Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Marimar pe 24 Februarie este due date-ul dar vom vedea ce si cum.
Primul medic care mi-a urmarit 2 sarcini la fiecare control facea tuseul vaginal.Si mai ales in ultimele luni disconfortul era destul de mare.Dar eu la Phillip am avut col deschis putin la 24 de saptamani, s-a rezolvat dar la Rebecca de la 35 de saptamani pana la 39 a fost deschis 2 cm.Puteam naste oricand.Pana acum e bine da-s cu tentativa de col scurtat si prefer sa stiu decat sa am surprize asa ca accept tuseul

Rebecca e mai bine dar trebuie sa-i dau 8 zile antibiotic

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Gabriela bine ca e mai bine Rebecca. Ce sa-i faci cateodata e chiar nevoie de antibiotic.
Si ai mei au fost saptamana asta bolnavi. A incept David cu febra. Intr-o seara l-a durut si urechea. Dupa doua zile a facut si Daria febra si a vomitat de vreo doua ori. Ieri erau bine amandoi. Azi am vrut sa-l trimita la gradinita pe David ca ieri se invartea pe aici prin casa ca disperatul ca se plictiseste, dar sotul mai fricos din fire l-a lasat inca acasa. Numai piticotu mic nu are nimic, la fel de fit ca intotdeauna, ii merge gura ca o moara stricata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

addiana nu-i lacramioara... ca stiu cum e lacramioara... E altceva... arev o sg. floare in vf. unei tulpini asemanatoare cu "frunzele"... si e muuult mai mare... Macat ca n-am poze cu ea inflorita... e f. frumoasa.

Marimar colul, daca e deschis sau scurtat, se vede si la eco... nu numai la controlul obisnuit... Si doar daca ar fi probleme, atunci ar puta sa te consulte, ca sa nut-i faca eco non-stop...

Elena cu bb-ii... se intelege f. bine... pana nu-i supara... mai ales pe Mihai... ei se bucura f. tare cand o vad... ea intreaba de ei cum intra pe usa de la gradi... numai ca e dragoste cu nabadai... e mica si nu-si da seama ca ii strage prea tare... asa ne iubeste si pe noi cand o apuca... ne strange de gat de ne taie respiratia...
Singura problema cu ea... cand apar altii prin casa, in vizita... si vor sa-i vada si pe baieti... devin centrul atentiei... si o apuca... incepe sa ii zmuceasca, cafteasca... numai sa fie tot ea in centrul atentiei...

Babee mandra mea n-a scapat niciodata la rosu in gat (rinofaringite/laringite) fara antibiotic... face febra f.f. mare... si nu-i scade prea usor sau pt. prea mult timp... si ar fi trebuit s-o indop mult prea des (la mai putin de 4 ore) cu antitermice... ceea ce iar nu-i ok...
In schimb baietii nu fac febra sau nu asa de mare... si-i las sa se "lupte" cu virusulul... uneori reusesc, alteori nu... si ajungem tot la antibiotic...
Asta este... asa se fac mari...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Bun gasit mamici si burtici!Bey dar ce repede trece timpul!!Incredibil!
Citesc pe aici ca Babee sta sa nasca si ca marimar are deja 10 sapt. de sarcina!Oare de ce nu trecea si la mine timpul asa de repede???

Fetele mele au fost bine in ultima perioada,sa nu le deochi.E mai nasol cu ma`sa ca de miercuri trage sa moara!Joi seara am ajuns la urgenta cu durere groaznica de spate(mai sus de mijloc),si in fata sub coaste.Greata,frison si durere de cap!
M-am intors acasa pe la 1:30 a.m si vineri am luat-o de la capat.
Deocamdata nici dr. nu stie exact ce-i ,cistita care a "urcat" pina la rinichi sau pietre.Nu mai zic ca la CT mi-a iesit "ceva" in plus prin mine!!Bey,imi vine sa rid.
Eu ma uitam pe ecranul dr.ului si mi se parea normal,adica arata ca un organ,dar de unde ca dr.-ul zice ca n-ar trebui sa fie acolo!!
Si nu stie ce e!Asta-i "durerea"!
Marti o iau de la capat cu investigatiile ,plus ca o parte le-am anulat vineri pt. ca trebuia sa ajung la munca.Asa moarta-coapta m-am dus de s-au minunat toti oamenii de ce dilie is.
Aseara am vomat groaznic si la urma am observat in saliva firisoare de singe!
Am zis,cred ca ma curat!
Astea fiind zise,voi ce mai faceti???Piticii sunt toti bine?
Imi cer scuze pt. pomelnic dar astea`s vestile mele,n-am putut sa sar peste ele.
Sanatate multa la toata lumea.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by elyanne
ne strange de gat de ne taie respiratia...
Singura problema cu ea... cand apar altii prin casa, in vizita... si vor sa-i vada si pe baieti... devin centrul atentiei... si o apuca... incepe sa ii zmuceasca, cafteasca... numai sa fie tot ea in centrul atentiei...

eliana asa e si la noi cu denisa ...si cu dragostea si cu gelozia...

hannen, ma bucur ca fetele sunt bine, dar tu?!!!! sanatate multa! si Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!
cu "organul" respectiv cine stie ce-o fi, dar exact aceleasi simptome(de firicele de sange prin voma nu stiu ca nu m-am uitat) le-am avut si eu de am ajuns la urgente si mi-am scos apendicul! cand am auzit nu-mi venea sa cred...cine-ar fi zis ca astea sunt simptome pentru apendicita!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

acum ca dorm piticii reusesc si eu sa va citesc.vreau sa va intreb in cazul isteriilor cum procedati?ca al meu micut da din picioare(bate ritmul sa zic asa),si pt. ca nu l-am bagat in seama de ieri si-a "imbunatatit" tehnica:se trinteste pe jos si da si din miini si din picioare.habar n-am de unde apucaturile astea ca Robert nu a facut asa ceva ,deci nu copiaza.mephala:cum a fost la gradi?elyanne::nazdravani baietii:unde-s doi puterea crestemarimar:eu zic ca depinde de medic,dar si de gravida(nu scriu pacient ca doar sarcina nu e boala);mie ambele sarcini mi le-a monitorizat acelasi medic,si la fel pina la trei luni am avut parte si de control vaginal,dupa care doar eco(dar nu am avut probleme de col)hannen:sanatate multamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hannen, sanatate si ai grija de tine.

Kover, cum sa fie? A plans prima zi, a doua zi s-a agatat de noi si nu ne lasa sa plecam. Asta e, ne asteptam...sper sa se acomodeze repede si sa-i placa gradinitza.

Elyanne, nazdravani baietii tai, . E prima floare distrusa?

week. placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele multumesc !Sper sa reusesc sa aflu ce e de fapt si sa scap de durerea asta.Aseara simteam ca imi ard rinichii!

Addiana,apendicita am scos-o pe la 14 ani.
Kover,piticele mele toate au avut faze de astea.Acum a inceput asta mica,daca o intorc din drum (unde are ea de gind sa se duca) daca nu o las sa apuce ceva ,gata se atirna de maini si daca ii dau drumul se tavaleste pe jos.Ceea ce si fac pt. ca se atirna si e asa de grea ca transpir instantaneu.Si se tavaleste mindra pe jos si urla si o las si eu pina-i trec "hachitzele" .Daca o ia de la capat o pun imediat in carut si culmea ,devine cea mai cuminte ma momeste asa pina o dau iar jos.
Imi amintesc cum facea Israa.Avea un an si vreo 2-3 luni si eu eram gravida cu Inas ,singeram ,nu eram asa bine ,iar Israa parca era turbata.O lasam efectiv sa se tavaleasca pe jos ,pe trotuar.Eu ma asezam pe bordura si o priveam.Avea pietricele lipite pe nas,in jurul gurii,era toata numai praf dar alta solutie nu aveam.Cind avea de gind sa termine spectacolul ne continuam drumul(de obicei spre casa,unde ea nu vroia)
Asa ca sfatul meu e ,rabdare multaaaa!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna seara fetelor!
Marimar foarte frumoasa poza, esti sigura ca este doar unul? Glumeam. Sa-ti pove ce am facut cand eram gravida cu primul, cu Bogdan. Vin intr-o seara de la dr. si ma intreaba sotul meu ce a spus dr. Eu foarte serioasa ii spun ca a vazut ca vom avea gemeni; el manca in acel moment si s-a blocat, a stat cateva secunde si spune: iti dai seama ca de-abea am gasit un nume sa ne placa, acum mai tre sa gasim unul. Asa ca asta era cea mai mare problema a lui in momentul in care a auzit ca vom avea gemeni. Am ras de m-am prapadit
Hannen ce sa mai spun, iti doresc multa sanatate. Imi aduc aminte ca ai mai pove ca ai mai avut probleme cu durerile, atunci ce a fost? Oricum nu este de gluma, sa faci analize pana afli ce ai. Sa ne ti la curent cu starea sanatatii.
Kover iti dau acelasi sfat ca si Hannen, multa, multa rabdare. Si ai mei au facut, acum este randul lui Alexandru, tipa, se isterizeaza, se da cu fundul de pamanat, da din picioare si cea mai buna solutie este sa stai calma si sa ignori pana ii trece.
Eliana draguti micutii gradinari, eu spun ca mai bine ai lua ghivecele din calea lor cel putin o perioada de timp, am o prietena care a patit la fel, dar a durat cam 6 luni, asa ca... Cat despre Elena este normal sa fie geloasa, eventual tu sa ai grija sa o bagi in seama atunci cand trebuie, cand aveti musafiri si sunt admirati fratiorii si sa o lauzi, si ea este la fel ca si fratii ei, de frumoasa, de desteapta, etc.
Noi suntm bine, Alexandru se trezeste in continuare in fiecare noapte si nu mai vrea la el in pat, dar momentan sunt f. obosita sa il invat iarasi sa doarma doar la el, astept putin sa-mi incarc bateriile si sa-l obisnuiesc sa doarma toata noaptea in patutul lui. Bogdan cu temele toata ziua, este stresat cand are la scriere de facut, nu-i place, i se pare mult, in schimb la mate nu am treaba, asa ca, concluzia este ca-i lenes, dar il lecuiesc eu, dar imi trebuie rabdare. Eu am o problema cu copii, se cearta toata ziua, nu mai stiu ce sa le fac. M-am saturat si de pedepse, de amenintari. Toata ziua ma tot gandesc cum sa mai procedez cu ei.
Va las ca se incinge atmosfera la ei in camera, tre sa intervin pana n-o fi cam tarziu.
Va doresc o saptamana si mai buna si multa, multa sanatate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

hannen multa sanantate. Of... sa-si dea seama odata care-i buba... ca s-o tratezi si sa treaca...

kover noi n-avem isteri de genul asta... dar avem... la Elena... Cum o calmez? Are un stil si un talent de a se smiorcaii... si se pune pe jelit pana vomita... Deobicei stie ca nu-i merge cu mine... ce ma enerveaza ca se duce al cine e acasa si ma "paraste"... Doamne cat seamana cu mine... Acum o inteleg pe mama...
Deobicei nu stau la discutii... ii spun sa se calmeze ca nu rezolva nimic si daca nu-i convine sa se duca la ea in camera, nu mai vede desene o saptamana etc. Ii trece rapid...

mephala30 da Asptep cu interes continuarea... nu la flori... sa vedem...

mcrmiki am luat ghivecele de atunci... si le-am mutat la alta fereastra... unde nu prea au acces...
Gelozia Elenei... este bagat in seama... mereu... Numai ca atunci cand avem musafiri, vor sa-i vada la un moment dat si pe baieti (deobicei ei dorm si pana se trezesc Elena e alintata, Elena primeste cadouri). Si atunci nu mai ii convine... Nu face asa de fiecare data... Dar mai are rar momente din aste...
E o diferent mare intre inceputuri (cand au aparut baietii acasa) si acum...
Mereu am incercat s-o bag in seama in primu lrand pe ea... chiar daca lasam piticotii sa planga putin pana rezolvan ce vroia ea... sau am rugat-o sa ma ajute cand ii schimbam... sau la baita...
Mereu a am implicat-o, ca sa nu se simta data la oparte, ci de f. mare ajutor la ceea ce fac Unerori am lasat-o sa ii dea unuia cu biberonul... un circ... nu tinea biberonul cum trebuie, nu ajungea laptele, bb plagea ca-i e foame, ea nu ma lasa sa-l ridic mai sus, pt. ca-l tine ea... dar daca ii interziceam, cine stie ce idei ii veneau...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica

Mergi la inceput