Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)
Raspunsuri - Pagina 8

marimar spune:
LA MULTI ANI PT 2008,
Sa fiti fericite, alaturi de cei dragi si sa vi se implineasca toate dorintele !!
Noi am fost plecati in vacanta, ultima vacanta din Noua Zeelanda, cine stie pina cind...... O sa-mi fie tare dor de ea !!
Aveti aici o poza cu mine si burtica la apus de soare. Am 10 saptamini si sint foarte fericita....Nu stim ce este si nici nu vrem sa aflam ( adriana, o sa afli impreuna cu mine...ha ha). Am ajuns si eu la intelepciune asa ca vreau o surpriza de data asta...
http://picasaweb.google.com/Adina.May8/Graviduta
Plecam in 2 saptamini, aterizam pe 25 in Viena !!
Aici sint acum 21 de grade, e umiditate si pare mai cald, vad ca la Viena sint 6 grade iar la Bucuresti -8 !!!!!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

miraklucker spune:
Kover bine ai venit, sa-ti traiasca baieteii sunt tare frumusei. Cel mare e 3 zile mai mic decat fetita mea cea mare.
Gabriela de ce sa vina bebele deja?? nu aveai undeva termenul pe la sfarsitul lui februarie??, lasa-l sa mai stea la caldurica....
Mephala pozele ce le-ai vazut nu sut de acum de la munte. Calculatorul meu nu mai vrea mai deloc si nu le pot incarca pe net, astept doctorul....sora-mea, care trece cam peste o luna pe la mine....sa mi-l trateze.
Eliana si la noi a mai ramas cate o gaurica-doua, de la varicela. David are una chiar pe vata dar nu se vede decat daca te uiti atent. Nu-ti face griji eu zic ca vor trece. Din pacate, Selin care a fost asa de mica a ramas cu multe urme, sunt ca niste arsuri, cu pielea mai subtire care la inceput au fost mai decolorate dar apoi s-au inchis la culoare. E plina pe spate, burtica si picioruse de aceste urme. Eu sper cu cat creste sa nu se mai vada chiar asa.
Marimar, tare frumoasa poza.....se vede deja putin burtica. Tu esti bine, nu ai greturi? ........deci data viitoare ne " auzim" din Europa??
Miha, off saracutu Alexandru...asa e cu dintii astia. Sper sa-i treaca mai repede. Nu ai gel pentru dinti? sau mai exista niste bilute homeopate care ajuta, doar ca trebuie sa te tii sa-i dai.
Somleac sarcina usoara in continuare, o sa fie bine o sa vezi. Copilasii ce fac?
Hannen voi cum mai sunteti?
V-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi

Babee spune:
Marimar astazi au fost -2 grade dimineata, maxima 2.Profita de caldura cat mai poti
Superba poza cu burtica
Mira asa ar trebui dar la ultimul control medicul zicea ca s-ar putea mai devreme.Om trai si om vedea.
Kati am dormit bine 3 zile, acum is nedormita de 42 de ore(azi noapte am prins doar o ora[bang).Simt ca la lasa balamalele, am cerut la farmacie ceva, m-am blegit si atat.Astept somnul poate vine
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca

adriana spune:
Marimar, ma bucr pentru burtica ta
E deja maricica, esti sigura ca-i unu?... Sa stii ca si eu ma gandeam ca daca mai fac unul, las surpriza pentru la sfarsit... sa vad daca ma tine curajul.. hehe
Somleac, ce mi face burticul? cum te descurci cu toti
NOi am intrat iar in nebunia de dinainte de sarbatori, gradinite, lupte, drumuri...offf..
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

elyanne spune:
Marimar suuuuper pozele... si burtica... e maricica... Bravo
Inca un pic si veniti mai aproape de tara... o sa fie bine si aici...
piatra lunii multumesc... am citit dar nu's lamurita daca mai are efecat acum, dupa o luna...
Am fost aseara la dr. cu baietii la revizia de 10 luni si sunt bine, sanatosi.
Mi-a spus despre semne ca o sa se atenueze dupa prima mare... asa ca la vara vrem, n uvrem plecam la mare in gasca... vroiam sa mergem doar cu Elena, pt. ca e f. greu cu toti trei... dar trebuie
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

piatra lunii spune:
Elyanne, pe prospectul bitterului scrie ca indeparteaza toate ranile oricar ar fi de vechi,asa ca in nici un caz nu vad sa strice,daca il aplici acum, ba poate dimpotriva .

mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Marimar, superba poza cu burtica si apusul de soare!
Sarcina usoara si sper sa rezisti pana in final, sa fie surpriza sexul lui bebe.
Eu am am oarece emotii, mergem azi pentru prima oara la gradinitza. Facem cunostinta cu educatoarea si de maine, pe cai!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

katik spune:
mephala, tinem pumnii sa fie ok la gradi!!!!
marimar, superba poza!!!!!!sarcina usoara in continuare!
gabi, cum esti? ai dormit? cum se simte puiutza?

Babee spune:
Kati cum sa fim inca cu 40.Scade, creste si tot asa.Sper sa nu creasca iarasi mai mult de 40.Am reusit sa dorm printre picaturi, de oboseala ca m-a ajuns.Sa nu dorm eu numai sa le fie lor bine ca ma doare sufletul.
Mephala succes la gradi!
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca

addiana spune:
mephala si noi tinem pumnii! in prima zi de gradinita cred ca eu am avut mai multe emotii ca denisa!!! am stat aproape o ora pe capul educatoarei. am avut noroc ca eram in 8 luni(cu raisa) ca altfel ma lua in suturi si ma dadea afara!
gabi iti doresc ore bune de somn! sa reusesti sa te odihnesti. si sanatate multa puiutilor!
marimar, intr-adevar superba poza! sarcina usoara!
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)