Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

n-am intrat de multttttttttttttt, ce sa fac... papa dureaza 1.5 ore din 3 in 3 ore, asa ca imi ramane 1.5 ore pt. mine in caz ca nu e treaza una dintre Tuste, dar nu ma plang

Sa va pove despre noi! Suntem bine, sanatoase,acasa de 2 sapt. Tustele papa,am implinit o luna, iesim cate 10 minute afara la plimbare.... o sa va zic pe rand:
Elena.. prima nascuta, a ajuns la 3.300 gr. Ea e cae linistita, cuminte si cu rabdare, se joaca singura in patut cu degetele si gangureste
Ana.. a ajuns la 2.900 gr. E cea care face scandal, plina de personalitate...atenta la tot, isteata foc
Eu nu mai am lapte, dar am reusit sa accept ideea fara depresi de data asta... in rest sunt ok si fizic si psihic..Am gasit un pediatru, intr-un, final cu care pot sa comunic... care mi-a scos din cap ideea de prematuritate. Tot cu el am bagat si ceai in alimentatie... Ana nu se mai trezeste de la masa de la 00:00 pana la 06:00 ... decand cu ceaiul la 03:00!

CRACIUN FERICIT

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

Multumesc de urari!
Anca daca tot ne-ai trecut in listuta, Irina a avut la nastere 3,540 kg si 50 cm, Apgar 10, nastere naturala
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna dimineata!!!
dau o ..insa este devreme...se raceste pana va treziti voi

Pussi, felicitari pentru Tuste..au implinit deja o luna!

Alina, bine ai venit..te asteptam mai des sa ne povestesti despre Irina!

Ade a dormit pt. prima data 7 ore legate...de la 22 pana la 5....

Ati gasit FLATULIN? ca eu am intrebat pe la toate farmaciile ce le-am avut in drum si nu am gasit...cica nu se mai importa. Ieri i-am cumparat o punguta ce contine samburi de cirese..se incalzeste si se aplica calduta pe burtica. A linistit-o ...de obicei plangea pana la 12 noaptea...aseara a adormit la 22 si a plans mai putin.

CRACIUN FERICIT

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Craciun Fericit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna dimineata,mamicutelor...,mi-a fost tare dor de voi...,asa ca am facut tot posibilul sa intru sa va urez din tot sufletul un CRACIUN FERICIT!!!
Noi suntem de ceva zile in Franta,am calatorit foarte bine cu avionul,ba ciar am si sforait,de atata dormit...,ma bucur mult ca-i place sa schimbe locurile,doarme oriunde...,doar sa auda voci ,asa adoarme mult mai rapid.. !!
In rest,mananca bine..,iar ce e foarte curios...,ca in Franta doarme noaptea cate 6-7 ore,ceea ce mie imi venea greu sa cred,cand o auzeam pe cumnatamea..,ca-i doarme toata noaptea..,de la 23 la 7,asa ca sunt super fericita si odinita..!Sunt curioasa daca va fi la fel in Romania..,poate e ceva in aerul din Franta
Am sa incerc sa citesc din urma,ca am foarte mult de recuperat,dar abia astept sa vad ce ati mai facut,pana atunci va doresc sa aveti parte de un Craciun fericit ,plin de evenimente frumoase,va pup dulce pe toate ,pe curand..,va las ca trebuie sa fac piata..,ptr ca tinem la noi masa de Craciun,iar cand familia sotului se aduna toata sunt in jur de 30,asa ca am ceva piata de facut ,o data pe an..,e ok!!
CRAIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Gianina de unde ai luat punguta cu samburi de cirese?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata tuturor!!!
PUSSI,ma bucur ca esti ok,iar tustele la fel!Chiar ne intrebam ce mai faceti!
ADINA,tu ce mai faci???
CREEM,ti-ai depus actele pt acel salariu mediu oferit la nastere ???Stii tu...conform noului contract de munca colectiv,avem si noi acest drept...Am o prietena la Basarabi care a luat banutii...Zi-mi si mie daca ai depus actele sau macar daca cei de la tine de la serviciu ti-au zis ce trebuie sa faci pt obtinerea acestui salariu...

Ana 39+ Daria-Elena
AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Fetelor,am emotii mari,ma gandesc ca poimaine la ora asta voi fi mamica!!!A mai ramas atat de putin!!!
Nu stiu daca voi mai intra astazi,asa ca va spun tuturor CRACIUN FERICIT,cu sanatate,voie buna,impliniri si tot ce va doriti!!!

Ana 39+ Daria-Elena
AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!
Iuliana, eu am luat acel salariu mediu pe unitate. Am facut o cerere, am luat nr de inregistrare de la secretariat si am depus-o la mine la departament , adica la resurse umane. Am atasat si o copie dupa certificatul de nastere al baiatului. Mi-au bagat banii la lichidare. Au fost super bineveniti.

ITI UREZ NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI MANCACIOS SI REFACERE RAPIDA!!! TE ASTEPTAM INAPOI PE FORUM CU POZICI CU BEBE!!!

quote:
Originally posted by iuli-ana

Buna dimineata tuturor!!!
PUSSI,ma bucur ca esti ok,iar tustele la fel!Chiar ne intrebam ce mai faceti!
ADINA,tu ce mai faci???
CREEM,ti-ai depus actele pt acel salariu mediu oferit la nastere ???Stii tu...conform noului contract de munca colectiv,avem si noi acest drept...Am o prietena la Basarabi care a luat banutii...Zi-mi si mie daca ai depus actele sau macar daca cei de la tine de la serviciu ti-au zis ce trebuie sa faci pt obtinerea acestui salariu...

Ana 39+ Daria-Elena
AMR 2 zile!!!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

ROXXY,multam de raspuns!Ar fi bine daca lucrurile ar fi asa de simple,numai ca in invatamant nu e asa...La mine nu stie nimeni nimic si ma gandeam ca daca CREEM mi-e colega de breasla stie ea ceva mai multe...Dar iti multumesc din inima pt raspunsul tau rapid!!!

Ana 39+ Daria-Elena
AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput