Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

diana69- sanatate multa.

La noi a venit Mos Craciun. Copii au fost fascinati. Zana nu l-a recunoscut pe taica'su pentru ca am avut grija sa-l fardez foarte bine. I-a cantat un colind si i-a spus o poezie. A facut promisiuni ca va fi mai cuminte, ca nu va mai plange si ca ii va da jucariile ei si lui Ian.
Ian a tras de sacul cu cadouri si s-a infipt in braba mosului de era sa ne dea in vileag.
Au primit cadouri multe dar cele mai importante sunt dragostea si mangaierea noastra.
In astfel de momente imi dau seama cat de mult imi iubesc copii si ca in fiecare zi dragostea mea pentru ei creste. Am copii minunati, frumosi si sanatosi. Sunt ai mei su sunt foarte fericita ca sunt mamica lor. As vrea sa ii vad toata viata cu zambetul inocent pe care l-am vazut azi la ei.
Simt ca dragostea fata de copii mei ma inobileaza ca om, scoate din mine o multime de sentimente si emotii de care nu eram constienta.

Maine e ziua iubitei mele, implineste 3 ani. Sa fie sanatoasa, sa aiba o viata lunga, plina de bucurii si realizari, sa fie fericita alaturi de noi.

Va imbratisez pe toate si pe toti bebeii vostri si va urez un Craciun fericit.
Mirajul sarbatorilor sa va umple sufletele cu bucurie, sa petreceti minunat alaturi de cei dragi.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

In seara de Ajun coboara Mosul tiptil- tiptil pe hoarna si aduce daruri la copii cuminti, la noi a poposit si a lasat sub bradut cadourile si a plecat catre alti copii, sa-i faca fericiti cu darurile lui.

Tot ce-mi doream eu de la Mos era sa scapam de muci dar vad ca nu se lasa dusi cu una cu doua si ne ineaca si o tuse cumplita, parca am fi tebecisti toti trei.

Catalina e fascinata de brad, trage de globuletele la care ajunge, daca nu este in premergator se taraste sa ajunga la bombonelele de sub pom , carora le molfaie poleiala cu mare pofta.

Noi CATALINA TEODORA, ANA ALINA si TATICUL va uram un Craciun Fericit si cu multe bucurii.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna seara, sper ca Mosul a venit deja la toti bebelusii si la toate mamicile! Noi mai avem inca putin de asteptat, dar cu siguranta va veni!

Imi cer scuze in primul rand ca nu am mai intrat de luni de zile, dar nu v-am uitat chiar daca nu am mai putut tine pasul cu mamicile casnice... Am tinut neaparat sa intru macar de Sarbatori, ca sa va uram din suflet tuturor un Craciun minunat, cu sanatate, bucurii si liniste!

Pe scurt despre Sophia: creste frumos, la 9 luni (acum 3 saptamani) avea 11 kg si 76 cm. Vorbeste engleza, face adunari pe socotitoare si aseaza jucariile in ordine alfabetica! Glumesc bineinteles, desi am vazut ca unele mame se lauda cu progrese mai remarcabile decat ale noastre. Eu si doctorita noastra pediatra suntem de parere sa lasam lucrurile firesti, asa ca nu cred ca nu o sa descriu nimic spectaculos. Merge in 4 labe de la 8 luni, iar de la 9 luni merge de-a lungul tarcului si cu margatorul acela care se impinge (nu stiu daca are un nume). Spune mama, dada mai clar. Face pa cu manuta. Mananca cam de toate, fara nazuri si reactii adverse. Mai alaptez inca, desi nu o mai prea intereseaza, asa ca probabil o sa se termine bucuria asta curand. Nu a fost niciodata bolnava (bat in lemn!). Nu are decat un dintisor si acum ne luptam sa iasa al doilea. Si bineinteles, e copilul cel mai minunat din lume - lumina ochilor mei, ca al fiecareia dintre voi!
Cam atat, ma opresc pentru azi aici ca mai am de finalizat cateva pregatiri.

Craciun fericit tuturor!

PS: Multumesc Eliana pentru urare! Multa santate familiei, aveti nevoie!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

VA DORESC LA TOATE SA AVETI UN CRACIUN FERICIT SI NUMAI BUCURII. SA VA BUCURATI DE COPILASI ASA CUM O FAC EU IN FIECARE CLIPA. SARBATORI FERICITE!

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Craciun Fericit !!!

Si noi va uram sa va bucurati de copii, sa fiti cu totii sanatosi si voiosi !!!
Pentru multe dintre noi este primul Craciun intr.o familie mare ! ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

DRAGELE MELE,va doresc un CRACIUN FERICIT sanatate,pace in suflet si liniste in casa!va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

HO HO HO HO

A venit mosu'!!!! A venit mosu'!!!! Dragele mele, pentru ca maine imi va fi aproape imposibil sa intru(desi o sa incerc sa o fac)nu am vrut sa ratez momentul pentru a va multumi de urarile care deja mi le-ati facut! Multumesc mult de tot.Mi-ati umplut sufletul de bucurie!!!!!!

Zadi -La multi ani puiutului tau care maine face 3 anisori!!!!!!!!!.Sa-ti traiasca ,sa-ti fie sanatoasa si exact asa cum sufletul tau si-o doreste.Va urez petrecere frumoasa si abia astept sa vad pozele cu ea.Promiti?

Kitty-desi ti-am urat in avans La multi ani, as vrea sa-ti mai trimit o serie de pupicei.Sanatate multa tie si intregii tale familii

Krissy-de cand te caut tradatoare mica!!!! Cum e posibil sa dispari atata timp si sa nu ne dai niciun semn de viata? Te-ai gandit ca poate ne este si noua dor de tine? Promite-mi ca urmatorul mesaj nu va fi la anul!!! Ma bucur nespus ca ai revenit.Eu oricum iti trimiteam mesaj.Asa ca....sa incepem....In primul rand iti urez un calduros La Multi Ani pentru ziua ta de nastere! Apoi,vin si iti urez multa,multa sanatate + multa ,multa fericire pe care sa o traiesti alaturi de cei pe care-i iubesti! Si nu in ultimul rand distractie frumoasa maine

Laina-tare m-am mai bucurat cand am vazut mesajul de la tine.Despre Ana iti pot spune doar atat "Merge spre bine"

Si acum.......VREAU SA VA UREZ TUTUROR, DIN TOT SUFLETUL MEU, SA VA TRAIASCA PUIUTII, SA FIE SANATOSI,SA VA BUCURATI ALATURI DE FAMILIA VOASTRA DE TOATE REALIZARILE LOR SI NU IN ULTIMUL RAND CRACIUN FERICIT!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Seara buna!
V-am urmarit cu greu zilele astea fiindca suntem la Piatra Neamt la soacra mea. As vrea sa-i urez lui Kitty, cu putina intarziere, la multi ani, multa sanatate si fericire.
As fi vrut sa scriu mai multe, insa sunt obosita. Am crezut ca scap de bucatareala daca tot suntem in deplasare, dar pana la urma am contribuit la mai multe, am facut o prajitura si bineinteles ca m-am ocupat si de mesele Mayei. Ea e bine, in prima zi a fost un pic bulversata de atata mers cu masina, acum e ok. Asteptam sa vedem ce ne aduce maine mosul.

Dragele mele, va doresc sa aveti un Craciun fericit si linistit impreuna cu familiile voastre!Pupici de la mami si Maya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

hop si noi.
CRACIUN FERICIT MULTA SANATATE SI SA VA ADUCA MOSU TOT CE VA DORITI.
Noi suntem raciti si eu si mousa m_am saturat.Mosu a venit si la noi cu totul ca tati este musluman dar si noi sarbatorim craciunul doar traim in romania (am citit ca nu sunteti mandre ca sunteti roman ce trebuie sa spunem noi straini care ni se inchid toate usile in nas , dar asta este trecem noi si peste asta dar gata cu suparare ca doar este craciun .
va pup si numai bine la toata lumea mai revin cu noutati si o sa pun poze cu bradul si cadourile primite.

matilda http://family.webshots.com/photo/2175516590096653195FmkzYY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

kitty, loradin krissy, la multi ani sa va dea domnu', sa va bucurati si de copiii copiilor vostri!

fetelor, sa aveti toate un craciun cald, cu sanatate si multe daruri de la mosu'!!!
io sunt franta; desi ziceam ca nu fac pregatiri m-a apucat febra in seara asta si am facut o ciorba si sarmale (care inca nu-s fierte, ca n-am suc de rosii in casa, asa ca mine termin!). a venit si la noi mosu'. i-a adus mariei o papusa bebe care plange, are 2 dinti jos, si dc-i atingi se linisteste, papa bibe si nu mai stiu ce face. si a mai primit si un proiector de diafilme pt copilasi. si la noi barbatu' casei a fost mosu' si maria s-a uitat cu niste ochi mari si atat de mirata la el...nu l-a recunoscut, nu i-a placut nici displacut dar mie mi s-a parut putin cam stinghera. ce sa va zic, in 5 min papusa nu mai avea cap! de fapt il avea, dar era undeva la 15 cm, legat de fire de restul corpului! ce sa-i fac! asa eram si eu si tati, demontam totu' in cateva minutele. tati zice c-o repara maine. abia astept pt ca am vazut ca i-a placut "fratioru'" cum am numit noi papusa; cum l-a vazut i-a si tras o muscatura de nas.
ieri maria ne-a uimit cu 3 noi chestii: incearca sa zica alo, dar nu-i iese decat un aiaaa sau agaaaaaa, a inceput sa plescaia cu limba sa imite calu' si isi sugla mucii. asta cu mucii am descoperit-o seara. adica ii tin servetelu', ii spun sufla si ea se executa! saptamana care a trecut ne-a surprins zilnic, asa ca astept acum o perioada de pauza.
laina, doamne ce bine ca nu e nimic grav! io ma gandeam ca poate nu-i necesara operatia. oare nu i se poate indrepta craniul dc poarta o cascheta anume?? ca eu eram f stresata cand maria avea torticolis si citisem ca la cei cu capsorul deformat tare din cauza torticolisului li se da o casca pe care s-o poarte. nu stiu, poate ar fi bine sa intrebi?!
ma duc acum ca sunt obosita tare si presimt ca n-o sa fiu in stare sa ma dusez. poate dc eram si io ca elyanne (sa va faceti bine si tu si picii!) ma urneam dar asa....glumesc, doamne fereste! io am avut varicela cand eram mica si tin minte ca a fost naspa rauuuu!

pupe si multa voie buna de sarbatori!!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput