stefan cu un tel...wow,fac 30ani.
Gata, fetele,acum ma retrag...
Sa petreceti frumos de Craciun si sa va laudati cu pozele,eu abia astept sa le vad.
Craciun fericit! Pupici
O noapte linistita!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
lauramar spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2428733210101685324SrfZfS?vhost=good-times
Am pus si eu cateva poze cu bradutul si Arianna.
KITTY
ELYANNE multa sanatate tie si puiutilor tai.
ROXANICI nu o sa fii singura si eu sunt pe aici.
Meniul de craciun: salata de beuf,rosii umplute cu salata de vinete,rulouri cu ciuperci,supa de pui,sarmalute,friptura de vanat,prajituri mai multe sortimente printre care ecleruri facute de noi ,cozonacul facut de mama care e cel mai bun pa care l-am mancat vreodata si cam atat.
sherbi spune:
asta?
ca mi-e ciuda ca nu am participat. mai am si altele la de genul, in craciunita, da-s la fi-miu in dormitor si doarme, si acu imi veni ideea sa va intreb.
si alta intrebare: voi cand dati sa pape la bb, mancare la lingurita, patiti ca sotul meu? adica, el cand duce lingurita la gura lui bb, deschide si el gura si are o mutra. si eu mai pateam la inceput, dar acu m-am invatat si n-o mai deschid ca si cum as papa eu din lingurita copilului.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
sherbi spune:
revin
va pun o poza cu care as fi vrut sa particip la concursul odiseea sarcinii. vreau sa-mi spuneti daca asa fi avut vreo sansa cu poza asta sau alta de genul, ca mai am.
uitati aici
Crina_mio spune:
Dragi mamici, albinute si bondarei
Sa aveti cu totii un Craciu fericit si plin de lumina in casele si in sufletele voastre. Sa va bucurati din plin de cei dragi, iar mosul sa va aduca multa liniste, intelegere, dragoste si rabdare.
multi pentru bolnaviori, sa va faceti repede bine sa va puteti bucura de sarbatori.
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
lauramar spune:
SHERBI super faina poza si sexy,pacat ca nu ai participat,poate la urmatorul daca o sa mai faca unul.
Kitty spune:
Vreau sa va multumesc mult pentru urari, cred ca nici intr-un an nu am mai fost felicitata de atat de multa lume. Chiar m-am laudat la prieteni! M-am simtit speciala datorita voua, desi toata ziua am lucrat!
Cel mai deosebit lucru pe care l-am primit de ziua mea a fost o cana personalizata cu o poza cu familia mea! Am primit-o de la prietena mea - mama finutului meu. Iar Raul mi-a facut un desen cu noi 4 si mi-a scris pe el "la multi ani, mama! Cu drag Raul si Giulia!" - a scris cu portocaliu - inainte m-a intrebat care e culoarea mea preferata.
Stefanyia, te inteleg, niciodata nu simteam ca ziua mea e importanta, se pierdea in valtoarea pregatirilor de Craciun si acum intotdeauna sunt franta de oboseala de cat muncesc. Dar m-am obisnuit cu asta. Uite de la mine un sa nu mai simti dorul de ai tai! Oricum cea mai importanta fiinta de pe pamant e cu tine:Carl!
Lauramar, frumos bradut aveti, ce sa mai spun de printesa!!
Sherby, superba poza, eu clar te votam, esti tare faina si gravida fiind, nu-i de mirare ca te duce sotul in "honey moon suit"
Roxana nu ma pot abtine sa nu-ti spun "TI-AM SPUS EU!!", ti-am spus ca Raresu isi ia avant si apoi sa te ti! Nu o sa fi singura pe aici, suntem multe dependente, chiar ma uitam cu jale cine mai e pe mess ca as fi stat la o palavra!
Pup toate fetele harnicute care bucataresc si pe cele care au scris urari atat de frumoase de Craciun! Sper sa ne gaseasca pe toti sarbatorile sanatosi si veseli, sa ne putem bucura de ce avem iar anul nou sa ne aduca ce ne dorim!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Suntem ceva mai bine... e ok. Mihai n-a mai urlat aproape deloc ieri seara... probabil nu mai il mananca pielea nici pe el.
Astazi trebuie sa mai fac putina curatenie si ordine prin casa (nici nu se cunoaste ca as fi facut ceva sambata cu terorista sefa in casa...) inainte sa impodobim bradul. Asa ca nu stiu daca reusesc sa mai intru. Va zic acum, si daca mai dau pe aici, poate pun cateva poze cu impodobit bradutul...
Sa aveti un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!
martutza da' ustura Si daca nu mai am mancarici... prefer sa scap peste o luna, decat sa mai imi dau cu de-aia...
Zadi e varicela, nu rubeola... Nu trebe regim... Lichide pt. hidratare si mancare ceva mai usoara... oricum nici io si nici bb-ii nu mancam altfel... io din cauza de bila defecta, ei din cauza de bb-ei... Nu prea sunt fan mancaruri de Craciun De-asta nici nu ma agit si nici nu stiu ce face soacra'mea prin bucatarie... Nu's normala...
roxanici Ai facut varicela? Daca nu, fa-ti vaccin... sa nu faci odata cu Raresu... sa te umpli de semne... daca asa faci noaptea, in somn
sherbi woooooow.... ce frumos din partea lui
Sa faci multe-multe poze... sa avem si noi ce vedea... macar asa
Cu papa... si io fac cam la fel ... deschid gura ... mai ales cand nu vor s-o deschida... parca asa i-as convinge... nu stiu ce e in capul meu
Suuuper poza... Mie-mi place...
Pt. ieri, cu muuuulte scuze La multi ani, Kitty!
Pt. maine, ca sa nu mai ratez... nici nu cred ca intru maine: La multi ani, Krissy si Loradin! [/center]
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
Buna dimineata la mos ajun....
Deci eu sunt franta si f suparata....sotul meu drag si scump a pierdut cheia de la masina si acum ciuciu masina...k nu avem alta dublura...azi noapte s-a chinuit sa o aduk aici in fata blocului pana la 1 dimineata stie cineva cum sa facem sa facem o cheie????stiu ca treb vb la opel....
deci sunt deprimata,nu am chef de nik...caci de cand am nascut numai ghinioane si boli...imi vine sa.....offff!!!!!s-a dus si Craciunul asta.....
Craciun fericit!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
sherbi spune:
neataaaaaa
buna dimineata la Mos Ajun, ne dati ori nu ne dati, ne dati ori nu ne dati, ne daaaaaaati, ne daaaaaaaati!
primim orice: nuci, covrigi, bomboane, bani...asa ca prestati fetelor
eu azi ma mai duc o data la posta sa vad daca mi-au venit calendarele. ultima sansa. oricum tre sa ajung ca mi-am uitat buletinul acolo.
in rest, progrsam de epilat, merg la o prietena sa-i dau cadoul de craciun pt fi-sa care maine implineste un anisor.
si mai bantui p-aci.