Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna seara fetelor!

Sunt la citit/vizionat poze, asadar:

Foarte frumos bradul vostru Lauramar!

Da, Sherbi ai fi putut participa cu mari sanse de cistig la concurs, dar ca si Karra ai fi primit 1 punct maxim 2 de la invidioase, si ti-ai fi facut singe rau. Ma pregateam sa inteb ce e cu colajul de poze si apoi am vazut ca ai spus....cred ca a fost foarte impresionat sotul de asa cadou.

Martutza asa este ai mare dreptate, copii isi vor cere singuri independenta si o sa ne fie dor de mingierile, de pupicurile si chiar de zimbetele lor.

Elyanne vad ca incepe sa fie mai bine...sanatate sanatate sanatate..cite una pentru fiecare!

Mady dar de ce nu aveti 2 chei? Ca si la leasing ti se da a doua cheie acum, sau cel putin noua ne-au dat-o.

Kitty cred ca puteti sa scoateti bornele de la baterie si sa incuiati masina manual.

Roxanici mi-ai amintit ca doctora mi-a spus sa ii dau si lui Tudor kiwi, dar dupa patania ta..parca nu i-as da.

diana69 multa multa sanatate Cezarei, of, rotavirusul asta si la voi?

si ce trei tbc-isti ...sa va faceti bine cit mai repede!

Cind am scris de bornele lui Kitty am tastata la repezeala Krissy si uite ca aveam o presimtire! Ma bucur ca ne-ai mai dat vesti Krissy! Stii.. gluma-i gluma treaba-i treaba..voi cum ii vorbiti Sophiei? Engleza sau romana...sau ambele?

Si acum:
La Multi Ani, Krissy si Loradin! Sa fiti sanatoase, sa aveti multe bucurii, sa fiti inconjurate de dragoste si sa petreceti cu mult drag alaturi de familiile voastre si mai ales alaturi de printesele voastre!

La Multi Ani, zina Ingrid la cei 3 anisori. Petrecere frumoasa si sa te tii de promisiunile pe care le-ai facut mosului!

Craciun fercit tuturor! Sa aveti sarbatorile pe care vi le-ati dorit, sa va bucurati de minunile care au aparut in viata noastra in acest an si multa, multa sanatate!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Multumesc inca odata pentru urari!

A venit si la noi mosu, copiii s-au bucurat foarte mult, bradul de anul acesta a iesit superb, o sa pun poze sa ma laud . Cel mai mare succes l-a avut un catelus (de la sora mea) care canta si da din urechi si Giulia sta in genunchi in fata lui si danseaza si ea si chiuie de fericire.

Loradin vreau sa fiu sigura ca nu o sa ratez sa-ti spun LA MULTI ANI! in valtoarea zilei de maine! Iti doresc ca ziua ta si ziua de Craciun sa-ti aduca multe bucurii, sa se stearga cu totul pana si amintirea problemelor pe care le-ati avut, sa poti sa te bucuri asa cu tot sufletul - asa cum sti tu!! - de dragutica ta!

Krissy La multi ani si multa-multa fericire! Mi-a placut mult cum ai descris dezvoltarea Sophiei.

Zadi La multi ani zanei tale, sa fie o zi frumoasa pentru intreaga voastra familie!

Craciun fericit pentru tot stupul si pentru cei dragi!!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna sara gazda buna...

A venit mosul si la noi, am impodobit bradul cu o stefi maraita de somn, nici n-a apucat sa-l vada bine, de fapt nici n-o interesa, sa vedem maine ce parere are de ce i-a adus mosu'
Am bucatarit aseara pana pe la 2, astazi am retusat curatenia, am mai luat niste cadouri si gata, am inceput sa ma bucur..eu iubesc craciunul, ma simt minunat zilele astea!

M-am bucurat sa citesc mesaje optimiste si urari frumoase, vreau sa va doresc multa, multa sanatate la pitici, mamici si tatici, sa fiti cu totii fericiti si sa va bucurati de minunatele sarbatori de Craciun!

diana69, multa sanatate fetitei

La multi ani Kitty, multa sanatate si fericire!

La multi ani pentru maine, Krissy si Loradin!

Craciun fericit intregului stup!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Loradin!!!
La Multi Ani, Krissy!!!

La Multi Ani, Ingrid, zana de Zadi!!!
sa fiti sanatoase si frumoase la suflet; sunteti oricum binecuvantate sa fiti nascute in asa zi mare

iaca trecu si pe la noi mosul am facut asa poza mai pe intunecatelea sa vedeti atmosfera de craciun.

Maine am invitati la masa asa ca o sa trag chiulul, cred ca si voi...

Pup u all

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La Multi Ani, Krissy si Loradin!

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!Craciun fericit!

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Craciun fericit tuturor! Sanatate si impliniri va dorim din tot sufletul! Va pupa cu drag pe ambii obrajori Iunita, iarina si tati de Iarina

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

craciun fericit!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

la multi ani, andreea! sa cresti maaaaaaaaaaaare si frumoaaaaaaaaaasa!

andreea este fetita prietenei mele si vreau sa o felicit aici, desi nu ne citeste.

ma bucur sa aud vesti de la tine, krissy. va pup pe toti, in special pe sophia.

am vazut ca mosul roxanei a fost tare darnic. sa ne spui si noua ce era in pachetelele alea.

la multi ani, ingrid!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ingrid
Maria Cristina bb de karra, Cristina bb de Jaana,,Paul Cristian bb de Dideip si tuturor mamicilor taticilor bunicilor care poarta numele lui Hristos
bebei care mai adauga o lunita

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

pentru toti cei sarbatoriti azi, inclusiv Cristian/Cristina

Sa aveti sarbatori frumoas!

Ieri eu trebaluiam prin bucatarie, si Alex misuna pe la picioarele mele si muta jucariile dintr-o parte in alta A fost asa frumos...

A, mi-a iesit bun tortuletul sotului, o sa pun poze mai incolo...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput