Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)
Raspunsuri - Pagina 9

marimar spune:
Babee, cum mai stai cu somnul. E cumplit sa nu poti sa dormi, incearca sa maninci inainte de culcare banane, lapte cald cu miere si carne de curcan, cica astea sint ca niste somnifere....
Fetelor, am inteles ca in RO la aproape fiecare control ai parte de un control intern ??? Asa e si prin alte parti ( Elvetia, Franta, etc??) Eu am dus 2 sarcini si am nascut 2 copii perfecti fara nici un control intern de rutina si tare n-as vrea la al 3-lea sa am parte de asa ceva.... Babee, cum e in Austria???
fericita cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Babee spune:
Marimar stai asa ca mie nu-mi proceseaza creierul..ce control intern?Vaginal?Ca de asta ai parte si in Austria.
Cu somnul is tot asa, as dormi dar pur si simplu nu pot.Maxim 4 ore pe noapte, am luat si ceva medicament din plante dar ala ma moleseste si atat.Baile ma relaxeaza dar nu ma si adorm.Lasa ca dorm cu bebe mult
Rebecca e mai bine, isi face efectul antibioticul si sper sa nu mai aibe probleme-curand!
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca

elyanne spune:
Marimar la prima sarcina (fara probleme) am avut parte de mai putine controale interne... au fost cateva, dar putine... Si asta pt. ca am avut candida si trebuie vazuta situatia dupa tratament, recoltata secretie pt. analize. Mai mult de-asta.
Iar la final, ca sa verifice daca s-a deschis, inmuiat colul.
La a doua sarcina au fost mai multe din momentul in care s-a deschis colul (la 25 de sapt.) ... ca sa verifice situatia ... iar dupa cerclaj ca sa verifice care e situatia...
Sanatate multa bolnaviorilor!
piatra lunii sper sa ajung zilele astea la plafar sa iau... Rau sigur n-o sa ne faca
Sa vedeti ce faceau baietii mei ieri... cad era atat de liniste in casa... foare anormal pt. ei... Pozeeeeeeeeee
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

addiana spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Sa vedeti ce faceau baietii mei ieri... cad era atat de liniste in casa... foare anormal pt. ei... Pozeeeeeeeeee
vroiau sa schimbe pamantul la flori. au vrut sa te ajute...si-au dat seama ca esti prea ocupata!

si la mine daca e mai mult timp liniste e clar ca fac vreo boacana!
diana, denisa (06.07.2003)

miraklucker spune:
Marimar eu nu am avut parte de nici un control vaginal........doar la David in ziua cand am avut termenul, ca de el s-a lasat asteptat si atunci doar sa vada cum stau, facut de moasa. La el nici macar eco transvaginal nu mi-a facut, primul control a fost la 13 saptamani cand nu mai era necesar.
.....in Franta ce stiu de la sora-mea.....ea a avut parte de asa ceva dar nu de foarte multe ori, doar la controlul care nu-i facea eco.
.........eu cred ca depinde de fiecare doctor.
Eliana cel putin a fost liniste.........dar, si-u impartit frateste fiecare s-a ales cu cate ceva.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi

katik spune:
eliana, , micii gradinari!!!!!! da' ce floare a fost?
fii-mea avea treaba cu tot ce avea frunze, tufa, pom, floare etc., cu pamintul nu
marimar, mie nu mi-a facut control intern decit cind eram pe punctul de a naste, la ambele sarcini. ce-i drept nici n-am avut pb.
si eu cred ca mai depinde si de dr.

katik spune:
gabriela, doamne-ajuta ca e mai bine printesa!!!! pai pe ai mei pediatra ii controla in git si urechi la fiecare febra, cit de mica. are un otoscop la cabinet si vede pe loc otita. din pacate fii-mea a avut parte de vreo 5 pina la 2 ani.

elyanne spune:
Nu stiu cum se cheama floarea... e cu bulbi... si cand infloreste, are niste clopotei albi...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

addiana spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Nu stiu cum se cheama floarea... e cu bulbi... si cand infloreste, are niste clopotei albi...
oare sa fie lacramioare??? dar parca sunt prea subtiri frunzele...
diana, denisa (06.07.2003)

marimar spune:
Eliana, sint asa de scumpi smecherasii tai, micutii gradinari !! De acum incolo o sa tot ai parte de asa ceva , he he he. Pupam nazdravanii ! Elena ce face, cum se mai comporta cu ei ???
Fetelor, mersi de raspunsuri. Deci nici in RO nu e ceva standard ci depinde, de la medic la medic....Io nu vreau, o sa ii zic frumos la doctor/moasa ca refuz asa ceva pina inainte sa nasc. Probleme cu colul n-am avut niciodata.
Babee, cind e dpn-ul tau, due date ??
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !