Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bine v-am regasit in noul an.

Un 2008 bun pentru voi si copilasii vostri.

Noi suntem relativ bine. Adica copii sunt ok, dar eu am dureri mari de spate. Nici nu mai pot sa-l urc pe Matia in brate pana la etajul 4. In rest fac in continuare tratament pentru toxoplasmoza si ma rog la DD sa fie totul ok.

Sarbatorile au trecut foarte frumos, cu multe vizite si muuulti musafiri, dar nu-mi pare rau ca macar in perioadele astea sa ne intalnim cu prietenii, ca altfel tot ocupati si stresati suntem.

De luni incep lucrul.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

eu inca tot in etapa de cunoastere sint;m-am uitat la poze,ce de copii frumosi!si gemeni,tripleti.mephala:da!ai dreptate!e foarte protector Robert,cel mai bine se observa afara cind un strain se apropie de noi,dar uneori il apuca un chef de a-l enerva pe Kristian!somleac:multa sanatate!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

maine incepe gradinita...offf! ce bine a fost saptamana asta ca am putut dormi putin mai mult!
si sper sa nu incepem iar cu racelile!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Kover bine ai venit! Ti-am vazut pozele, sunt tare dulci copii, multa sanatate.
Somelac cate luni ai? Cum te descurci, cine te ajuta? Cat vei mai merge la lucru? Tare curajoasa esti, sunt convinsa ca va fi bine cu bebele. Am o curiozitate, ce au spus cei de la lucru cand i-ai anuntat ca esti insarcinata? Ca la mine a fost cam socat seful, nu se astepta la al trei-lea.
Babee iti doresc nastere usoara, cam pe cand apare bebele?
Si eu ma gandesc cu groaza ca s-a terminat vacanta si de maine iarasi incepem cu trezitul de dimineata, agitatie, scoala, teme, gradi si ritmul alert de dute-vino de zi cu zi. Dar nu avem ce face, asta-i viata, sanatosi sa fim. Si Alexandru a facut febra joi si vineri, cred ca de la dinti, daca am vazut bine ii ies trei masele, saracul. Cu Bogdan si Vlad nu am avut problemele astea cu dintii, dar la Alexandru am impresia ca nu-i mai iasa odata. Astazi si ieri nu a mai avut febra si sper sa nici nu mai faca. Saracul isi baga degetul in gura si spune buba. Poate voi reusii sa pun niste poze, cu el nu am, dar mai intai trebuie sa invat sa le pun, ca nu mai stiu.
Va doresc o saptamana cat mai buna si multa sanatate tuturor!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume!

Da.... a inceput gradinita... si m-am trezit cu noaptea-n cap... bine ca nu o si duc pana la gradi (n-am cum ca trebe stau cu baietii acasa, chiar daca dorm la ora asta)...
M-am dezobisnuit cu trezirilea stea... a trecut vreo luna de cand nu m-am mai trezit asa... din cauza de bube si stat acasa...

Somleac tin pumnii sa fie totul bine dupa tratament. Si tu si puiutul din burtica.

kover la noi a fost varicela... am bifat-o si pe asta...
Sper sa fi scapat cu bolile copilariei, ca pt. restu' sunt vaccinuri.. inca un pic si le faci si baietilor ROR-ul... Si eu am facut bolile astea sau am anticorpi de la vaccin (ca i-am verificat la ultima sarcina)... numai varticela nu facusem/n-aveam anticorpi...

addiana multe gauri nu's... si nici prea mari... dar sunt... si speeer la copii sa se mai atenueze... ca' in crestere...
Iar piticul Mihai are mai multe pe fund... unde n-o sa-l caute oricine daor daca se face streeper...

piatra lunii semnele sau cand erau inca bube? Ca a cam ramas gaura acolo... si nu stiu cum ar umple-o...
Stiti ce am mai observat... sunt destule vedete... nu doar de-ale noastre... care au cate o gaura in fata... Daca se gasea solutia (usoara, nu operatii estetice) pt. scapat de semne cred nu mai aveau nici unele semne... Sau le place asa???

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE SARBATORESC ASTAZI!!!!
CRACIUN FERICIT CELOR CARE IL SARBATORESC!!!!
neatza! si eu cu noapte in cap, ca doar a inceput gradi!
e greu de dimineata dar eu ma bucur ca a inceput gradi ca eu pe a mea fata n-o mai puteam culca seara la o ora civilizata. ne gasea ora 23 si inca nu dormea. asa, sigur va reveni la programul obisnuit
kover bine ai venit!!! sa-ti traiasca copilutzii, sa creasca mari si sanatosi!
miha, pupam pe alexandru mic, sa scape repede de "buba"!
si noi tot cu dintii, dar n-a facut febra, numai e miriit si se trezeste noaptea. am avut totusi vreo 5-6 nopti la rind cind am dormit noaptea cap-coada si ce bine a fost!!!!
eliana, si eu am ceva semne pe fata de la varicela, se vad destul de bine, noroc ca sunt un pic mai "dosite". noroc cu semnele, ca am fost sigura asa ca am facut varicela, mama nu mai tinea minte, nu am mai avut nevoie de analize de anticorpi
somleac, sarcina usoara in continuare! pupik pe burtik!
adita, sa-ti traiasca feciorul, am vazut ca ati sarbatorit!!!
gabriela, cum esti? cum te simti? am vazut ca ai inceput sa dormi!
va pup, trebuie sa fug ca s-a trezit robi si e circ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani de Sf. Ioan!

Somleac, sarcina usoara si sanatate multa!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

la multi ani celor care sarbatoresc azi!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Elyanne,citeste aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92124&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

elyanne:eu am avut varicela la 1 an jumate,si mi-au ramas semne pe fata.adita:sa-ti traiasca Necatrie-Ioanmcrmiki:si la noi ce am "avut" cu unul nu am avut cu celalalt si invers(ex.Robert cu colici chinuitoare pina la 4 luni,Kristian deloc,Robert fara dureri de dinti in schimb Kristian sufera mult,alexandru citi dintisori are?noi avem 12(de sarbatori i-a iesit a 4-a maseluta)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput