Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

ADINA FELICITARI1!!!!!!!!!!!!!!!!!! refacere usoara si bebe sanatos.

Va urez tuturor un Craciun magic alaturi de cei dragi, cu bucurii si liniste sufleteasca!

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB, pediatra mi-a zis ca sunt prea mici pt atata ceai si a zis sa-i dau doar putin intre mese, max 30 ml/zi;,eu i-am dat baby drink pt ca nu ii place baby calm, dar azi i-am facut laptele cu baby calm si a iesit afara, dar tot nelinistita e , nu a dormit decat 1/2 h toata ziua, abia acum la 16.30 a mai adormit si ea; am ajuns sa ne rugam pt un cacut si un partz fara dureri..nu mai putem, abia astept sa treaca.

Voi tineti regim alimentar, cele care si alaptati? ca pe mine pediatra ma lasa sa mananc trei lulele...e mult prea severa..

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ellis, eu alaptez exclusiv dar nu pot sa zic ca tin un "regim"alimentar.Incerc sa maninc cit mai sanatos, multe legume, fructe, fara prajeli f multe, fara ciocolata sau cafea, si evit alimentele care ma baloneaza pe mine, adica fasolea, mazarea.
Cam atit.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nici pe mine nu ma lasa pediatra sa-i dau mai mult de 30 de ml/zi de ceai, maxim 50 ml. Cate bordeie, atatea obiceiuri .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Stefania felicitari pentru bb

Felicitari Adina, sa-ti aduca numai bucurii!!!

Fetelor va urez un CRACIUN FERICIT, PLIN DE BUCURII!
SA VA BUCURATI DE BB-II VOSTRI ALATURI DE FAMILIE!

Fetelor eu sunt disperata. Copila mea plange toata ziua si nu tace decat daca o iau in brate. Azi am lasat-o sa planga si se mai potoleste, mai adoarme, insa per total urla de rupe peretii.
Acum nu stiu ce sa fac, sa o las asa sa planga sau sa ma duc sa o iau in brate?
Bb-ii vostri tot asa fac? Voi ii tineti toata ziua in patutul lor sau cum ii mai distrati?
Offf...

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Darleena, si a mea doarme rar in patut, mai mult la mine in brate, iar cand nu doarme nici gand de stat singura in patut, trebuie sa o plimb prin camera. Asta de cateva zile. Am lasat-o o data sa planga, s-a invinetit, si am zis ca e mai bine pentru ea, sa o tin in brate, ca doar nu plange degeaba. Plus ca,daca plange se umple de muci.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Darleena, si fata mea plange. DAr de la colici, cred. Cand o mai lasa burtica mai tace si ea, dar nu prea sta in patut, tot in brate prefera. Si plange pana adoarme in brate, apoi o pun cu grija in patut, dar de multe ori se trezeste, si cateodata, daca o vad prea obosita prefer sa doarma la mine in brate sa se odihneasca.
Asa ca nu esti singura cu problema asta. Sper sa treaca cu timpul!

Pupici!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA SUNT FRATELE ROXANEI..EI SUNT PLECATI DIN BUCURESTI SI M-A RUGAT MULT SA VA UREZ CRACIUN FERICIT!! SA FITI SANATOSI SI SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

CRACIUN FERICIT! MULTA SANATATE, SA AVETI PARTE DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI SI MOSUL SA VINA CU TOLBA PLINA DE CADOURI!

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

va multumim mult de urari.

Ne-am intors azi acasa, la pranz.

Nasterea a fost foarte, foarte rapida.S-au rupt membranele, apa era insa verde. Cand amajuns la spital aveam deja cotractii foarte usoare, insa dilatatie 1, deci mai nimic. Doctorita de garda a fost de nota 20. A zis ca facem un test sa vedem cum reactioneaza pulsul lui bb la contractii, ptr ca apa verde este un semn ca a avut unstres sau altceva nu e in regula. Mi-au dat cea mai mica doza de oxitocina, sa vada ce se intampla.Insa in jumatate de ora eram deja cu dilatatie 6... Bataile inimii au fost ok, a fost totul foarte rapid, poate chiar prea rapid, ca nimeni nu era pregatit sa se termine totul asa repede si este si pericolul mai maresa te rupi tare...
Am presat la sfarsit de vreo 8 ori sa iasa baiatul, doctorita in timpul asta apasa pe burta ca amvanatai si dureri musculare, insa a stiut ea ce face. Tot mereu iceau ce mare e...

In sfarsit, s-a nascut, si eu m-amrupt fff putin, mai mult ca nistejulituri mici.Intai au zis ca nu are nici sens sa fiu cusuta, insa pana la urma m-au cusut ca sa creasca mai frumos. Insa nu sunt decat doua rani diferite cusute, fiecare cu cate o cusatura sau copca sau nu stiu cum ii zice...

Singura "problema" e ca a avut o infectie, avea niste besicute cu ceva inauntru (puroi?), probabil o reactie la boalamea de acum cateva saptamani si medicamentele luate... Asa ca trebuie sa ia 3 zile antibiotice, insa restul e totul in ordine.

Inca nu prea stie sa suga cum trebuie, ca eu am sfarcurile tare aiurea, insa cu rabdare vom reusi, asta stiu sigur. Maine vine si moasa acasa. In moment ma cam dor sfarcurile, dar asta e! Mi-a mers imediat excelent dupa nastere, nici nu te gandeai ca tocmai am nascut!

Taticul a fost tot timpul alaturi de mine, m-a ajutat enorm prezanta lui, si pentru el a fost un moment foarte deosebit, pe care n-ar fi dorit cu nici un pret sa-l rateze... A si plans

Va urez la toate Sarbatori Fericite si toate cele bune alaturi de familie!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput