Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

isterii stim si noi sa facem: la fata parca s-a mai domolit, desi o mai apuca si pe ea din cind in cind. de obicei ignor si trece, alta data se smiorcaie doua ceasuri in camera ei, tot degeaba. robi inca nu face crize doar miauna un pic cind nu face ce vrea. la el inca merge distragerea atentiei.
hannen, multa sanatate! off, dar medicii aia ce pazesc acolo? chiar asa sa nu-i de-a de capat "bubei" tale? bine ca sunt fetele sanatoase!
cu gelozia, si la noi ca si la voi: are krisztina momente cind e geloasa rau. si este bagata in seama, de multe ori il neglijez pe robi ca sa ma ocup de ea dar tot nu ajunge. greu tare cu ei dar cresc ei mari...
miha, figura ai fost tu cind i-ai spus sotului. ca sa vezi ce le trece lor prin minte in anumite situatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

la noi crizele de isterie ii apartin raisei...cu trantit pe jos, dat din maini si din picioare. eu incerc sa o ignor cat pot, dar prin magazine e cam greu! sincer nu ma deranjeaza prea tare ca se uita lumea la mine ca si cum as fi cea mai rea mama, dar mai sunt si oameni, in general femei mai in varsta, care se duc la ea, o ridica, o impaca iar ea pleaca cu ele

am fost la patinoar cu denisa duminica...sunt fericita ca am tras doar o tranta dar denisa e putin dezamagita ca a stat mai mult cu fundul pe gheata decat cu patinele. a vazut mai demult un desene animat cu printesa ghetii si de atunci ea credea ca si ea poate sa faca la fel! si cand a vazut ca nu poate sa "alunece" intr-un picior, sau sa faca piruete, sau sa mearga cu spatele....a fost dezamagita, dar vom mai merge!

sanatate multa celor bolnaviori! hannen asteptam vesti bune, Doamne ajuta!

eliana, pana vomita!!! off doamne! de parat, amadoua ma parasc!si chiar daca in acel moment nu e tati acasa, cand intra pe usa o auzi pe denisa "tati, sa stii ca mama...."

mephala, azi la gradi a mai plans iustin?

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza.

Addiana, deocamdata e la fel, plange cand il las si nu mai vrea sa mearga la gradi. Dar avem doar 3 zile, incetul cu incetul va trebui sa se obisnuiasca.
Am inteles ca e ft. fain patinoarul, dar si tare aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mda... Elena are un stil de jelit... nu vomita cu intentia de a impresiona... Daor plange cu intetia asta... si ajunge sa vomite de fraiera ce e... Asa ca uneori, dupa ce o cert... trebuie s-o iau in brate si s-o calmez... BIne, certatul e certat... si o linistesc ca sa nu vomite... nu ma apuc sa ma contrazic singura...
Dar chiar si asa... am impresia ca nu fac nimic in stilul asta...
Complicat cu piticii astia...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica

Mergi la inceput

mephala noi am fost de la 13.30 duminica si in prima parte a fost destul de liber, iar spre sfasitul turei s-a aglomerat. dar am vazut ca de la 10.30 este happy hour, adica sigur e cam golut! si cred ca vom merge atunci.

eliana intr-adevar e complicat cu piticii nostri! la cate ii duce capul!!!

Mergi la inceput

aveti dreptate fetelor: grea e meseria de parinte
de multe ori stau si ma tot gindesc cum sa procedez cu fata, si cu cit stau mai mult si ma gindesc, cu atit mai putin ajung la solutii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik
si cu cit stau mai mult si ma gindesc, cu atit mai putin ajung la solutii

eu ma gandesc si imi propun sa fac cum consider ca e bine si fac taman invers!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

vreau si io pe lista...
Cristina, mama lui Connor(2000), Elena(2003), Zeke(2006)

multumesc,

http://ksmommy.wordpress.com/

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

buna dimineata!piticii mei nu mai dorm de citeva zile la amiaza deodata asa ca intru mai rar pe aici.mephala:noi din setembrie mergem la gradi,inainte l-am dus vreo 2 saptamini,sa se imprieteneasca,si tot greu a fost;mult plins,noaptea prin somn spunea:gradi-nu,a inceput sa faca pishu pe el noaptea.dezastru.am si fost mult bolnaviori,dar acum am nu mai avem probleme.greu,greu.mult succes!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

kover, nici ai mei nu prea vor sa mai doarma deodata(asta in we cind suntem cu totii acasa). cind se culca unul se trezeste celalalt si incepe distractia
cu fata am scapat usor cu cresa, trei zile a plins dupa aia de-abia am putut s-o iau de acolo. la gradi deja nu am avut pb deloc! cu racelile, da, n-am scapat asa usor dar spre gupa mijlocie s-au rarit bine.
acum a apucat-o tusitul pe krisztina, muci nu are decit putin dar prevad din nou o tura in care o vom lua cu totii. la gradi lipsesc multi din cauza de boli. nici nu o duc azi la inot
mephala, bafta la gradi! tinem pumnii sa fie cit mai scurta perioada de acomodare!

Mergi la inceput