Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ho, ho, va gasesc pe pagina a treia...

multumesc pentru incurajarile voastre, , incepem sa ne acomodam, chiar daca mai varsam cateva lacrimi.

week. placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna seara!
Am intrat si noi in randul celor bolnavi de vre-o 2 zile. Bogdan a inceput cu tusea de miercuri, miercuri noaptea nu prea a dormit din aceasta cauza, asa ca joi nu am fost la scoala si atunci nu l-am mai dus nici pe Vlad la gradi. Apoi joi a avut febra, dar nu prea mare si joi seara a vomitat tot ce a mancat, si toata noaptea a tinut-o cu febra si frisoane. Azi dimineata ne-am trezit si numai bine a inceput si Alexandru sa tuseasca si apoi si eu. Asa ca dimineata am umblat cu ei la medic, Alexandru are o viroza respiratorie mai usoara, am scapat doar cu sirop de tuse, pe cand Bogdan are bronsita acuta bacteriana care poate da in pneumonie daca nu lupta destul organismul lui. A primit antibiotic si saracul pana spre seara a stat numai in pat molesit. De mancat azi mai nimic, dar macar se simte mai bine, nu a mai facut febra mare. Sper ca la noapte nu va mai face febra si sa nu ia si Vlad care acum, spre seara vad ca a inceput si el sa tuseasca. Cred ca este o viroza pt. ca si copii prietenilor nostrii sunt bolnavi.
Asa ca am avut de tras zilele astea si cine stie cat mai avem de acum incolo.
Hannen cum te mai simti? Ce au spus doctorii? Cum sunt fetele?
Mephala 30 multa rabdare cu gradi, la mine, la Bogdan a durat cam o luna pana s-a acomodat, acum eu spun ca mult conteaza si de educatoare, cat sunt de calde cu copii.
Va doresc multa sanatate si un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

venim si noi in randul celor bolnaviori denisa a facut 39.5 noaptea trecuta, am noroc ca i-a scazut destul de repede cu un supozitor de novocalmin si multe comprese.de pe la 4-5 dimineata n-a mai crescut, dar pe langa asta are o tuse cam urata si bineinteles ca si mucii sunt prezenti!!! si stranuta din 15 in 15 minute...
pana acum vad ca raisa n-are nici un simptom si sper sa ramana asa!
offf, gardinita asta!!!... foarte multi copii bolnaviori...

kati si miha sanatate multa! si tuturor celor bolnaviori!

bun venit cristina!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

a inceput "sezonul"bolilor?mi-e groaza deja!ca la noi din 7 octombrie a fost ca un circuit:Robert,pe urma Kristian ,tati si ... de la inceput.asta timp de 2 luni.acum de mai bine de o luna am scapat.sanatate multa!!!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Noi suntem mai bine acum, azi nu a mai facut nici unul febra. Bogdan nu a mai facut de sambata, dar sambata au inceput sa faca febra Vlad cu Alexandru si sa tuseasca urat amandoi. Alexandru nu a facut decat odata fabra, poate si din cauza dintilor, dar a ramas cu o tuse urata. In schimb Vlad a inceput si el cu tusea si cu febra si frisoane si de-abea azi nu a mai facut deloc. Sper sa nu mai faca febra, oricum de tuse nu se vor scapa asa de usor. Bogdan a fost azi la scoala si invatatoarea mi-a transmis ca tuseste rau, asa ca daca mai tuseste tot asa maine nu il voi duce la scoala.
Cred ca este o viroza urata pt. ca si copii prietenelor mele au copii bolnavi, unii chiar au facut febra 40 2-3 zile, asa ca pana la urma noi am scapat destul de ieftin.
Voi cum mai sunteti?
Kati voi mergeti la gradi?
Hannen ce mai spun doctorii? Ce fac fetele?
Marimar cand va mutati? Cum te simti?
Adita unde ai disparut? Nu te-am mai vazut de mult.
Babee cum merge cu sarcina?
Va doresc multa sanatate si o saptamana cat mai buna!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Imi pare rau sa citesc de copilasi, mamici si tatici bolnavi. Va doresc la toti multa sanatate!!
Noi suntem relativ bine cu exceptia catorva muci nu prea importanti. La noi a venit deja primavara. Au fost cateva zile de vis cald si mult soare. Azi am fost acasa am tras de dimineata deja o tura la lac.
In rest toate la fel....
Miha Marimar cred ca e pe drum acum.
Gabriela cum mai esti? Rebecca e bine?
Hannen tu??? dar fetitele tale?

V-am pupat...noapte buna!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

dimineata le-am dat prima doza de antibiotic! cu toate ca nu sunt convinsa ca e necesar!!!... denisa tuseste foarte rau, dar nu a mai facut deloc febra, iar raisa nu tuseste deloc dar de sambata seara are febra aproape incontinuu (maxim 38.8) offf!!!
am o stare aiurea...mai bine ma duceam sa le fac o hemoleucograma...dar sotul cand a auzit-o aseara si toata noaptea pe denisa cum tuseste mi-a spus sa le dau!

sanatate tuturor celor bolnavi!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

multa sanatate la bolnaviori, vad ca se ingroasa rindurile!
miha, noi mai mergem la gradi, parca incepe si krisztina sa tuseasca, dimineata la trezire de vreo doua ori, in rest e ok, la fel si robi. multa sanatate la toti!
paupam pe mamici si pe pitici sa se faca bine cit mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

de ce mi-a fost frica nu am scapat:Robert e bolnav.a rezistat ca deobicei 2 saptamini la gradi.acum urmeaza si Kristian.sanatate multa va doresc.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

kover, multa sanatate si voua! tot viroza? poate kristian scapa mai ieftin.

Mergi la inceput