Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mady, eu am de la wolgsvagen, in afara de cel doua chei si o chestie cat o bricheta de plastic, neagra pe care e scris un cod format dintr-o litera si sase cifre. acel cod este pt a-ti elibera o noua cheie cei de la firma producatoare, opel in cazul tau.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

sherbi- sa aveti o vacanta superba!!!! si sa ne aduci o veste buna: adica inca un bebe!!!!!!!! Concursul urmator de gravidute nu-l vei rata cu siguranta.

si apropo: eu am apreciat buzitele lui David

elyanne- is cu pluta, scuze. dar pt. mine varicela, rubeola si altele sunt tot bube si habar nu am cu arata pt. ca am avut cand eram mica iar copii mei inca nu au facut.
oricum va pup mult si sa va vad frumosi la anul.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by sherbi

revin

va pun o poza cu care as fi vrut sa particip la concursul odiseea sarcinii. vreau sa-mi spuneti daca asa fi avut vreo sansa cu poza asta sau alta de genul, ca mai am.

uitati aici

si de ce nnu ai participat?Uite ce bataie iti dau....
Spalai tu rusine stupului.....ca eu pe locul 16 m-am clasat...tu sigur ajungeai mai sus ca e supwr tare poza...si ce bine iti statea....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

karra, nu am participat pt ca nu aveam pozele pe cd
doar pe hartie foto. si trebuia sa merg la fotograful care mi le-a facut sa-i cer pozele pe cd. si e atat de nesuferit omu, ca m-am lipsit. da e cel mai bun din oras, d-aia am apelat la el. eu am facut un colaj de poze pt mos nicolae, anu trecut, sa-i fac cadou sotului. pun o poza cu tot colajul imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Care rusinea stupului, Karra, ca acum dau cu tine de bradut!!! Rusine era daca nu eram reprezentate!

Roxanici, si eu fac urat la kiwi, desi imi place mult de tot, dar mi se umfla buzele si limba si ma mananca de mor. am descoperit ca e mai ok daca tai fructul in doua si il mananc cu lingurita din coaja, dar si asa ...ma apuca mancariciu. Si culmea! am fost la bunica-mea (86 de ani, comotie cerebrala la activ, mi-e draga dar e cam) si ii puneam medicamentele in plicuri, timp in care i-a dat Giuliei un kiwi necuratat in care si-a infipt binenteles dintii!

Elyanne, spor ...la lucru si nu la scarpinat, bine ca incep prichindeii sa fie bine!

Mady, sa ne dam mana, si pe noi ne-a terminat masina de sarbatorile astea, s-a defectat sistemul centralizat de inchidere si in timp ce mergem numai auzim ca se tot blocheaza-deblocheaza singura. Iar noi n-avem garaj si nu puem sa o lasam in fata blocului ca se inchide-deschide tot timpul. Sotul meu si-a mancat toata saptamana trecuta stand in service-uri ore intregi in fiecare zi (4 zile la rand cate 2-5 ore) inclusiv le reprezentanta Ford si nu a reusit nimeni sa-i dea de cap. Si numai la anul mai putem merge, asa ca ne tot milogim de unii altii sa ne lase cu masina in garajuri si nu putem merge nici macar la cumparaturi ca lumea. Lasa ca se rezolva toate cumva, uite un si sa nu mai spui ca a fost un an rau ai o minune langa tine, treceti peste toate si bucurati-va de Craciun!

Cred ca m-am defectat, atata am de lucru si stau pe aici, o sa ma dau cu capul de pereti mai tarziu cand n-o sa termin treaba!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

uitati aici colajul de gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sherbi superb

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Sherbi: suuuuuuuuper!

pentru Mady, Kitty, Elyanne si celelalte mamici mai necajite si si pe puiutii lor ... haideti, fruntea sus, o sa vedeti ca o sa fie cum nu se poate mai frumoase sarbatorile, si toate problemele astea pot fi puse in umbra.

BTW, eu am uitat sa va spun ca Alex s-a intarcat singur (a renuntat la singura masa la care il mai alaptam), asa ca acuma de sarbatori astept sa imi revina ... bucuriile de fiecare luna. Sa vedem cum o sa ma simt deocamdata optimista

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by sherbi

uitati aici colajul de gravidutza

Frumoasa foc !!!!!!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

Buna fetelor
Va urez si eu Sarbatori Fericitesa aveti un craciun plin de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi

Mergi la inceput