Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
hello
pussi, sa creasca printedele marisi sanatoase!!!
a mea bebe e tot o cumintica, fara colici, fara dureri de burtik, seara o pun in patut si se culca singurica!! dimineata se trezeste asa de bine dispusa ca zambeste si rade intr-o veselie!! e o scumpa!! in schimb sunt putin "gelooasa" ca rade la toata lumea.....![]()
aaa si de ieri mi-au venit si mie "uratzii"....![]()
va uram si noi UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE FAMILIE!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
iuliana mie nu mi-au dat acel salar mediu ci o suma fixa...2 mil...![]()
nu sunt in invatamant!)(
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adra_bell spune:
Iuli-ana sor-mea este in invatamant si a luat salariul ala, e drept ca a fost nevoie de mult stres, de reclamatii pe la camera de munca, jurista de acolo era foarte dragutza, dar era siderata, nici nu auzise de asa ceva, se mira si ea, ca au fete p-acolo care au nascut si nu au luat banii
. Pana la urma s-a rezolvat dar cu lupta mare.
BByasmi, ce bine ca bebelusha ta e cumintica si nu o doare nimic. A mea plange si se screme si in somn. O vad ca se inroseste toata si trage cate un part. Cred ca o doare tare, saracutza.
Am pus o prietena din Bucuresti sa intrebe pe la farmacii de saulete cu samburi de cirese. N-a auzit nimeni![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ellis spune:
buna ziua si de la noi
scriu cu fata in brate ca nu se poate altfel...
bb, cum faci ceaiul de fenicul, ca pt adulti?ca mie mi-a zis dr sa nu fac laptele cy ceai, dar azi l-am facut in baby calm si a facut kk..
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
Victo spune:
mai fetelor, ce marca de sterilizator aveti si cat timp ii ia pana isi face programul?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
pufulet74 spune:
SMS de la Adina : "Ieri 23 decembrie, la ora 15,42 s-a nascut Floris, 53 cm, 4170g, nastere naturala, "
Felicitari mamico, sa ai parte de o refacere usoara, de un bebe sanatos si care sa va aduca multe bucurii si fericire !!!!
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Vasari spune:
Adina, felicitari!! 

Bb sanatos si mancacios si tie refacere rapida! Sa va bucurati de sarbatori!
Super cadou de Craciun!
O sa-l petreci cu toata familia. 
Va urez tuturor SARBATORI FERICITE! 
Maria - 3 NOV 2007
adra_bell spune:
Felicitari Adina, sa-ti traisca bebelushul, sa va bucurati de el, sa va aduca numai fericire!!!!!Frumos cadou de Craciun!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Lala_D spune:
Felicitari Adina, ma bucur enorm pentru voi !!!
Urmeaza Iuliana si apoi eu ![]()
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!