Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 18
anacami spune:
SARBATORI FERICITE!!!
Sanatate,bucurii si fericire tuturor!
Adina, felicitari!!!!
Lala,iti tin pumnii!! M-am gandit des la tine si la Adina in ultimele zile!
Fie ca noul an sa fie unul cu impliniri pe toate planurile !!!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
Roxxy80 spune:
FELICITARI, MAMI ADINA!!!!!!!! SA FII SANATOASA SI TU SI BEBE!!!! BEBE SA FIE MANCACIOS SI NECOLICOS!!!!! REFACERE RAPIDA!!!! TE ASTEPTAM CU DRAG PE FORUM!!!!

Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
gabitz78 spune:
adina - felicitari! sa-ti traiasca mandretea, sa fie sanatoasa.refacere rapida.pupici.
victo - eu am sterilizator avent si dureaza cam 8 minute.
uram si noi craciun fericit tuturor, multa sanatate si viata lunga si frumoasa alaturi de cei dragi!
pupici dulci de la fete si baieti!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
iuli-ana spune:
ADRA,multumesc de raspuns!!!
Ma astept la mult stress pt obtinerea acelor banuti,insa nu ma dau in laturi!!!La noi e mereu ca la nimeni...
ADINAAAAA,URAAAA!!!!

SA FITI SANATOSI,REFACERE RAPIDA,INTELEPCIUNE SI TOT CE E MAI BUN PT VOI!!!BEBE FLORIS,SA CRESTI MARE SI SA ASCULTI DE MAMI SI TATI!!!
Eu chiar am ramas ultima....
Ana
39+
Daria-Elena
AMR 2 zile!!!
iuli-ana spune:
Aaaaa,LALA,iarta-ma...

...rectificam...am ramas singurele...![]()
Ana
39+
Daria-Elena
AMR 2 zile!!!
pufulet74 spune:
Sarbatori fericite si pline de lumina in suflete, un craciun frumos ca un vis si un an nou plin de bucurii si realizari !!!
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
RAMONELLA spune:
felicitari Adina!!!!!Sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si frumosi!!!!!!!!!

Pentru toate mamicile si gravidutele care au ramas,sa aveti un CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!!!SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI,DESI DEJA NE-A ADUS LA TOATE CEEA CE NE DOREAM CEL MAI MULT!!!Am petrecut un an minunat alaturi de voi!!!!!!!Va pupacesc pe toate!!!!!!!Si pe toti bebeiiii!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ellis
bb, cum faci ceaiul de fenicul, ca pt adulti?ca mie mi-a zis dr sa nu fac laptele cy ceai, dar azi l-am facut in baby calm si a facut kk..
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ellis, ceaiul de fenicul il fac dupa ochi, nu am o masura anume. fac intr-un vas mic, de aprox 1 litru si pun bobite de fenicul. dar acuma ca am vazut ca accepta acest ceai voi lua de la humana granulat!! intr-adevar de cand ii fac laptikul in ceai (de vreo 3-4 zile) face kk singurica!!
de ce ti-a spus pediatra ca nu e voie sa faci laptik in ceai???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
ADINA FELICITARI PT BB FLORIS!!!!! SA TE REFACI REPEDE !! BB FLORIS BINE AI VENIT PE LUME!!! SA FII SANATOS SI MANCACIOS!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Lala_D spune:
In prag de Sfinte Sarbatori va transmit din inima cele mai alese ganduri si sentimente, precum si urari de bine, sanatate, noroc si bucurii, iar Craciunul sa va fie linistit si imbelsugat, sa va delectati impreuna cu familiile si cei dragi de darurile Mosului, de bradul impodobit, de mese imbelsugate si de zambetele fericite ale tuturor celor care va inconjoara
Iuliana nu-i bai , se pare ca eu inchid odiseea pe 27 dec daca nu imi face bebe vre-o surpriza ( sper sa nu ca pana atunci nu-i doctorita )
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!