Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti......multa fericire si multa sanatate ca-i mai buna decat toate.....
toate albinutele si bondareii de la Karra si Winnie
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Primul Craciun
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rianna_stef spune:
De vreo trei zile n-am mai citit nimicsi nici nu cred ca apuc;am terminat curatenia,mai am sarmalele de sucit si de facut bradul;am intrat special sa va zic si eu:
CRACIUN FERICIT!SA VA ADUCA MOSUL DARURI MULTE,DAR SI MAI MULTA DRAGOSTE,BUCURIE IN SUFLET SI NU UITATI ,MACAR ACUM,SA FIM SI NOI MAI BUNI.
Sa aveti pregatite aparate de fotografiat ,camere de luat vederi pentru ca neaparat trebuie imortalizat primul craciun cu puiutii nostri;si sa ne laudam cu ei ,pentru ca ei sunt mandri noastra si pentru ei traim si muncim si ne dam cu capul de toti peretii,ca sa le fie lor bine;
Eu ma duc sa impodobesc bradul,mandra mea are acus trei ore de cand doarme;e record la noi;eu ma simt la fel de "mare"ca si anul trecut,daca intelegeti ce vreau sa zic;am reusit si mi-am facut programare la dr.Iliev,pe 11 ianuarie si e numai 100 ron.
Acestea fiind spuse v-am lasat;spor la treaba ,sppr la colindat,spor la tot ce faceti;cred ca pana dupa craciun nu ne mai auzim;asa ca,sa auzim de bine!
Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras
roxanici spune:
Mady, ptr cheie la masina la fel stiam si io, ai un cod pe undeva, cu ala suni la dealer si zici ce si cum sa va faca o dublura sau sa va indrume unde tb sa sunati in continuare.
Sherbi, mumoasa craciunita ai fost...si faina si surpriza lu mosu'
Karra, in ce limba vb mergatorul ala carutza.... ca al nostru e in franceza ca l-am luat de pe laredoute. Eram curioasa daca al vostru e in romaneste sau in engleza.
Cu kiwi distractia a continuat aseara...inainte sa adorm ma apucase iar....de data asta pe fata, ochii si pe la cot. Chiar nu ma asteptam la asa reactie...si io mananc kiwi fara pb dar vad ca facut suc e mai nasol, cred ca semintele alea mi-au pus capac ca de la prima inghititura simteam ca beau perii aia in loc de suc.
Io azi am terminat si salata beof si inca una cu piept de pui. La praji am renuntat ca mi-a adus socrela una si cozonac. De-acu ma urc in varful patului si astept pe mosu impachetand cadourile
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
Roxaniciin engleza.....deci nu va intelege mare lucru...imp e ca atunci cand incepe sa cante ea rade si se distreaza de numa...bate din palme ....
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Primul Craciun
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
sherbi si karra... bataie la amandoua... din motive diferite...
Io chiar nu's "depresata" ... ma simt bine, chiar si cu bube.
Am terminat curatenia... nu mai am mancarici de ieri seara... si vad ca nu mai se intorc... chiar m-am spalat pe cap si mi-am facut un dus ... ca nu ma mai suportam... ce-o fi o fi... m-a certat al meu sot, evident... da' io nu pricep de ce sa nu ma spal... pobabil ca sa nu inmoi cojile si sa raman cu semne... da' m-am spalat repede-repede
Si in plus, vine Craaaaaaaaaaaciunul... asa ca sunt in toane bune... am primit deja 2 cadouri... mai astept
Anu' asta sunt smechera... daca am bube, nu mai cheltui banii pe cadouri pt. ca n-am voie sa ies din casa Asa ca ii fentez cu ce am putut sa fac si acasa... le-am facut calendare... doar ca m-a ajutat sotului la faza finala... s-a dus si le-a luat
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
sherbi spune:
calendarele mele nu au venit.
noi mergem pe la nasi dupa-amiaza asta, la o maslina, coada de cireasa. maine pe la ai mei la masa.
fetele, am fost in REAL si e un magazin DM unde au pampersi normali si chilot foarte ieftini. vreo 20 de lei 36 de bucati. parca, nu mai tin minte. seamana perfect cu chilotii de la libero. sunt misto.
am mai luat o chestie interesanta: un saculet plin cu samburi de cirese care se incalzesc in cuptor simplu sau cu microunde si se pune pe burta la bb sau la noi pt dureri abdominale. mi s-a parut misto, noi mai suferim de o durere menstruala, bb mai fac cate-o indigestie, iar sare gronjoasa nu se mai gaseste ca pe vremuri.
fi-miu are 8.500, in lungime nu stiu.
roxano, nu l-ai urat pe rares de ziua lui, ca n-am vazut aci pe forum?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by sherbi
calendarele mele nu au venit.
fi-miu are 8.500, in lungime nu stiu.
roxano, nu l-ai urat pe rares de ziua lui, ca n-am vazut aci pe forum?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
io cred ca posta romana si curierii is depasiti de craciun....nimeni nu mai primeste nimic....
Pe rares l-am smotocit si pupacit in particular...dar luna asta parca nu a mai fost asa mare realizare ca in alte luni. Aproape am uitat ca e ziua lui; mi-am amintit totusi intr-un final.
Si rares tot vreo 8500g are, diseara il pun pe batz sa il si masor
radcarmen spune:
Craciun Fericit, cu sanatate maxima si fericire fara limite va dorim din tot sufletul!!!
Sper ca toti bebeii si parintii lor sunt bine, sanatosi si ca vestile sunt bune. Nu am mai reusit sa citesc de cateva zile, Vlad a fost bolnavior dar acuma suntem putin mai bine.
Sper sa am timp sa citesc si sper sa nu mai am inima stransa de vestile pe care le citesc (ma refer la evenimentele de sapatamana trecuta, care ma bucur ca au avut final fericit).
Laina ma bucur din toata inima ca sunteti bine, era sa lesin cand am citit ce a patzit Antonia. Doamne ce m-am mai speriat. La fel de socata am fost si sa aflu de Iarina. Doamne bine ca sunteti bine.
Va pupam cu drag si inca odata va dorim sa vina mosul cu tolba plina de daruri, dar mai ales de sanatate si bucurie.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
roxanici spune:
sssssssssshhhh......parca aud renii lu Mosu' sunt inca departe...mai astept putin....Craciun Fericiiiit!!!
diana69 spune:
Bineinteles ca pana la urma am ajuns din nou sambata seara la Urgente ca facuse Cezara 39 febra si vomita chiar si apa si diaree cat incapea,tot ca apa nu mai ramanea nimic pe pampers.
Infectie cu rotavirus.Au pus-o de sambata seara si pana azi dimineata in perfuzii si acum e mai bine.Mai face inca diaree dar doctorita a spus sa nu ma sperii ca poate face diaree pana la 7 zile si pe urma ii trece. Mi-a spus sa ma sperii doar daca vomita si nu vrea sa manance deloc.
Asta e. Si ii mai ies si toti 4 dinti de sus odata.
Nu mai spun ce chin a fost cu perfuzia ca a tras incontinuu de ea si au chinuit-o 2 ore sa-i gaseasca o vena.Cand au reusit i-a plesnit vena si au luat-o de la capat.Am fost stresata la maxim.Nu stiu cum mai rezist psihic.
Dac stiti copilasi care au pana in 6 luni sa-i trimiteti sa faca vaccin ca scapa de asemenea probleme.
Am trimis sa faca curcanul sora-mea, nepoatele mele au impodobit bradul, raciturile le-a facut soacra-mea.
Eu mai inainte am venit si am primit colindatori.
Era sa fac Craciunul in spital.
CRACIUN FERICIT SI MULTA SANATATE TUTUROR MAMICI,TATICI,BEBICI,BUNICI