Mamici fericite cu mai multi copilasi (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor si inca o data la multi ani pe 2008 si multa sanatate!

kover bine ai venit!

raisa inca mai e cu mucisori, dar fara probleme cu respiratul. am fost pe langa targul neamt la o pensiune pentru 2 zile cu fetele, nasii si copiii lor...a fost foarte frumos, derdelus , bulgareala si o plimbare cu sania trasa de cal. as vrea sa mai ajung acolo, eventual singurei fara fete!!!

sanatate multa bolnaviorilor! si multi tuturor!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

bun venit, Kover.

Katik, vad ca s-au bucurat copiii de zapada.

Mira, faine pozele de la munte.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bubele... aproape gata la mine si la Andrei... Mihai mai are destule coji... si ma enerveaza ca raman semne... chiar daca nu le rupem... cad singure, dar ramane gaura in urma... mica, dar este... Nu la toate, la cele mai mari.
Sa vedem ce o mai fi dupa un timp... deocamdata sunt roz locurile in care au fost bube...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eliana astea sunt semnele care raman - gaurile! eu am o gramada si pe fata si pe corp si mari si mici... dar poate voi aveti mai mult noroc!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

multumim de primire!frumos subiect!eu inca va citesc retroactiv ca sa va cunosc!eu cum ati vazut sint mamica de doi baieti si cu atit vom ramine,desi am o slabiciune pt. familiile cu trei copii.o "stiu" pe mephala(de la odisee)dar nu prea am activat,mai mult citeam.multa sanatate celor bolnavi(elyane la voi e varicela?)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

La multi ani! :)

fetelor,am intrat sa va spun ca am citit odinioara pe un forum, cineva zicea ca toate semnele de varsat de vant i-au trecut tamponand petele cu bitter suedez, si ca n-au lasat nici o urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Kover bun venit

De 2 nopti reusesc si dorm si m-am mai linistit.

Mira deci si la voi se poarta cu dintii tarziu.Sincera sa fiu eu nu mai auzisem la nimeni sa fi iesit asa tarziu, am intrebat dentistul si mi-a spus ca sa nu imi fac griji.Dar totusi...Mi-e mila de ea ca are dureri groaznice, as vrea sa o ajut cumva dar nu prea pot.Ii merge bine cu gel de dinti si homeopate dar nu pentru mult timp.

Am pregatit tot pentru bebe, am luat si Pampers si acum asteptam.Cand o vrea sa vina, sa vina ca noi il asteptam.O sa am in 10 zile control la spital, sa vedem daca mai vrea mai repede sau nu.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Kover, ti-am vazut baietii, sa-ti traiasca, tare simpatici sunt. Ce frumos se joaca impreuna! Robert e atat de linistit si atent cu fratele lui mai mic. (cel putin asa reiese din poze)

Mergi la inceput

Babee, nastere usoara si prunc sanatos!

edit: e vreo mamica cu trei cezariene pe subiectul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mephala multumim
Mirakucker are 3 cezariene si Adita 4

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput