Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 20
olim spune:
[
=2]SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
[http://felicitari.ele.ro/O_ce_veste_minunata--i1539.html]
mami si Alex
Vasari spune:
Adina, ce frumos!
M-au trecut fiorii. :) Mi-am adus aminte si de nasterea mea. Se pare ca pana la urma ceaiul de zmeur chiar functioneaza! Sa-ti traiasca flacaul si sa va intrati repede in ritm. Mult noroc cu lapticul, stiu ca o sa reusesti, ca si data trecuta. Craciun fericit!
Maria - 3 NOV 2007
creem spune:
Felicitari adinag! Sa fiti sanatosi amandoi! CU suptul nu iti face probleme ca invata el sa suga, e putin mai greu la inceput. Si pe mine ma dureau sfarcurile, am facut chiar ragade, dar stateam mult cu sanii la aer si au trecut repede! Cand te uiti la puiut iti trec toate!
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
fericita de
MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
catus76_ro spune:
salutare la toata lumea!!!!

PE 21 DEC S-A NASCUT PRIN CEZARIANA MICUL NOSTRU INGERAS PETRU-CRISTIAN DE 3700 SI 54 CM!
In ajun de Craciun am ajuns acasa si speram sa ne descurcam cu noua viata!
Craciun Fericit!
Revin cu detalii.....Catus76 fffff fericit!!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
revin!!
bebe a facut singura kk si azi!! e asa de mandra de ea!! zambeste si rade intr-una dupa ce face!! e o scumpa!!!
dany, ca si concluzie pt kk: cat mai multe lichide, eu ii dau 150 ml chiar si mai mult, laptokul facut in ceiuc (nu in apa!!). eu ii dau ceai de fenicul!! sper sa o tina tot asa!!!
va pup
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
mersi de sfat!!!!!!!!!

PUSSI BINE AI REVENIT, CU VESTI BUNE!!!!!!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
adinag si catus_76 feicitari pt bebeii sanatosi si grasuni!!!
FRMUSETEA IERNII CU DULCELE ECOU AL COLINDELOR SA VA ADUCA IMPLINIRE, IUBIRE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!
VA PUP PE TOATE ....MA BUCUR MULT CA V-AM "INTALNIT"!!![/b]
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
[b]14 Noiembrie 2007
bb_yasmi spune:
ellis, eu m-am saturat de atatea sfaturi "doctoresti" (ma refer la ceiuc). daca vad ca ii face bine bebelinei de ce sa o las sa se chinuie?? ca daca o iei asa nici supozitorul nu e bun ca da dependenta, nici termometrul, acuma aud ca nici ceiucul...ce sa fac cu saraca fata? eu am hotarat sa fac asa cum vad eu ca ii merge ei bine!!
poate voua v a spus ca max 30 ml/ zi de ceai pt ca alaptati!! si nu au nevoie de ceiuc bbei alaptati!!
oricum noua ne merge foarte bine de cand cu laptele facut in ceiuc de fenicul, ne-a ajutat cu parturile, cu kk- face bb singura si fara sa se chinuie si mai nou vad ac nici nu mai vomita asa tare ca inainte!!
pupici multi!!
noi azi mergem la nasi, stabilim ultimele detalii, ca mai sunt doar 4 zile pana la botez!!!! de a bia astept un pic de distractie ![]()
ADINA, BINE ATI REVENIT!!!!
roxule, craciun fericit si voua!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
darleena, a mea nu plange decat cand e flamanda tare si cand e rupta de somn si e prea mare agitatie, galagie in jurul ei si nu poate adormi!! in rest, o pun in patut si adoarme singurica, plus ca de o saptamana numa' mananca si doarme tot timpul aaaa si nu uita sa ne "traga" niste zambete si rasete dupa fiecare trezire si masa ....asta asa drept multumire!!![]()
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
mai si eu zic la fel, ca trebuie sa iti cunosti tu copilul cat mai bine sa ii dai ceea ce lui ii prieste fara atatea pareri din n parti... ca hai sa fim sinceri , fiecare bebelus e diferit si sa nu uitam un lucru noi nu am fost crescuti dupa carti si zeci de doctori si dupa atatea reguli stricte si nu am avut alergii atatea si am fost mult mai rezistenti la bananlele raceli.
BB eu te sustin draga
Ank
Raul
17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!